Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ептен си во право. Ми се смачи од шпекулаци. Кој донесат донесат.
Еве лани дојде Мело сите рекоја готово ќе растура сега.
Од друга страна Интер го фрли изгубениот Бурдисо во Рома и тој го седна Мексес на клупа.

Воопшто не се радвам на звучни имиња. Поарно Мартинез од КАтанија нека дој отколку МЕси (шо би се рекло :) )
И јас исто. Искрено ми фалат тие времиња кога Јуве не фрлаше пари на ѕвезди туку ги созаваше. Никогаш не сум сакал многу ѕвезди на едно место зашто таков тим не успева. Повеќе сакам компактен тим од „работници“ кои стварно ќе трчаат и ќе се борат за секоја топка на теренот и тимот нема да зависи од еден играч.

Годинава сите не прочитаа, го затвараа Диего и немаше кој да организира игра. Ме се допаѓа тим како оној на Италија на СП 2006 каде што тимот не зависеше од еден човек, мислам дека 10 различни играчи имаа постигнато голови т.е. секој можеше да реши натпревар. На крај кравеа баш ми е гајле кого ќе донесат, битно ми е меѓу играчите да завладее тимски дух, чувство на припадност на тимот и да има уиграност.
Браво бе момци, алал вера,шо запнале повекето фанови.Џеко,Агуеро Дрн Дрн,Нема Џеко од Центар сам да влезе во гол,си треба хемија во тимот, се потсетив на Алкоркон,дали они го имаа Агуеро и Џеко у напад? Не, Го исфрија на Реал.М како партал од купот? Да , арно ама имаа нешто многу поважно од Имиња, Имаа Волја,Верба,Залагање,Гинење за секоја топка.Тоа ни фалеше лани,и верувам дека со новата управа,сме на добар пат да ги вратиме овие вредности кој биле симбол на Јуве од секогаш. Амин

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Според goal.com Ариаудо е продаден на Каљари во косопственост. Дали е ова вистина?
Ако е така, уште една голема грешка на нашата управа, уште не му иди паметот и покрај толку многу такви грешки. :toe:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
abe mene ne me zagrizuva toa olku so arinaudo kolku so me zagrizuva so kaseres
i kriscito sakam da go vrateme a ne da go davame
candreva treba da go kupime
ima dosta gubre so treba da se iciste a ne oni ne mu trebale ni candreva ni caseres sramot
sutiraj tamu amauri,salihamidzic,grigera,zebina,pulsen moe ust enekoj ne mi teknuva vo momentot
felipe melo ne smeeme da go prodademe !!!!!!!!!!!!

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Денеска Сторари бил на медицински прегледи и утре се очекува да го потпише договорот со Јувентус па му посакувам успех и среќа во дресот на Јуве и добра битка со Манингер за прв голман во отсуство на Супермен.

С

сашенко

Гостин
Честито нека ни е новиот голман.Се надевам ке донесеме уште некое засилување во летниот преоден рок.....

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Абе Ди Мариа ич не е добар и не вреди 30 милиони,џовинко е бољи.
Како игра Ди Мариа неам зборови,играч кој секој би го посакал во тимот.:back:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Со среќа нека ни е Сторари, а за Красич има ли некоја нова информација :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Зампарини: Кјаер и Кавани ќе заминат од Палермо
"Не знам. Знам за разговори со два големи клуба од Манчестер, Тотенхем и Волфзбург. Интер не ми се јавиле, па не знам дали се заинтересирани".
"Според мене, кога ќе дојде некоја добра понуда, неопходно е фудбалерот да замине. Неколку важни понуди пристигнаа. Разговараме за нив, па потоа ќе му се јавам на фудбалерот".
"Мора и да најдеме замена. Вредноста на Кјаер е помеѓу 15 и 20 милиони евра".
"А Кавани е на пазарот бидејќи тој сака да биде. Сака да замине во друг клуб, ние сеуште не сме во преговори со никој за него".
"Во секој случај, мислам дека на крајот Кјаер и Кавани ќе си заминат" - изјави Зампарини.

Ја би да ги земеме двајцата во пакет.Макар и да се даде малце повеќе кеш.Одлични играчи.:smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.013
Спортскиот директор на Џенова, Капозука изјави дека сеуште има време да се договорат со Јувентус околу Кришито, а за случајот со Бонучи изјави дека Џенова има многу јасни идеи кога се работи за Бонучи. Исто така, Капозука изјави дека со претходниот спортски директор на Бари, Џорџо Перинети, имале одлична соработка со позајмицата на Бонучи и Ранокија, што не било случај со новава Управа на Бари. линк

Џенова сака да го откупи целиот договор на Бонучи, играч кој што во моментов е во ко-сопствеништво со Бари, а од друга страна се шпекулира дека Јуве веќе се има договорено со Бари за нивните 50% од договорот да им ги продаде на Јувентус. Џенова сака да го откупи целиот договор од Бонучи, и веројатно Управата на Џенова сака да извлече многу повеќе пари од Јувентус, но и Бари нема толку лесно да се откаже од својата половина на Италијанскиот репрезентативец.Се најавуваше дека во договорот на Јуве и Бари покрај отстапувањето на Алмирон, зделката со Бари ќе биде финализирана и со отстапувањето на 1 година на Паолучи.Агентот на Паолучи изјави дека Бари се многу заинтересирани за ангажирање на Паолучи, и веќе во Четврток ќе има средба со Управата на Бари околу деталите на договорот.

А агентот на Кришито изјави дека е песимист во поглед на меѓусебен договор меѓу Јуве и Џенова за иднината на Кришито, и дека можно е на крајот Јуве и Џенова да завршат на аукција за играчот.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Зампарини: Кјаер и Кавани ќе заминат од Палермо
"Не знам. Знам за разговори со два големи клуба од Манчестер, Тотенхем и Волфзбург. Интер не ми се јавиле, па не знам дали се заинтересирани".
"Според мене, кога ќе дојде некоја добра понуда, неопходно е фудбалерот да замине. Неколку важни понуди пристигнаа. Разговараме за нив, па потоа ќе му се јавам на фудбалерот".
"Мора и да најдеме замена. Вредноста на Кјаер е помеѓу 15 и 20 милиони евра".
"А Кавани е на пазарот бидејќи тој сака да биде. Сака да замине во друг клуб, ние сеуште не сме во преговори со никој за него".
"Во секој случај, мислам дека на крајот Кјаер и Кавани ќе си заминат" - изјави Зампарини.

Ја би да ги земеме двајцата во пакет.Макар и да се даде малце повеќе кеш.Одлични играчи.:smir:
Кјаер ни е потребен али никако Кавани имаме такви дрва во нападот па дури и многу подобри од него, али гледајќи го Кјаер за Данска навистина ме убедува дека за 2-3 години ќе биде топ 3 дефанзивец во светот.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Кјаер ни е потребен али никако Кавани имаме такви дрва во нападот па дури и многу подобри од него, али гледајќи го Кјаер за Данска навистина ме убедува дека за 2-3 години ќе биде топ 3 дефанзивец во светот.
Би го трампал Кавани за Јакинта глава за глава во секој момент! :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Кавани може да биде нов Амаури во Јувентус , ништо повеќе ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^
Во 4-4-2 Амаури ќе буши, слушај ми го зборот... :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.013
Според Тутоспорт,Марота ќе им ги понуди Тиаго и Гросо (играчи за кои е заинтересиран Атлетико) на Атлетико Мадрид во замена за Диего Форлан. линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom