Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.242
Денес Јилдиз дал 2 гола и имал една асистенција за Next Gen. Време е и официјално да го вклучат во првиот тим.

Бонучи најверојатно во Фиорентина, денес ждерел заедно со нивниот спортски директор.

:facepalm::facepalm::facepalm: Неверојатно...човекот прошлата сезона беше еден од најдобрите асистенти (Мислам дека само Кварачкелија беше подобар), и сега ќе го шиткаат за 20 милиони. Просто неверојатно, какви играчи продаваат, какви планираат да носат...леле, дај нека иде побрзо 31 Август, да не им ги следам веќе гомната што ги планираат да ги исерат.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Aко го продадат Костиќ, треба навивачите да ги запалат на сред Торино и Алегри и Џунтоли и сите други Курто и Мурто од управа. Па мамаицата у пичка, за Јувентус ли работат или против?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Sky и Sportmediaset пренесуваат дека Алегри е во напредни преговори да го замени Роберто Манчини на тренерската клупа на Италија...

Наводно, Спалети ги одбил...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
Sky и Sportmediaset пренесуваат дека Алегри е во напредни преговори да го замени Роберто Манчини на тренерската клупа на Италија...

Нема да прифати Алегри да ја води Италија јер ќе го нема Рабиот таму. Он без Рабиот не ни доручкува.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438

Боже господеее
Автоматски споено мислење:

Не најдов ништо а баш очекував такви гласини.. имаш линкче ?

Се шо сретнав е дека Спалети официјално ќе е презентиран како нов селектор на 18ти Август.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.242
20230815_064934.jpg

Малиов ми станува омилен играч од цела екипа :love:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610

Се шо сретнав е дека Спалети официјално ќе е презентиран како нов селектор на 18ти Август.
Јас го прочитав на ФБ, ама еве најдов и линк..

Инаку, со Спалети е стопирана работата. Лудиот АДЛ барал 2 милиони за да го ослободи Спалети од тековниот договор...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438

Јас го прочитав на ФБ, ама еве најдов и линк..

Инаку, со Спалети е стопирана работата. Лудиот АДЛ барал 2 милиони за да го ослободи Спалети од тековниот договор...
Не ме сфаќај,погрешно,прашав оти не најдов..

Конте ќе го земат сигирно..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Не ме сфаќај,погрешно,прашав оти не најдов..

Конте ќе го земат сигирно..
Ne be brat zoso pogresno, taman rab.

Mandzukić: "I miss Juventus and I'd like to return to Turin in a few years. I have a special relationship with the fans, I consider them all my brothers."

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Демирал е борец, штета што го шитнавме вака лесно и се откажавме од него. Истово сега ме потсеќа со Гати, се надевам и него нема да го шитнат догодина.

Што пие кафана ?:pijanco:

Овај си беше и наш фудбалер, но колку што памтам тресеше дека никогаш нема да се врати у Јуве.

Kajgana Shop

На врв Bottom