Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе играт утакмица добро и во 1 минута 2 гола ќе јадат...

Одвај чекам да се врати Милик искрено.
Автоматски споено мислење:

Адриен Платини :cuc:

Последно уредено:
Овој Влаховиќ не може да му се избори за шанса на играч што рекреативно се занимава со фудбал, ко Најтинг, а ние очекуваме да се носи со професионални дефанзивци :facepalm:

Ни на Рабио не му се веруваше дека го признаа голот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

И така беше умрен, сеа ќе доумре(ако може такво нешто)......

Овој Влаховиќ не може да му се избори за шанса на играч што рекреативно се занимава со фудбал, ко Најтинг, а ние очекуваме да се носи со професионални дефанзивци :facepalm:
Не му кажвај ова на МаксЈувентино на твитер.

Ни пенал неможи да погоди, шо му се дешава на чоекот. Можи да е среќен шо Милик е повреден

Ни на Рабио не му се веруваше дека го признаа голот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Според реакцијата, како да се очекуваше вар да го поништи голот. Ако немало чист агол, друго тешко да е, бар по првичната негова реакција.

Сега од сегде ќе шутка цар Душан..

Не му кажвај ова на МаксЈувентино на твитер.

Ни пенал неможи да погоди, шо му се дешава на чоекот. Можи да е среќен шо Милик е повреден
Нека се враќа што побрзо Милик и да го закова овој за клупа. Мајко мила за што се се расфрлаат милиони!

Алегри предвреме ќе си отиде ако продолжи да ги има нервните сломови

Му се налути на Суле или ми се причинва?

Иначе пва Баренчеа гла скината млад Дибала

Алегри предвреме ќе си отиде ако продолжи да ги има нервните сломови
Јас ги имам дома замисли него шо му се дешава покрај аут линија. Арно не ги глрсав некој период ама то е љубоФ

Му се налути на Суле или ми се причинва?

Иначе пва Баренчеа гла скината млад Дибала

Јас ги имам дома замисли него шо му се дешава покрај аут линија. Арно не ги глрсав некој период ама то е љубоФ

Да, да. Дека даде гол. Пас назад само бајо мој

Одбраната на крај ни во кошмар неможи да ти излези

Де Шиљо - Гати - Ругани - Данило

:pos: :pos:

Само дај боже да е се во ред со Бремер.

Да, да. Дека даде гол. Пас назад само бајо мој
Па и во прославата не знам дали му ја виде реакцијата..

Ќе звучи лудо амамво оваа 352 фали мн сандро нњзсд на левата стеана како централен дефанзивец баш добро и ја играше улогата.

Leandro Paredes increasingly seems to be out of Allegri’s plans, as the midfielder on loan from PSG is benched again in favour of youngster Enzo Barrenechea.

Barrenechea is a first team player, I made a choice. Paredes is a reliable and important player, we can bring him, Cuadrado, Locatelli, Soule, Illing and others on to make their contribution.”

Алегри штотуку изјави дека Погба со сигурност го пропушта мечот со Фрајбург.

Последно уредено:
Како е можно бе циган еден мамата у пичка да му ја ебем? Абе една утакмица у цела година изиграл, 8 милиона годишно. Ремзи бољи трансфер испадна него ова вуду идиотов.

Нека донира тоа бе парите бе у добротворени цели, арам да му се!!!

Тардели ќе да е во право...гомново веќе нит се тера, нит се трпи

Ќе умре човеков :LOL:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom