Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Очајни сме на трансфер пазарот, одсекогаш сме биле таква екипа која само сакаме за малце пари да купуваме... а за големи суми да ги продаваме фудбалерите.

... кога ќе сфатат дека ни треба КЛАСА напаѓач?

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Колку е само среќен Меси што се сликал со Матри

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
^ Мене обратно ми изгледа,али добро :D

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
^ Меси сака да фати некој женска покрај Матри :cool:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Јувентус ги потврди трансферите на Исла и Асамоах во тимот од Торино , додека пак во екипата на Удинезе ке се приклучи младиот играч на Јувентус Кристијан Пасквато. Но по се игледеа дека тимот на Јувентус ги убеди Удинезе за целосна соптвеност. Трансферите на Исла и Асамоах ке вредат по 18 односно 18.8 мил кој ке бидат испатени во наредните 3 години. А додека пак трасферот на Пасквато во удинезе ке вреди 3 мил кој ке бидат испатени во наредните 3 години а исто така постои можност во наредните години ако Јуве уплати 1.5 мил ке си го земе во целосна соптвеност.Но и објавија и некои други помали трасфери тие на Белфастија во тимот од Модена и Ноче во тимот на Јуве Стабија.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Епа ај нека се добредојдени,очекуваме максимум од двајцата. И се моли Исла да не јади трици во иднина дека му се играло на друго место,за да не ги јади клоците ко Елиа,такви играчи слободно продавање и за десет кубици дрва ако треба

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.700
Поени од реакции
88.695
Браво за Буфон (y), и да им посакаме на Исла и Азамоа супер настапи во црно-белиот дрес. Него да не имате некоја информација за Лусио, медиумите викаа дека денес ќе требало да потпише, ама уште нема ништо. Истотака пишуваа дека денеска Марота требал да се сретне во Милано со челниците на Пескара за нови разговори за Верати.
И друго ми беше зборот, Сити и ПСЖ даваат по 20/30 милиони за Ван Перси, и наеднаш се избацува Марота со понуда од 8 милиони КОЈ ЅВЕР :pos::cuc:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако убо ме служи гугл транслејтов излегле некои шпекулации дека Буфон и Балотели се степале.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=100939

Според Скај се чека официјален демант од ФИГЦ

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
За Лусио утре официјално,бар што пишуваат медиумиве,2.4-2.5 мил. плата плус бонуси.

Велком за Исла и Азамоа,следна сезона имаме неколку интересни копиљана да следиме - Верати(Пескара),Имобиле(Џенова),Пасквато(Удинезе).

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ако убо ме служи гугл транслејтов излегле некои шпекулации дека Буфон и Балотели се степале.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=100939

Според Скај се чека официјален демант од ФИГЦ
Се скарале нешто,Буфон бил многу нервозен и го пратил во болница:pos: али глупости е 100%

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Првите интервјуа на Азамоа и Исла,како играчи на Јувентус.

Kajgana Shop

На врв Bottom