Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Рома се јаки на контри, а знаејќи го Конте пак ќе излезе со 3-5-2, најголема закана ќе ни биде Жервињо. Јесте да е сакат во шутирање и асистирање, ама се гледа дека му лежи Италијанскиот фудбал. Мора многу претпазливо да играме, дека кај нив се врати и Тоти мислам. Камен од срце ќе ми падне ако го добиеме овој меч, што е од исклучителна важност за понатамошниот тек на сезоната...

Пирло исто се враќа против рома и тренира но искрено не знам дали сакам да игра прва постава повеќе. Овие утакмици кога го немаше топката побрзо се движеше бевме поагресивни повеќе трчавме и имавме побрза циркулација наа топката во акциите а и Маркизио одлично си изигра во таја улога бидејќи може да трча повеќе и покрива поголем дел спрема Пирло иако на некои делови делуваше како DMF и со помошт на таа позиција тимот беше страшен.... Едноставно Јуве изгледаше како машина спремна да мели и човек не ја поминваше средината...
Be afraid, be very afraid... @Niggersinparis :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Јас не би го играл Пирло за да не биде избрзано неговото враќање, не заради друго. Пирло кога ќе биде 100% фит мора пак да почне да игра, затоа што жално е таков играч да имаш а да не го користиш. Со сета почит кон другите играчи од средината на теренот, Пирло е Пирло.
Па добро е да се штеди но и тимот да се навикнува на игра без Пирло сепак нема да го имаме стално и плус акон е го продолжи договорот тоа е тоа. Нз мене повеќе ми се допадна играта без Пирло вршиме ненормален притисок, топката се движи брзо ... Ама сепак Пирло е потег играч но мора да почни да се штеди и на некои утакмици да влегва од клупа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Па добро е да се штеди но и тимот да се навикнува на игра без Пирло сепак нема да го имаме стално и плус акон е го продолжи договорот тоа е тоа. Нз мене повеќе ми се допадна играта без Пирло вршиме ненормален притисок, топката се движи брзо ... Ама сепак Пирло е потег играч но мора да почни да се штеди и на некои утакмици да влегва од клупа.
Нема гајле стариот
count.jpg

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
марчизио може за у куп или еве сега лига европа такви полесни противници му лежат со авелино изигра солидно

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Среќна Нова на сите ! Се најдобро, да бидете здрави и живи, среќни и весели , и многу љубов да споделувате !
--- надополнето: 1 јануари 2014 во 21:38 ---
Јас не би го играл Пирло за да не биде избрзано неговото враќање, не заради друго. Пирло кога ќе биде 100% фит мора пак да почне да игра, затоа што жално е таков играч да имаш а да не го користиш. Со сета почит кон другите играчи од средината на теренот, Пирло е Пирло.
Исто како што Дел Пиеро си беше Дел Пиеро :place::place::place:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Претседателот на ПСЖ изјавил дека Погба е парижанец и дека наредно лето сигурно ќе го купат и ќе биде дел од тимот.. Знаејќи дека црнецов не можеме да го задржиме, мислам дека може на Нигерот желбата да му се исполни - да го трампаме Погба за Кавани :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom