Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Се испосра за сите пари Џунтоли на крајов...

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
Па реално Мирети не изигра баш ништо лани.Не знам зашо би останал.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Мирети не заслужуа ни втора постава му ебем тоа глупата дамбо фаца.

Некое инфо Коп и Нико? Курац,а?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
добро бе која беда сме за Калулу се посравме ебате циганот за ѓубреџија не го бива уз дужно поштовање за КХС...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Вака сеуште е слаба средината, само Турам се истакнува... Со Фаџоли, Луиз и да се надеваме Копмајнерс на терен не би требало да не доминираат вакви тимови.

Браво за Мбангула (y)

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.482
Поени од реакции
7.305
Немаше ни О од офсајд колку шо можев да видимПрегледај го приврзокот 426858
Офсајд досудија од Камбијасо, пола минута пред голот, дресот од рамото му го фатија со офсајд линијата.

Комо се кома, али одма се глеа кај нас побрза некоја игра, може уште побрзо да иде, веројатно кога ќе се навикнат на формацијата. Мора и понесебично на моменти... Има доста за растење, али ко за почеток не е лошо.

Турам добро моторче.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Играта ме бендиса, пристапот кон натпреварот исто така, ме бендиса тоа што просекот на годините на играчите на теренот денеска беше 24.5 години, што значи дека трасиран е патот кон градење на цврста основа на нов шампионски тим. Ме бендиса тоа што скоро секој играч на теренот точно си ја знаеше улогата и функционираше во склоп на тимот, нешто што доста недостигаше кога тренер беше госпожа Сања Алегро...Не дека Комо е којзнае колкав репер и противник против кој би излегле на виделина и недостатоците, но мислам дека на добар пат сме, да не се подрекуваме...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
ОК знаеме дека играа против Комо, ама убаво е чуството да знаеш и да си сигурен дека и покрај водството нема да ја усерат утакмицата како прошлите 3 сезони под Глобил, каде и под водство знаеја да паднат после 60та минута, и противниците да ни вртат резултати.
Ми се свиѓаше како комбинираа Мбангула и Кабал, кога и да ја имаше еден од нив топката, другиот секогаш се отвараше и трчаше напред. Влаховиќ да беше поприсебен, немаше да им бега покер или петарда на Комо. Јилдиз одличен, Камбиасо такоџе, за Турам немам зборови, младинците одиграа ептен зрело

Сеуште е рано, али ми се свиѓа оваа игра, разлика небо и земја со онаа на Глобил... очекувам со тек на време да ја награбат и усовршат тактикава. Следни се Верона и Рома, а во меѓувреме останува Џунтоли да го докомплетира составот.

Kajgana Shop

На врв Bottom