Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ако избројш колку пенали не досудија против вас, пример Сидорф со рака ко ја фате, немате за што да се жалите дека сте оштетени;)
Ммм...да се разбериме.Не сакам да кажам „еј видете не оштетија заслужуваме титула“, само му докажувам на Сладоледџија дека не играме со судии.Ако игравме, немаше да не ни одземат истите тие 11 бодови.

Така да, немате право да кажувате дека играме со судии.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Ммм...да се разбериме.Не сакам да кажам „еј видете не оштетија заслужуваме титула“, само му докажувам на Сладоледџија дека не играме со судии.Ако игравме, немаше да не ни одземат истите тие 11 бодови.

Така да, немате право да кажувате дека играме со судии.
Не играте со судии, ама не сте ни оштетени, то сакав да кажам
и пренесетеја оваја дискусија во Сериа А, нее за тука ;)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.947
Поени од реакции
5.572
4-3-3 формација:

Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio
Giaccherini Borriello Vucinic

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Џакерини и Бориело стартери... Де Чеље и Кваљарела на клупа

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.403
Поени од реакции
86.832
Осеќам ако ја решиме во 1 полувреме, Конте ќе му даде шанса на Елија да влезе во 2 полувреме.
Аман бе кој ќе се нервира сеа со Бориело пак :eek:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Леле леле.Ко плачко си ти.

Што се буниш бе човече? Какви пенали? Па судиите ни зедоа повеќе од 11 поени.Во меѓусебната утакмица од гол топката ја извадивте, против Катанија од гол исто така ја извадија копилињата и не ни признаа гол.Ако ни суделе 15 пенали, 25 не ни досудиле.Освен тоа, ниту еден пенал за Милан не бил непостоечки.Доста е со плачење.Да беше наместено првенството ќе ни го признаеа голчето на Мунтари, и оној на Робињо, исто така и оној на Сидорф против Фиорентина, ќе го досудеа пеналот против Пато кај што го искасапија во шеснаесетникот.

И после толку оштетување од судиите, ти си стоиш на ставот дека играме со нивна помош?
Не ми е јасно зошто...
За Катанија дека ја извадиле топката од гол мало морген, пробуричкај по нетов и најди ми слика кај шо ја поминала линијата.

Колку се валидни пеналитеза Милан и оние несвирнатите против Милан повели гледај
И сега клај се на кантар па кажи ми дека Милан немаше помош од судиите (до последниве неколку кола каде очигледно е дека сфатија оти нема поента од форсирање на Милан и кренаја раце)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ако избројш колку пенали не досудија против вас, пример Сидорф со рака ко ја фате, немате за што да се жалите дека сте оштетени;)
i ti mozes da izbrois kolku penali ne bile dosedeni protiv vas ...od takvi enaci vo 16esetnik..ali nvm

Kajgana Shop

На врв Bottom