Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Доброто од целава ситуација е што Интер не ни ја крои судбината. Па зарем ни е потребна помош од Интер во ситуација кога играме со противници кои се далеку од квалитетот на Јуве. Да гостувавме на пример кај Наполи или Удинезе ќе разберев ама вака...?! Ако не успеат да победат со босиве Каљари и Аталанта нека ги следат стапките на Песото и нека се фрлат од прозор, толку имам да кажам!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
па и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...
за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титула

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титула
точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Мислиш до 34 коло. Не може една екипа да игра сама против себе:)
Да де набрзина пишав подобро беше така сега со чезена мезена треба да се малтретираме неможам да дочекам последниве две кола или ќе славиме или ќе се бедираме тоа е :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..
па како што кажав и на темана на сериа а види дека го делам истото мислење со тебе дека јуве нека си победи и не треба да чека на интер ... да му ја местит титулата т.е да му напрајт услуга ...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Доста со тоа вие ние бе си мислиш наши клубовите ние ги водиме дај доста со тоа вие им ја пуштивте ние им ја пуштивме...:tapp:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Ако се уплашиле и играчите како поголем дел од вас тогаш црно ни се пишува.

Верувам во Конте дека ќе ги среди и ќе имаат мотивација да докажат зошто ја заслужуаат титулата.;)
Каљари на неутрален(домашен) терен и Аталанта дома, во случај кога нема за што да играат не би требало да се никаков проблем за овој моќен Јуве.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Ако се уплашиле и играчите како поголем дел од вас тогаш црно ни се пишува.

Верувам во Конте дека ќе ги среди и ќе имаат мотивација да докажат зошто ја заслужуаат титулата.;)
Каљари на неутрален(домашен) терен и Аталанта дома, во случај кога нема за што да играат не би требало да се никаков проблем за овој моќен Јуве.
Ова ќе му дојде како 'Ако ја заслужувате титулата, докажете го тоа!'

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.635
Поени од реакции
88.273
Оптимист сум, Каљари и Аталанта сигурно ги добиваме, Конте знае како да ги мотивира, а богами и играчиве последниве два натпревари ќе го остават срцето на терен. Ова со Лече беше само една глупава грешка, тие ниту не наиграа,ниту шутнаа на гол ( нели пред да падне голот ), само што премногу се опуштија играчиве и бидна што бидна.Се е во наши раце, па и да ја изгубиме титулата нема да ми биде криво, затоа што цела сезона играа безпрекорно, зборувам за целиот тим општо. Добро е што се вративме на старите патеки, на лето ни фалат уште 3-4 засилувања ( со услов да купиме класа напаѓач, како што беше Трезеге ).

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Стварно сакале навивачите на Интер , Интер да им ја пушти на Милан ?
прочитав по некои сајтови и се ме фаќа страв дека ќе испадне баш тоа ...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
најпозитивно од цела ова работа е шо сами си ја кроиме судбината. Нека му дадат интер на милан (и од напред и од позади ако сакат) пак од нас зависи и ако успеат недела да победат според мене 90% е готова работата

Kajgana Shop

На врв Bottom