Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
па и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...И после ние сме имале комплекси...
па и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...И после ние сме имале комплекси...
Јас ко шо памтам навивачи на Јуве не бараја да му пуштиме за интер да не освои титула.па и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...
за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титулапа и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...
точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титула
Да де набрзина пишав подобро беше така сега со чезена мезена треба да се малтретираме неможам да дочекам последниве две кола или ќе славиме или ќе се бедираме тоа еМислиш до 34 коло. Не може една екипа да игра сама против себе
па како што кажав и на темана на сериа а види дека го делам истото мислење со тебе дека јуве нека си победи и не треба да чека на интер ... да му ја местит титулата т.е да му напрајт услуга ...точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..
Ова ќе му дојде како 'Ако ја заслужувате титулата, докажете го тоа!'Ако се уплашиле и играчите како поголем дел од вас тогаш црно ни се пишува.
Верувам во Конте дека ќе ги среди и ќе имаат мотивација да докажат зошто ја заслужуаат титулата.
Каљари на неутрален(домашен) терен и Аталанта дома, во случај кога нема за што да играат не би требало да се никаков проблем за овој моќен Јуве.
Ќе има уште некој ваков говор