Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Why Allegri always insisting on Alex Sandro ? He did it before with Sami Khedira, no matter what Sami was a starter every game even after coming from a long injury
When Allegri was asked about it he responded : " Sami have my private videos, he will share them if i won't play him !!!" I think the same thing is happening with Alex Sandro

Епа сега сами рачунајте што се поседува господинот Матија Де Шиљо за Алегри....

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.452
Поени од реакции
87.192

Сакаше уште едно психички нестабилно чедо да посини, за наша среќа не му успеа тоа...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Сандро е жив криминал, асистенција му напрај и 2 пати ја подаде на средина за контра.

Нема Болоња долго да води, се будат полека нашите ама е ФАКТ дека фали квалитетен играч на средина од профилот на СМС. Фагиоли уште не е опоравен. Локатели 100 пасој згреши.

Погба мора да влези, некој шо можи да повлечи како него. Средината ни е мн некако анемична

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Денешниов меч е уште еден доказ колку е битен Мирети за протокот на топка, можеби нема некоја завршница ама кратки подавања и протокот на топка е доста и далеку подобар со него на терен.

Ни треба замена за Веа и CB.

P.S

Како,пропуштаат вакви ситуации и таа за Болоња ств не знам. Ми се чини поради ова влезе од една компензација во др..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.452
Поени од реакции
87.192
Ај дека се подоправи форумов да пишам неколку реченици...

Она што го гледавме прво полувреме беше класика Алегрибол, Умрентус, досада до смрт, катаракта на очи да фатиш. Алекс Сандро и Локатели беа најужасните на терен, посебно вториов кој е зрел за на клупа, ама јака клупа, да ја искрши од седење.
Друго е ставањето на Мекени како SMF, еден од најлошите потези што сум ги видел во последно време, човекот за кој неможат да најдат купец и никој не го бара, го ставаат на најнеприродната позиција што може да ја игра на теренот.
Бремер денес слаб, Милик слаб, Камбиасо такоџе, тоа е тоа... Место да ги добиваат овие натпревари со леснотија, тие се мачат до 80 минута да израмнат резултат. Тиаго Мота им е тренер да го ебам!!!

Ѓубриња, на чело со Гоблинот на клупа.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Локатели кој ужас беше вчера не ми се верува.. Управата заеба со продажбата на Ровела и не носење на здрава замена на Локатели.. Кај што е криминален па и нема адекватна замена. Или нека смени тактика Глобилот или нек си ебат матер.. ова на ништо не личеше.. реприза од лани и прехлани.. дури мислам дека послаби сме годинава пошто освен веа никого не донесоа а лани барем Ди Мариа знаеше со 2-3 потези да напраи некое чудо. Сега со Мекбургерот и Локатели не се надевам многу на некаква успешна сезона.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.126
Поени од реакции
2.215
Се знае што е цел сезонава, топ 4.

Чист просек ни е тимов, на ниво на Лацио сме, среќа освен Наполи, другите се тука така па не е премногу очигледно.

Добро е што не играме во Европа, пошо брука ќе пукнеше наново.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.482
Поени од реакции
7.305
Локатели мора да биде седнат, вон секаква форма е.. а и кога е во форма не е за таа позиција, таму треба Фаџоли да се стави, а пред него Рабио и Погба/Локатели/Мирети

Kajgana Shop

На врв Bottom