Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Прва понуда сме пратиле 9+4 мил. :pos::pos::pos:

Мислам за 13-14милиони + 6-7 ќе падне договор, пошо сепак има уште 1 год договор.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Што им е на Аталанта бе, болни се? Де Лаурентис олку не е луд и Лотито
Преку кур од овие и Фиорентина. Мое мислење - тури им пепел и на двете екипи. Купуење само надвор од Италија и сега и у иднина, нека идат ол ин на Консисао и Санчо. Нека им кисна несреќни играчи у тим.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Одма е подруго кога Алегри не му е тренер :kafence:
Само за пусти Влахович ова не важи :pos:

Преку кур од овие и Фиорентина. Мое мислење - тури им пепел и на двете екипи. Купуење само надвор од Италија и сега и у иднина, нека идат ол ин на Консисао и Санчо. Нека им кисна несреќни играчи у тим.
Делиме мислење. Ние сме причината шо пола од овие тимови не се згаснати одамна. Па уште ќе му го позајмуваме Костич и Артур и пола плата да сме плаќале….

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.439
Поени од реакции
87.137
Само за пусти Влахович ова не важи :pos:
Полека прво коло е, само нека ја задржат играва со многу шанси и ќе распали човекот... Против Комо му беа креирани многу шанси за гол, под Алегри на 5 натпревари немаше толку да му наместат.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Полека прво коло е, само нека ја задржат играва со многу шанси и ќе распали човекот... Против Комо му беа креирани многу шанси за гол, под Алегри на 5 натпревари немаше толку да му наместат.
Ја изгуби смислата за хумор негде по пат :kuracc:?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.439
Поени од реакции
87.137
Сите ќе ги изнакупиме, освен Копмајнерс... Нема да ме чуди на крај и тој да не одјебе како Тодибо

Kajgana Shop

На врв Bottom