Фан Клуб: Јувентус

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Наместо да направат јадро со назначување на Дел Пјеро, Зидан и Киелини па и Буфон со некакви улоги во клубот, тие одат со анонимуси и човек донесен од Наполи, пазете од Наполи. Тоа што ни се случува тоа и заслужуваме, само се надевам дека конечно ќе им текне да го продадат клубот за да го купи некој кој навистина го сака, сакале ние или не парите вртат се денес и на клубот му требаат луѓе кој што ќе вложуваат во него. Првпат сезонава погледнав меч и тоа како погодив баш со Аталанта, шут немавме на гол освен Киеза ако не се лажам еднаш. Е на тоа дереџе сме, а мистерот изјавува како тоа бил некој успех.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440
Наместо да направат јадро со назначување на Дел Пјеро, Зидан и Киелини па и Буфон со некакви улоги во клубот, тие одат со анонимуси и човек донесен од Наполи, пазете од Наполи. Тоа што ни се случува тоа и заслужуваме, само се надевам дека конечно ќе им текне да го продадат клубот за да го купи некој кој навистина го сака, сакале ние или не парите вртат се денес и на клубот му требаат луѓе кој што ќе вложуваат во него. Првпат сезонава погледнав меч и тоа како погодив баш со Аталанта, шут немавме на гол освен Киеза ако не се лажам еднаш. Е на тоа дереџе сме, а мистерот изјавува како тоа бил некој успех.
Дел Пиеро е блиску да стани спортски директор во некој арабски клуп. Буфон одби зеуште му било рано А Зидан ќе биди пак спортски директор не дека не си во право тотално се дека ПОПОЛЕКА требаше да ги интегрираат во директорски/менаџерски улоги.

Иначе и Моџи беше во Наполи, Рома, Лацио и ТОРИНО спортски директпр :)
Автоматски споено мислење:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.462
Поени од реакции
87.249
тие одат со анонимуси и човек донесен од Наполи, пазете од Наполи
Мислиш на Џунтоли? Па спортски директор е, задолжен е за трансфери, не мора да е легенда на клуб за таа позиција... Марота и Паратичи ги земаа од Сампдорија во 2010, Моџи пушти корења во Наполи пред да дојде во Јуве.
За Џунтоли идното лето ќе му судам, ова што измина нека му биде пролазно дека начека хаос во клубот, па имаше поважни работи од носење играчи.

Дел Пиеро е блиску да стани спортски директор во некој арабски клуп. Буфон одби зеуште му било рано А Зидан ќе биди пак спортски директор не дека не си во право тотално се дека ПОПОЛЕКА требаше да ги интегрираат во директорски/менаџерски улоги.

Иначе и Моџи беше во Наполи, Рома, Лацио и ТОРИНО спортски директпр :)

Нека одмара и оваа со Торино, важното е да биде спремен за наредниот дуел со Милан

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440

Тимотнвеќе тренира 4ка назад како на крајот нанмечот со Аталанта. Вееојатно Јилдиз/Мирети зад напаѓачи..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Ако добро се сеќавам, а добро се сеќавам, ти исто така негодуваше кога Марота кога пристигна во Јувентус. Така да, букмарк напрај си му на постот (јас веќе ти направив) за да те потсетам и се потсетиш, во некои идни времиња на ова што го напиша, особено за Џунтоли.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Стварно штета. Имаше потенцијал да биде запаметен како еден од најдобрите фудбалери на неговата позиција, си ја заеба кариерата за ТикТок видеа и глупости.

Море устаа ејјј
Абе тоа сега имало секакви случаи, така да да се почека да се види..Добро е што тестовите испаднаа негативни..

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ако добро се сеќавам, а добро се сеќавам, ти исто така негодуваше кога Марота кога пристигна во Јувентус. Така да, букмарк напрај си му на постот (јас веќе ти направив) за да те потсетам и се потсетиш, во некои идни времиња на ова што го напиша, особено за Џунтоли.
Една секирација што ми удри за букмаркот што да ти кажам, овенав :(:pos:. Да не беше Конте тренер, не Марота кој сакаше да дојде ништо немаше да направиме. Резултатите на Алегри после Конте се чисто заслуга на првиот зошто имаше воспоставено систем и ред. Исто е и со интер моментално, за година две и кај нив тоа ќе се промени, Инзаги ти е нешто ко Алегри пост Конте. Во вака деликатни времиња за клубов се знае кај треба да се бараат правите луѓе, кај луѓе што навистина го сакаат клубов, не негирам јас дека Џунтоли може и да си е квалитетен али да се прашував јас се знае кој требаше да го направи јадрото. Овој Јувентус што денес го гледаме е истиот ако не и полош Јувентус од симпатичните Џиљи и Секо. Еве јас глава сечам дека да беше тренер Зидан на моменталниов Јувентус со backup од Дел Пиеро, Киелини,Маркисио,Буфон ќе бевме први на табела, и никој неможе да ме разубеди во спротивното. Три години гледаме антифудбал со константни повреди и на никој не му текнува кај треба да се направи промена. Не правиш промена, ќе си тапкаш во место и клубот ќе си стагнира кратко и јасно. И дур го пишувам ова Влахо и Киеза нема да играат со Торо. Од многу умор пошо нели играме ЛШ па се заморени.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.126
Поени од реакции
2.215
Изгледав некое видео од пред неколку години когс исто Алегри ни беше тренер, не ќе е се до него, реално овие играчи што ги имаме се на ниво на Лемина, друго беше со Видал, Пирло, Лихтштајнер...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Една секирација што ми удри за букмаркот што да ти кажам, овенав :(:pos:. Да не беше Конте тренер, не Марота кој сакаше да дојде ништо немаше да направиме. Резултатите на Алегри после Конте се чисто заслуга на првиот зошто имаше воспоставено систем и ред. Исто е и со интер моментално, за година две и кај нив тоа ќе се промени, Инзаги ти е нешто ко Алегри пост Конте. Во вака деликатни времиња за клубов се знае кај треба да се бараат правите луѓе, кај луѓе што навистина го сакаат клубов, не негирам јас дека Џунтоли може и да си е квалитетен али да се прашував јас се знае кој требаше да го направи јадрото. Овој Јувентус што денес го гледаме е истиот ако не и полош Јувентус од симпатичните Џиљи и Секо. Еве јас глава сечам дека да беше тренер Зидан на моменталниов Јувентус со backup од Дел Пиеро, Киелини,Маркисио,Буфон ќе бевме први на табела, и никој неможе да ме разубеди во спротивното. Три години гледаме антифудбал со константни повреди и на никој не му текнува кај треба да се направи промена. Не правиш промена, ќе си тапкаш во место и клубот ќе си стагнира кратко и јасно. И дур го пишувам ова Влахо и Киеза нема да играат со Торо. Од многу умор пошо нели играме ЛШ па се заморени.
Прво, Влахович и Киеза влечат мали повреди. За среќа, нема ништо сериозно.

Јас викам да почекаме како ќе се покаже новата управа, ќе видиме на крајот.

И јас реков дека Алегри треба да се промени, но ако не чини Алегри, не треба да се плука по се.

п.с. Не мора да венејш брате, не ми е тоа целта, не фаќај се одма за ножот...Само мислења разменуваме..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.462
Поени од реакции
87.249
Што е ова бе 3-6-1 со Кеан во напад? И потоа не депресии...добро е што уште мрдаме со гнидиве

Kajgana Shop

На врв Bottom