Јас прочитав 10 милиони годишно плата за синчето + 10 милиони за нејзе за да го доведе на Олд ТрафордВероника Рабио (мајка на Рабио) започнала преговори со Јунајтед за Рабио. Јунајтед понудиле 5.5 милиони плата и 4 годишен договор. Таа му побарала три годишен вреден 10м по сезона плус бонуси, при што челниците на Јунајтед и рекле дека повеќе нема за што да зборуваат.
Да си го среди карактерот и да не е плачи пиче, Берарди не е воопшто лош играч псообено за Серија А. Секоја година лупа асистенци и голови.Јас прочитав 10 милиони годишно плата за синчето + 10 милиони за нејзе за да го доведе на Олд Трафорд. Рака на срце Рабио изигра одлично прошлата сезона,ама ептен чудна фамилија се со мајка му...вакви дома да не ти влезат.
Автоматски споено мислење:
После Гадафи во Перуџа, Јуве е вториот тим кој има син на претседател во своите редови
Автоматски споено мислење:
:O
Не ми се свиѓа како играч, да сакаше да напредува одамна ќе го стореше тоа, немаше да дреме во Сасуоло 10 години...што кур ќе ни е сега на 28 години без никакво посериозно искуство? Повеќе респект имам за играчи како Заза, кои и покрај тоа што не успеале во кариерите, сепак решиле рано да влезат во тој ризик да се докажуваат. Се надевам дека нема да го земат Берарди, и парите ќе ги чуваат на друг играч...Да си го среди карактерот и да не е плачи пиче, Берарди не е воопшто лош играч псообено за Серија А. Секоја година лупа асистенци и голови.
Умрентус стана темава, откако го осигураа Веа, ништо интересно не се дешава![]()
Требаше... Минато свршено времеНе требаше Фратези да го земиме ние?