http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1479.html
Читам и не знам, некаква нервоза ме фаќа.... Ах ах ах.... Почнува да ми недостига кловнот Секо... Ма досега ќе платеше 20милиони и чао пријатно, барем ќе имавме играч што вреди....
ама имаме доста причини да бидеме среќни, си ги купивме Мартинез, Пепе, па врвниот фудбал не ни бега, а секако и некое од првите 2 места догодина.... не вреди да се коментира повеќе верувам сите размислуваме на исти начин..... како и да е ете, штом Красич нема да дојде, зашто да не фрлиме поглед во составите на Лече, Киево, Бреша да не им го купиме најдобриот играч ( кој притоа ќе има накај 28-29 години и доправа ќе стане звезда) па да им се приклучат на зденката, поулсен и остала мафија, така ќе бидеме комплетен тим на клошари..... кога и ќе ми текне пак кој ни е тренерот, од жал ќе почнам за Милан да навивам.....
П.С а за изјавата на Ањели :
'Svi u klubu, od prvog do poslednjeg, svako u svom domenu, nastojimo da stvorimo uslove finansijske stabilnosti kluba. Moraćemo da razmišljamo o svakom peniju kako bismo obezbedili sigurnost u narednom periodu'.....
Е тука немам коментар, за 1.5 милиони да изгубиш еден од најперспективните крила во светот...... ???? Мислам дека и него го боли к*р за клубот зашо за Јуве 1,5 милиона се сепак како за нас 100 денари..... Да не го сакав клубот толку и да не навивав за него од дете немаше да ми е криво ама вака , само жал ме фаќа, за легендите како Дел Пиеро, трезеге и сл кои несомнено ќего завршат кариерите на начин на кој не ни сонувале....