Ај доста не се заебавајте. Мислев дека Ањели и Марота имаат барем малце достоинство кога кажуваа дека ќе прават јак Европски Јувентус.... за да сега ми водат преговори за продавање на еден од најдобрите наши играчи за ебени 40 милиони...? Ако се оствари овој трансвер, сакам тогаш и Мино Раиола да си го земе под мишка Погба, и нека го однесе во Реал или Барса... е тогаш нека прават говедата јак Јувентус. Ни го нуделе Евра и Нани... дај молимте, ако беше таков договорот, ич со очи несакам да го видам првиот. Ќе правеме јак Јувентус, со 33 годишен играч, и со играч кој 2 години нема асално заиграно за Јунајтед, а башка и тоа што секогаш на терен го глуми Кристијано Роналдо.
Тие пари што ќе ги земат, можат слободно да си ги напикаат во шупакот одназад, заедно со Итурбе, Евра и Мората. Ете така, цели 3 години не лажеа дека Јувентус не е клуб што ги продава своите главни играчи, а сега ќе ми го даваат најдобриот box to box играч за 40 милиони + пензионер и инвалид. Уште еднаш ќе повторам, ако ова се оствари, најголема желба ќе ми биде и Погба да замине од тимот, па тогаш да ги видам говедата што седат горе на стадион во ВИП ложата како ќе го прават јакиот Јувентус. Говеда едни... сега читам, тие самите го притискале Видал да премине во Јунајтед.... проклетии