Уште не ми е јасно зошто го дадоа Ровела, со Фаџиоли можеше да се смета на нив долги години да ја носат средината во Јувентус ако веќе правиме пак Italian core, уз детево Камбиасо, Локатели, Киеза. Не доби шанса за сметка на Мекени и Мирети за кој тврдам дека ќе остане исподпросечен фудбалер налик Стефано Стураро. При стаклен Погба незнам зошто го дадоа детево и тоа за смешна сума, бил као демек склон на повреди, па млад играч е има доктори ќе го средат. Како тоа кај нас сите имале некој хронични повреди а кога ќе отидат во друг клуб како други играчи да гледаме. Само да не помине трампава Влахович-Лукаку, незнам чија идеа е ама тој човек ако има поим од фудбал јас сум космонаут. Ако помине, утакмица нема да пуштам на Јувентус се дури Алегри и тие негови пулени се во тимов. Вакво заебавање со фановите не сум видел ни кога сме биле исфрлени ниту со Дел Нери и компанија. Носиш квалитетен спортски директор а го оставаш тренерот, па ако правиш rebuild прави комплет.И од кога тоа на Јувентус треба да му биде цел пласман во топ 4? Јаките екипи во Италија па тоа да било цел.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.