Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е толку проблемот Роналдо што си оди колку што е проблем тајмингот на изразување желба за да си оди. Можеше многу порано да го кажа тоа, а не веќе кога започна првенството.Зарем толку го сакавте Ронадло тука? Ја сум некако среќен што си иде. Од моментот коа дојде, убеден сум дека ја кочи играта и било каков развој на тимот.
Ми се чини дека и Јуве имаше намера да го продаде цело лето, меѓутоа немаше понуда. Така да нема што да се љутиме, и на нас и на него ни одговара ова.Не е толку проблемот Роналдо што си оди колку што е проблем тајмингот на изразување желба за да си оди. Можеше многу порано да го кажа тоа, а не веќе кога започна првенството.
Јас колку што памтам Недвед често пати изјавуваше дека Роналдо останува, ако грешам поправи ме.Ми се чини дека и Јуве имаше намера да го продаде цело лето, меѓутоа немаше понуда. Така да нема што да се љутиме, и на нас и на него ни одговара ова.
Така беше официјално, дека 100% останува. Меѓутоа имаше еден куп муабети за негова продажба, не верувам да е случајно. На крајот од денот можеа нов договор да му дадат(тешко самоубиство). Ова е најдобар епилог, ем мислам дека сме подобри без него плус извадивме 60 м заштеда.Јас колку што памтам Недвед често пати изјавуваше дека Роналдо останува, ако грешам поправи ме.
Ja brat ne bev da si zamini nema da lazam, mislam deka ne sme podobri a za zashtedata kje ja priznavam, ako se zemi neshto solidno, ama sumnjam. Samo Ikardi i Kin zaedno priznavam se drugo e Ramzi 2-delТака беше официјално, дека 100% останува. Меѓутоа имаше еден куп муабети за негова продажба, не верувам да е случајно. На крајот од денот можеа нов договор да му дадат(тешко самоубиство). Ова е најдобар епилог, ем мислам дека сме подобри без него плус извадивме 60 м заштеда.
Devi kazi mislenje, izvaj pozitivno neshto. Kazi deka Benta kje zaigra ko Zidan sega a Morata kje dade 30 gola
Обрнете добро внимание на изјавата
Автоматски споено мислење: