Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
На сите им е цел да го победат најсилниот тим во Европа,али денес ние мора да се потрудиме бидејќи Леверкузен е одлична екипа и може да не изненади.Дали Реал Мадрид е најдобар до сега оваа сезона.Мислам не бидејќи постојат многу клубови во Европа којшто играат одлично до сега, а еден од нив е сигурно Јувентус којшто нема пораз оваа сезона,тоа е фантастично за самодовербата на еден тим, и јас мислам дека до сега тие се најдобри. изјави Пеп Гвардиола

За стрим ,регистрација на www.balkansport.info и цепајте.

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
На сите им е цел да го победат најсилниот тим во Европа,али денес ние мора да се потрудиме бидејќи Леверкузен е одлична екипа и може да не изненади.Дали Реал Мадрид е најдобар до сега оваа сезона.Мислам не бидејќи постојат многу клубови во Европа којшто играат одлично до сега, а еден од нив е сигурно Јувентус којшто нема пораз оваа сезона,тоа е фантастично за самодовербата на еден тим, и јас мислам дека до сега тие се најдобри. изјави Пеп Гвардиола

За стрим ,регистрација на www.balkansport.info и цепајте.

После то кај да најдам стрим?кај треба да се влези?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе со што заслужува Естигарибиа да се нарече фудбалер???....ако му е за трчање и покривање мене нека ме земи Конте и јас можам да трчам!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Добро бе со што заслужува Естигарибиа да се нарече фудбалер???....ако му е за трчање и покривање мене нека ме земи Конте и јас можам да трчам!
хахаах мислам дека си во право го игра повеке отколку сто треба има поквалитетни на тиа позиции како Џакерини и Елиа кој ниту еднаш не е стартер иако треба да му се даде простор п.с како и да е додека тимот победува нема да се буниме .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па Џакерини за Естигарибиа е Месси во секој можен поглед и непоглед кога се работи за фудбаслката игра..па овај парагваецот три чисти нема од фудбал!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Џовинко нешто се прокурче малце го мавна со коленце по глава Лихштајнер...играта воопшто не ми се свиѓа Естигарибиа аут !

Kajgana Shop

На врв Bottom