Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.892
- Поени од реакции
- 2.804
Alex Sandro has decided to leave Juventus after Chelsea increased their offer to €70m, according to Calciomercato.com.
Озбилно Торино со метропола како Лондон го спореди. За Манчестер или Ливерпул да стануваше збор, ќе разберам ама Лондон?!Затоа мрзам црнци во екипава, зинале за пари, пари, пари... Алвеш на најцигански можен начин го напушти тимов, Сандро демек ради фамилијата ќе одел од Јуве, не се адаптирала на животот во Торино...жими мајка, во Лондон сонце нема да видат поголемиот дел од годината врне ли врне, али важно Торино не чинел.
Асамоа труп е, и со лук и крстена вода не го бркаш од тимот, а за Лемина да не зборам доста го дрвев ради него.
Ако замине и циганов, најверојатно го земаме Спинацола, прерасна во одлично бекче башка и жабар е, такви играчи му фалат на Јуве + некои балканчиња за да се разбие монотонијата во тимот
Парите бате,се е до парите..прекинете да гледате од навивачки аспект..се е до парите..гаље му е нив дека Јувентус играл во финале ЛШ и дека освојувал титули..имаш пари,немаш пари и то е то..каков Торино каков Јувентус..тие ѓупаците во нивните земји ранат уште 200 други луѓе и нормално дека ќе размислуваат печалбарски,не се тука тие за титули и кариериЗатоа мрзам црнци во екипава, зинале за пари, пари, пари... Алвеш на најцигански можен начин го напушти тимов, Сандро демек ради фамилијата ќе одел од Јуве, не се адаптирала на животот во Торино...жими мајка, во Лондон сонце нема да видат поголемиот дел од годината врне ли врне, али важно Торино не чинел.
Асамоа труп е, и со лук и крстена вода не го бркаш од тимот, а за Лемина да не зборам доста го дрвев ради него.
Ако замине и циганов, најверојатно го земаме Спинацола, прерасна во одлично бекче башка и жабар е, такви играчи му фалат на Јуве + некои балканчиња за да се разбие монотонијата во тимот
Ме заболе за тоа што Лондон е метропола, збирштина на афричко пакистанско индиски мигранти, Мека за терористички напади, инцестоидна нација... Само парите им останаа племе им нивно англосаксонско. Башка временските услови...Озбилно Торино со метропола како Лондон го спореди. За Манчестер или Ливерпул да стануваше збор, ќе разберам ама Лондон?!
Секако, ако збориме субјективно.Ме заболе за тоа што Лондон е метропола, збирштина на афричко пакистанско индиски мигранти, Мека за терористички напади, инцестоидна нација... Само парите им останаа племе им нивно англосаксонско. Башка временските услови...
Настрана фудбалот, Торино 1000 пати би го одбрал за живеачка пред ебаниот Лондон.
Лондон и Торино е исто како да ги споредиш Скопје со Неготино..дури подрастична разлика нешто како Скопје со Демир Капија...никој чоек на светот не би одбрал да живее Торино пред Лондон..како прво разликата во стандарт и плати е огромна,а камоли можност за бизнис..Ме заболе за тоа што Лондон е метропола, збирштина на афричко пакистанско индиски мигранти, Мека за терористички напади, инцестоидна нација... Само парите им останаа племе им нивно англосаксонско. Башка временските услови...
Настрана фудбалот, Торино 1000 пати би го одбрал за живеачка пред ебаниот Лондон.