Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.653
Поени од реакции
17.532
Фала Богу брат, форум е и нормално е да имаме различни или исти мислења околу работите, ако ги немавме нема поента ни постоењето на форумов :) Битно е што сите посакуваме враќање на Јувентус онаму каде што припаѓа...

Денешниот фудбал е полн со манекени, и мора да се помириме со тоа, сакале или нејќеле, не е само во Јувентус случај тоа, туку општо глобално е тоа. Умре времето кога Моџи заклучуваше по соби играчи, и кога не им дозволуваше по 2 недели да си ги видат фамилиите....
Затоа и умира желбата за следење фудбал кај нашата генерација ете си тргам по себе од следење на скоро сите топ лиги одвај имам желба сега и Серија А да гледам. Ние дозволивме да дојде до ова тереџе фудбалот и никој друг.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.021
Поени од реакции
5.635
Затоа и умира желбата за следење фудбал кај нашата генерација ете си тргам по себе од следење на скоро сите топ лиги одвај имам желба сега и Серија А да гледам. Ние дозволивме да дојде до ова тереџе фудбалот и никој друг.
Mnogu se iskomercijalizira se i se se praj za pari...Ljubovta kon klubot umre (cest na retki iskluchoci)...Znaci ne zboruvam za Juventus, opsto zborvam, gledam nekni Lazio - Inter, Lazio gubi 6-0 igracite na krajot do ushi nasmeani...Kako mozat ne znam be...Ne bese daleku koga vo derbi da izgubis 1-0, gledas facite za placenje, se pozdravuvaat radi reda, vo oci im se gleda deka ne se zadovolni od rezultat itn..Zalno e ova sto se slucuva...

Kajgana Shop

На врв Bottom