Фан Клуб: Јувентус

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Што и да се случи едно знам Јувентус не е Конте, одиме напред ;)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Се појавија шпекулации како Реал Мадрид и ПСЖ се распрашувале за Лихстајнер .Со оглед дека име уште двајца на таа позивија не е чудо да дојде до преговори !
п.с Ако го продадат Лихстајнер а ке му требаат пари бидејки ништо не продадоа а и од Мело не извлечија ниту долар ,ке биде гадно за сите навивачи на Јувентус .
Тутоспорт најавува дека ако Конте добие суспензија Јувентис ле тргне по Преандели и Бенитез !
--- надополнето: 9 август 2012 во 12:16 ---
Оној Дамио го гледав од Бразил игра страшно....достапен е за некаде околку 25 милиони евра !
--- надополнето: 9 август 2012 во 12:46 ---
http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=13195:juventus-lihstajner&catid=50:shpekulacii&Itemid=129
Fuck !
Нема логика да го пуштат Лихстајнер,мислам дека Конте има огромна доверба,така да и да има нешто Јуве не го пушта за помалце од 25 милиончиња

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ако Јувентус нема пари, незнам кој има. Им потребале пари од Реал и ПСЖ. Јувентус ако сака напаѓач нека си го купи од свои пари а не да ослаби една позиција во тимот за да засили друга. Плус со Реал имаат нерасчистени сметки откога не заебаа за Игуаин. После тоа јас да сум одговорен за трансфери во Јувентус за инает никогаш не би им продал играч на нив. Туѓо сакаме, своето не го даваме, види мајката паметни тие!!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ајде Марота нека ја заврши побрзо оваа работа, и да се куртулиме од нападот, треба да се мисли и на лев бек. А тоа дали е класа напаѓач или не останува да видиме ако дојде кај нас. Подобро е сега да го земеме дека со ближењето на крајот на трансвер периодот цените на фудбалерите ќе се качуваат нагло.Сега Билбао бара 18 милиони за него, а којзнае ако не го купиме набрзо сигурно педерине ПСЖ и Сити ќе понудат повеќе.
И кажете некоја информација за судењево, сабајлево изгледа ќе ги кажат казните на нашиве
energieMKD! дај не провоцирај тука жити се, имаш посебна тема на форумов, несакам тука да ми кењаат миланезине ( а како што се накурчени со поразов, ни Крст ни крстена вода нема да помогне за да ги избркаш од темава )
Нека читат бе .. нека си умрат од мака и за титулата и за петардата. :pos:
И Не ги читете аматерите од Суперспорт немаат врска :D Секојдневно ги критикувам и си го ладам со нив пошто се АМАТЕРИ. Си пишуваат нивни информации од рака

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
I lani so toj G.Rossi sto praevme za da go zememe a posle ostana vo Villareall i kako zavrsi , a kako zavrsivme nie :-P

Nemame nie pari za super top.player , sum kazal prethodnite stranici deka RvP nema sansi da dojde i nema da dojde .

Ke pocekame ushte ima vreme , posle Superkupot ke ima interesni vesti :)

p.s. ne ocekuvajte ovie denovi nekoi si vesti od.merkato , Marotta vekje e vo Kina , taka da se fokusirame na ovoj mec :)

SAKAME TROFEIIIIIIIII - FORZA RAGAZZI

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Излеа Љоренте наш играч ќе е за брзо.:D
И РВП беше наш, Суарез, Игуаин итн... Додека не видам на официјалната страна не верувам во ништо
А за продажбата на Лихт, тоа е само обична шпекулација. Жити се кај ќе го продаваат еден од најдобрите бекови во Италија, само заради тоа што НЕМАЛЕ ПАРИ ЗА НАПАЃАЧ?!? Тикви со расол. Оваа година играме ЛШ, нема шанси да го продадеме

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
И РВП беше наш, Суарез, Игуаин итн... Додека не видам на официјалната страна не верувам во ништо
А за продажбата на Лихт, тоа е само обична шпекулација. Жити се кај ќе го продаваат еден од најдобрите бекови во Италија, само заради тоа што НЕМАЛЕ ПАРИ ЗА НАПАЃАЧ?!? Тикви со расол. Оваа година играме ЛШ, нема шанси да го продадеме
Ti bratuced si mnogu napaten so Aguero minatata godina pa ovaa dodeka ne vidis oficialno ne veruvas
p.s i taka da si pravis od sega !

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Ti bratuced si mnogu napaten so Aguero minatata godina pa ovaa dodeka ne vidis oficialno ne veruvas
p.s i taka da si pravis od sega !
Не братучед не сум напатен по Агуеро. Туку ми скурчија сите шпекулации поврзани со нас за топ напаѓач. РВП беше 80% кај нас, Мурињо го ослободил Игуаин за да дојде кај нас, Касерес го убедувал Суарез за кај нас ............... Ништо од тоа. Затоа викам додека не видам на Juventus.com не верувам на ништо. Ќе видиме што ќе направи Марота до 31 август :cenzura:

F

FuckYouAll

Гостин
Не братучед не сум напатен по Агуеро. Туку ми скурчија сите шпекулации поврзани со нас за топ напаѓач. РВП беше 80% кај нас, Мурињо го ослободил Игуаин за да дојде кај нас, Касерес го убедувал Суарез за кај нас ............... Ништо од тоа. Затоа викам додека не видам на Juventus.com не верувам на ништо. Ќе видиме што ќе направи Марота до 31 август :cenzura:
Зато мене ќе ме слушаш и ќе си свиркаш.:icon_lol:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо читаш таблоиди. Се знај оти то му е работа. Секое лето иста приказна. Не вреди да ги отвораш ама ич.
Да знајш шо убо ми е од ко го откачив трач.ком на пример :D

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Ништо чудно ако Матри догодина постигнува по 20 гола по сезона...нека кој да го исцрпува
Колку што пишува тука нивната врска била "лабава"

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
не сакам да зборвам пред време не сакам да бидам скептик ама сетисе како беше продаен инзаги за да се доведит трезеге ;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
не сакам да зборвам пред време не сакам да бидам скептик ама сетисе како беше продаен инзаги за да се доведит трезеге ;)
Тогаш ние го продадовме и Зидан, па го земавме Буфон, Турам и Недвед. Ама забораваш кој беше тогаш задолжен за трансвери. Остај тоа муабетите дали Моџи местел или не ( секогаш ќе бидам воздржан во врска за таа тема ), но сепак човекот беше ЦАР, КРАЛ, БОГ за фудбалски трансвери. Замисли ти да го продадеш најдобриот играч во Европа, и да купиш 3 играчи кои беа најдобрите во своите позиции. Инзаги го продадовме, го земавме Трезеге. Значи практички продадовме и земавме ист тип на играч, само ние што ќаривме повеќе пари и + 3/4 години помлад беше Трезеге. Не ми го споредувај Моџи со Марота дека овој вториов има уште леб да јаде ( од Фурна Чаир :icon_mrgr: ), за да го стигне првиот...

Kajgana Shop

На врв Bottom