Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.705
Поени од реакции
17.601
Фала Богу брат, форум е и нормално е да имаме различни или исти мислења околу работите, ако ги немавме нема поента ни постоењето на форумов :) Битно е што сите посакуваме враќање на Јувентус онаму каде што припаѓа...

Денешниот фудбал е полн со манекени, и мора да се помириме со тоа, сакале или нејќеле, не е само во Јувентус случај тоа, туку општо глобално е тоа. Умре времето кога Моџи заклучуваше по соби играчи, и кога не им дозволуваше по 2 недели да си ги видат фамилиите....
Затоа и умира желбата за следење фудбал кај нашата генерација ете си тргам по себе од следење на скоро сите топ лиги одвај имам желба сега и Серија А да гледам. Ние дозволивме да дојде до ова тереџе фудбалот и никој друг.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.141
Поени од реакции
5.783
Затоа и умира желбата за следење фудбал кај нашата генерација ете си тргам по себе од следење на скоро сите топ лиги одвај имам желба сега и Серија А да гледам. Ние дозволивме да дојде до ова тереџе фудбалот и никој друг.
Mnogu se iskomercijalizira se i se se praj za pari...Ljubovta kon klubot umre (cest na retki iskluchoci)...Znaci ne zboruvam za Juventus, opsto zborvam, gledam nekni Lazio - Inter, Lazio gubi 6-0 igracite na krajot do ushi nasmeani...Kako mozat ne znam be...Ne bese daleku koga vo derbi da izgubis 1-0, gledas facite za placenje, se pozdravuvaat radi reda, vo oci im se gleda deka ne se zadovolni od rezultat itn..Zalno e ova sto se slucuva...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.705
Поени од реакции
17.601
Имало разговори за Тонали (дај боже да е вистина)за сега во Јануари ама ќе сме направеле голема жртва демек - Фагиоли / Јилдиз.

Не верувам во ова за Јилдиз ама ако се случи пиши пропало. Од друга страна јасно е зошто наеднаш го бркаат Фагиоли.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.110
Поени од реакции
9.971
Имало разговори за Тонали (дај боже да е вистина)за сега во Јануари ама ќе сме направеле голема жртва демек - Фагиоли / Јилдиз.

Не верувам во ова за Јилдиз ама ако се случи пиши пропало. Од друга страна јасно е зошто наеднаш го бркаат Фагиоли.
Па на Фаџоли да го додадеш Тонали, уште Игор Џамбазов им фали да го комплетираат најјакито комарџиско трио на планетава.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.486
Поени од реакции
5.581

Ваљда дека е од академијата, за поголем профит за ффп

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.705
Поени од реакции
17.601
Па на Фаџоли да го додадеш Тонали, уште Игор Џамбазов им фали да го комплетираат најјакито комарџиско трио на планетава.
Некако е пукната тиквата со Фагиоли не знам зошто…

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.591
Поени од реакции
87.960
Некако е пукната тиквата со Фагиоли не знам зошто…
Не е пукната, туку мислам дека изгуби на самодоверба некако после суспендијата, + дојдоа многу нови играчи во средината, така да се се поклопи да не може да фати место во прв тим.
Јас лично не сакам да си оди, преголем талент е, се гледа дека има фудбалско знаење, млад е допрва неговото време доаѓа, само треба да проработи малце на карактерот, а не при првата пречка (седењето на клупа), одма да бара нов клуб, како комрадот му Ровела.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.109
Поени од реакции
4.100
Не е пукната, туку мислам дека изгуби на самодоверба некако после суспендијата, + дојдоа многу нови играчи во средината, така да се се поклопи да не може да фати место во прв тим.
Јас лично не сакам да си оди, преголем талент е, се гледа дека има фудбалско знаење, млад е допрва неговото време доаѓа, само треба да проработи малце на карактерот, а не при првата пречка (седењето на клупа), одма да бара нов клуб, како комрадот му Ровела.
И мене ми е драг и го сакам, а мислев дека ќе биди играч од него ама за жал ги нема квалитетите потребни за врвно ниво. Максимум е некое ниво Лацио/Рома. Освен таа со Лајпциг сезонава што изигра? Никаков придонес нема од него. Кога и да влези се понаша ноншалантно. За тие пари што се пишува 25-30м нека се продава одма.

А и Веа еве го сезонава даде 4-5 гола 4-5 асистенции што и тој не знае како. Нека прелажат некој од премиер лига и за него за 30тина милиони, секако од него никогаш нема да е фудбалер и ете пари од двајцата за Тонали.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.705
Поени од реакции
17.601
И мене ми е драг и го сакам, а мислев дека ќе биди играч од него ама за жал ги нема квалитетите потребни за врвно ниво. Максимум е некое ниво Лацио/Рома. Освен таа со Лајпциг сезонава што изигра? Никаков придонес нема од него. Кога и да влези се понаша ноншалантно. За тие пари што се пишува 25-30м нека се продава одма.

А и Веа еве го сезонава даде 4-5 гола 4-5 асистенции што и тој не знае како. Нека прелажат некој од премиер лига и за него за 30тина милиони, секако од него никогаш нема да е фудбалер и ете пари од двајцата за Тонали.
Веа се повреди вчера. 20 дена аут ќе биди.
Автоматски споено мислење:

Јас мислам дека пак има некоја глупост напраено…На јувентуз и на твитер кружат гласини од негови блиски демек
Дека борџел голема сума на србската мафија за кои и местеле мечеви а дека скубе ја платил сумата а сега тој е незадоволен со него иот статус во тимот…

видете му ги постовите на инста.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.591
Поени од реакции
87.960
Душата му ја исцица Алиша, не може при себе да дојде :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom