С
сашенко
Гостин
Не сите, ама оки средно школо не трае засекогаш вака 6месеци ке фурам сега па ке видиме како се се навикне светот на тоаБаш напротив ... Тоа значи дека учиш во ПТТ .. Барем јас така сум го сфатил ..
Не сите, ама оки средно школо не трае засекогаш вака 6месеци ке фурам сега па ке видиме како се се навикне светот на тоаБаш напротив ... Тоа значи дека учиш во ПТТ .. Барем јас така сум го сфатил ..
како успеа,си даде вечера или слично ?! само вечерта за Нова Година менуваа никови администраторитеДечки ај и тука да пишам да не дојде до некоја забуна, го сменив корисничкото име од saseptt во СаШеНкО да не помислите дека ме снема...
Сега сите можат да менуваат сами еднаш на 6 месеци и нема поправи во меѓувреме ако згрешиш во правопис.Во кориснички панел оди и после во лични податоци и кај што менуваш тоа кај што си напишал ти МАКЕДОНЕЦ титлот нели имаш над него корисничко име да смениш.САМО ЕДНАШ НА 6 месецикако успеа,си даде вечера или слично ?! само вечерта за Нова Година менуваа никови администраторите
Глупости сеа сите ке испомењаваат и нема да се знаеме кој е кој хаха боље нека остане старо шо има врска како е.Сега сите можат да менуваат сами еднаш на 6 месеци и нема поправи во меѓувреме ако згрешиш во правопис.Во кориснички панел оди и после во лични податоци и кај што менуваш тоа кај што си напишал ти МАКЕДОНЕЦ титлот нели имаш над него корисничко име да смениш.САМО ЕДНАШ НА 6 месеци
Јас сакав заради тоа птт да сменам ама се знаеме кој мења нека пишува се надевам нема да има многу промени...Глупости сеа сите ке испомењаваат и нема да се знаеме кој е кој хаха боље нека остане старо шо има врска како е.
На кирилица боље ќе ти беше.Ја неам идеја како другачие би избралИт из ај, -=}{ВЛАТЧЕ}{=- конечно се ослободив од детските загради![]()
хахахах сеа со извичникот ептеееен сериозно делуваш-нема мрдањеИт из ај, -=}{ВЛАТЧЕ}{=- конечно се ослободив од детските загради![]()
Титлот ти е посебно јак...MATRImonio con la juve хаха закон^ ц ц што ти направи Кики...
![]()
Ако некој си го променил името и сакаш да видиш кој е бил претходно, оди во неговиот профил и таму имаш Историја и таму му пишува минатиот кој е бил, така да.Глупости сеа сите ке испомењаваат и нема да се знаеме кој е кој хаха боље нека остане старо шо има врска како е.