Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.653
Поени од реакции
88.416
Кој викаше тука во темава пред некој период дека Мората ни бил потребен? Каков канцер од играч, спие во офсајд и ништо не прави. ПУ!!!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Очигледен беше падот уште ид почетокот (2017) ги избркаја тогаш 2та луѓе кои предупредија (Марота и Алегри). Си се пикна друштвото цело во управа.

Ањели се фокусира на пари и супер лига, овие 2та други циркузанти го до ебаја тимот цел.Јасно е дека сега ние banter ера и дека секој клуб врви низ иста ама за до ова тереџе шо го донесе клубот значи до ова ниво Ањели треба оставка сам да си дај и срам да му е да не опули не онде да ми се кези насмеан од 6ка до 6ка вчера на состанокот со бордот, идиот.

Убо вели коментљторот мн нљ овие играчи не му е јасно како играт за Јувентус и нив….

Ќе си почекаме некоја година , со овие играчи ова е максимумот.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Со кое право Бонучи игра прва постава пред Де Лихт
Исто лајно се годинава, не менва ништо искрено.

џабе е
Автоматски споено мислење:

не е можно колку глупи играчи имаме, значи она глупи тотално. Не е можно луѓе толку да се затуцани а Киелини уште еднаш пред гол во кариерата негова ако го видам пред гол и падни на топка онака ќе одам и колената ќе му ги искршам.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.653
Поени од реакции
88.416
Ај ако ништо друго барем мило ми е за Тудор. А овие ѓубрињава нека го стават прстот на чело заедно со оној морбидниот на клупа, ќерката да му на наденам.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
МОРАТА КОПИЛЕ НАЈГЛУПО. ПРОСТ КРОМАЊОНЕЦ ШТО ГИ ГУРАА ПАРТИСКИ ДА БИДЕ ФУДБАЛЕР!

Гомно телешко каков гамад од играч, офсајд му е мидлнејм!

На песнице цел тим и по 30% од плата мочковци медиокритети

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Битно пак 1 гол дадовме :toe: .

Ај ако ништо друго барем мило ми е за Тудор. А овие ѓубрињава нека го стават прстот на чело заедно со оној морбидниот на клупа, ќерката да му на наденам.
Очигледно е кој сакаш клај го на клупа сакати сме. Немаме ни играчи се е оллу играчи на секој нешто ми фали од средина сите 5 освен Локатели да ги со бериш не се составува 1 играч. Само Дибала пробува нешто се др е срање.

Овај Мората нај одбивен ми стана. Кое емотивно пичле е еееј првата шанса ако ја љуфни толку не го барај во депресии ќе е 90 минути. НЕМАМЕ ИГРАЧИ овие би изгубиле фудбал од тим составен од 11ка Величе Шумуликоски

МРСУЛИ.
Автоматски споено мислење:

Нека ја пуштат сезоната низ вода и вака и така отиде. Нека се соберат консултират со тренерот нека одберат играчи нека почнат да работат од сега за наредно лето ЗНАЧИ ОД СЕГА и нека чистат ѓубрето од тимот макар без пари нека ги дат ич кур не ме боли.

Нека донесат се договорено со тренер и ако нема резултати тогаш нека го клоцаат него и Черубин и Недвед а Ањели уште вечер да си оди.

Хард ресет праење само 1-2 оставање за искуство ништо друго.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Излишно е веќе што и да се каже за Мората, мизерија невидена.

Мислам дека на сите (вклучително и управата и стручниот штаб) им е јасно кој е квалитетот на Мората, и е принудно решение, бидејќи очигледно е дека ќе се крати на трошоци и најверојатно нема доволно средства за да се купи друг напаѓач (можеби тоа ќе се смени во наредниве два преодни рока, со ненадејното заминување на Роналдо). Не сакам да верувам дека некој од горе има верба во него и мислат дека ќе биде 20+ гола напаѓач.

Поголемиот проблем е што игра како пичка, денеска проба да изнуди и изглуми 10+ фаули, ова беше траги-комично да се гледа...Не знам како се погледнува во огледало после натпревар, како не му е срам. За ваков перформанс (не му е прв пат) се остава половина сезона на клупа. Подобро ќе го гледам Берна како лажна деветка.

А да, и секоја чест за судијата за тоа како го отсуди натпреваров. Ниту еден фаул не му даде на Мората. Јас да бев на негово место, веројатно би му дал црвен за симулирање.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Ne znam za vas, ama jas uste veruvam vo Alegri deka kje ne vozdigni od pepelot i deka kje oprajme situacija….. Hk pu grevoj, choekov 2-3 godini odmarashe i ne gledal toj period deka so Kurot, Maminion, Skrshenion, Mekburger, Lopata ne se pravi ekipa….
Toj treba prv da si odi, ako ne kao Man Utd so Solskjer ,stanuvame….. Vo sekoj sluchaj Alegri toj e vistinskiot trenjer za ovaa ekipa za top 10 samo uste ne mozam da se chudam kako nekoj tuka se nadevaa deka ko kje dojdi globilot se kje se smeni…. Pa Pirlo umreniot imashe 10x poziva igra od nego…. I najvishe mi se svigja deka posle Verona, kazal deka sme tim za sredinata na tabelata.., Pa tele edno uste na pochetok na sezona so ovoj sostav bevme tamu…

Последно уредено:
Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Слабо играме цела сезона а како минува време Алегри само покажува дека не знае што прави, треба свежа крв од најгоре до најдолу во Јуве

Kajgana Shop

На врв Bottom