Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Според Sky Конте ќе ги одмара Киелини,Асамоа,Видал и Џовинко,додека Маркисио и Пирло ќе бидат во стартниот состав.
Ја би го одмарал и Пирло,а во зависност од формата на Исла,може да одмори и Лихштајнер.Во среда следи гостување во Лондон,па мора да се одморат малце првотимците.
Мој предлог за составот во недела,али тешко дека Конте ќе се одлучи за толку промени во старниот состав.:D
Buffon​
Caceres - Barzagli - Bonucci​
Isla - Pogba - Marrone - Marchisio- De Ceglie​
Matri - Vucinic​

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.586
Поени од реакции
87.924
Сите тимови кои играат во ЛШ играат денес, само ние утре играме :facepalm:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.586
Поени од реакции
87.924
Немој не ги мешај сега миланските екипи тука, да не почнат да кењат по фан клубов. Гледај си го ти Јуве и свиркај си :свиркам: ;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Немој не ги мешај сега миланските екипи тука, да не почнат да кењат по фан клубов. Гледај си го ти Јуве и свиркај си :свиркам: ;)
Лошо е вака нека тепаат нешто. Ќе му се згреши ќе го отпуштат Алегри.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно ли на Конте му забраниле и во ЛШ да го води тимот? Читав нешто ама дека е од шит страна, земав со резерва, ако е вистина така тоа е веќе претеризам.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Стварно ли на Конте му забраниле и во ЛШ да го води тимот? Читав нешто ама дека е од шит страна, земав со резерва, ако е вистина така тоа е веќе претеризам.
Видов на една наша за ова и на ниту една друга. Ни на УЕФА.ком нема ништо за ова. Таму би требало сигурно да ја има како вест, сепак за нивно натпреварување се работи.

Edit: Да, важи и за во ЛШ. Дисциплинската на ФИФА казната му ја направила да биде за сите натпреварувања(world-wide)

http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/footballgovernance/news/newsid=1701307/index.html

The Chairman of the FIFA Disciplinary Committee, in accordance with article 136 of the FIFA Disciplinary Code, has extended the ten month sanction imposed by the Italian Football Federation (FIGC) on Juventus coach Antonio Conte.to have worldwide effect.
This suspension covers all types of matches, including domestic, international, friendly and official fixtures.

и така натака....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видов на една наша за ова и на ниту една друга. Ни на УЕФА.ком нема ништо за ова. Таму би требало сигурно да ја има како вест, сепак за нивно натпреварување се работи.
Знаев, али ова дека пред некој ден го видов па заборавив да прашам и си викам ај сеа, фала :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Edit: Да, важи и за во ЛШ. Дисциплинската на ФИФА казната му ја направила да биде за сите натпреварувања(world-wide)

http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/footballgovernance/news/newsid=1701307/index.html

The Chairman of the FIFA Disciplinary Committee, in accordance with article 136 of the FIFA Disciplinary Code, has extended the ten month sanction imposed by the Italian Football Federation (FIGC) on Juventus coach Antonio Conte.to have worldwide effect.
This suspension covers all types of matches, including domestic, international, friendly and official fixtures.

и така натака....
Шпекулации се само, невистини, лупаат глупости за да бидат читани :) Не верувам јас во тоа :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Шпекулации се само, невистини, лупаат глупости за да бидат читани :) Не верувам јас во тоа :)
Веста ја има на ФИФА, и како таква 100% е официјална. Сигурно они не би ја ставиле како вест, ако не би била усвоена од нив казната како world-wide.

Kajgana Shop

На врв Bottom