Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.442
- Поени од реакции
- 87.143
Не ми прави ќејф многу... некоја друга имаш? :smir:Прегледај го приврзокот 41295 Јас ја имам оваа
За Пирло пред 5 години можеби а за сега ??? се сомневам дека е уште една мамка на Марота да ја намали цената на Аквилани.^ За Пирло потпишувам со две раце и две нозе.Таков играч ни треба нема да има некој проблем дека е во надминати години.Таква прегледност на игра како што има Пирло нема ниту еден друг фудбалер на таа позиција.Од секогаш сум го почитувал иако играл за интер и за Милан.
http://www.juventusmk.com/?p=1157од каде овие дезинформации за Пирло
сепак друже останува да видиме :d летовосмешки-на Пирло,Милан му е фамилија тешко би отишол во друг италијански клуб.....можеби шпекулациите имаат друга намена-ГАРАНТ ќе заврши само на шпекулација
За Пирло пред 5 години можеби а за сега ??? се сомневам дека е уште една мамка на Марота да ја намали цената на Аквилани.
кире брат јас верувам во ањели сепак некој ке речи John Elkann дава пари за крикет не сака за клубот пред некој ден излегов со став за то дека ако сака да даде пари ке тргни нагоре работава ама од друга страна размислив исватив дека има даено за клубов повеке од колку шо можеме да замислиме брат )) значи кога се деси фарсополи John Elkann можи го плати целиот долг на клубот шо требеше да го плати едно сите трансфери мое мислење е дека има околу 50 ’% даено ама никаков резултат јас мислам дека само тренер како капело или липи е спасотАквилани се на се одигра 3-4 квалитетни меча, комотно може да си се врати во Ливерпул 16 милиони се премногу за него. Можда и ќе проиграше добро во ЈУВЕ но само со авторитетен тренер кој знае на кај тера. За Пирло иако е во поодминати години сепак е еден од најдобрите на неговата позиција, не би било лошо да дојде но искрено не верувам дека ќе се случи такво нешто.Сега треба да се прави план за наредна сезона а треба да се почне од тренерот па играчите тек на крај, толку се ориентираа на таа 4-4-2 на Дел Нери па испродадоа се што не се вклопува во неа и гледаме каква е играта сега, по мизерна никогаш не била. Буквално за моменталнава состојба човек да незнае што да искоментира, кога ќе видиш па и дека од клубот се ептен релаксирани да незнае човек што да мисли веќе.