Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Красич ----- Пепе (Мартинез)

-------Џеко-------

Вака некако , слично како што игра Италија под водство на Липи ... Има многу за нагаѓање , ке видиме и официјално за месец дена како отприлика ќе изгледа тимот ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Footmercato, еден од најреспектираните француски фудбалски медиуми,најави дека Јуве,Интер и Реал се заинтересирани за левиот бек на Олимпик Марсеј и Нигерија Таиво. линк

Одлична инвестиција би било неговото ангажирање.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Првата беше за никаде али денеска се што направи Србија беше по негова заслуга, 3 жолти картони добија од него германците, асистираше при голот, а направи уште минимум 3 шанси не знам што сакаш повеќе.
Првата да, ама вторава ја изигра одлично, го направи голот, придонесе за уште неколку одлични шанси. Дефанзивниот момент малку му беше слаб, ама офанзивно го вадеше од копачки Батштубер!
Не знам за вас ама мене ми изгледаше далеку послаб на теренот од на пример Јованович. Некако ми делуваше изгубен на моменти.

И да се разбереме, не сум против негово доведување во редовите на Јуве, туку само сметам дека ЦСКА ни бара преголема сума на пари па дури и сумата која ја понудил Марота е преголема. Според моја проценка 10-12 милиони, пери-носи.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Ако така велат според официјалните лица од Катанија тогаш нека ни е честито Мартинез и да му посакаме успеси,среќа и добри игри во дресот на Јувентус.Во наредниот период да очекуваме и други засилувања. :pehar:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Красич ----- Пепе (Мартинез)

-------Џеко-------​

Вака некако , слично како што игра Италија под водство на Липи ... Има многу за нагаѓање , ке видиме и официјално за месец дена како отприлика ќе изгледа тимот ...

Или подобро
-----Мело(Сисоко)---Маркизио---

Пепе----------Диего---------- Красич

----------------Џеко-------------------

Само што ни недостасува Џеко во нападот.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Луѓе,на официјалнава страна на Јуве или не пишува за Сторари и Мартинез или јас не можам да најдам???

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Луѓе,на официјалнава страна на Јуве или не пишува за Сторари и Мартинез или јас не можам да најдам???

Се уште не пишува на официјалната страница бидејќи не се официјализирани трансферите инаку речиси се сигурни и само прашање на време е кога ќе бидат официјализирани.

С

сашенко

Гостин
Еј дечки на juvefans се вртат муабети дека сме се откажале од Красич и дека затоа е доведен Мартинез.Сепак незнам дали некој прочитал некаде таква вест пошто сепак тоа се само коментари од фанови ама недај боже да се откажал Марота од Красич пошто не би сакал следната сезона да го видам јуве со пепе и мартинез како главни засилувања...црно му се пишува на јуве вака.

--- надополнето ---

Еве срга го најдов ова...неможам да пвоерувам или google translate лошо ми преведе или јас незнам да читам...

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=23442

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Цска мора да го пушти пошто желбата на Красич е да игра за јуве,пи*ици се за 1.5 милиони,па оваа сезона ако не си отиде другата за нула ќе си отиде и ништо нема да заработат од него.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не ми се верува, ќе пропадне трансферов со Красич за 1.5 еб*ни милиони евра! :zid:

Почнува нерва да ме фаќа, Мартинез ли бе ќе му биде замена?!?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не ми се верува, ќе пропадне трансферов со Красич за 1.5 еб*ни милиони евра! :zid:

Почнува нерва да ме фаќа, Мартинез ли бе ќе му биде замена?!?

ее Моџи ги зимаше играчине за нишо,играчот вреди 20 мил. овој го зима за 15:pos2: и тие,ама Г-дин Моџи играчот вреди 20-че и Моџи - а бе кој те е*е:pos2: им праел филмови а и има мафијашка фаца па не смеат да писнат или ќе го јаде:)

С

сашенко

Гостин
Не верувам дека нешто ке направиме со пепе и мартинез следната година.Не ми е јасно што стана со планот да се потрошат 80 милиона за играчи летово?Да не се премислија?Па кога ги правевме првите пресметки овде на форумов за тоа како би биле потрошени тие 80 милиона не ни очекувавме дека можеем да земеме квалитетен играч за како красич за 15 милиона за сега за 1,5 милиони ке поебат цел трансфер пазар?Марота ке ме разочара многу ако има вистина во ова дека е готово со Красич...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
ее Моџи ги зимаше играчине за нишо,играчот вреди 20 мил. овој го зима за 15.
Ама во времето на Моџи цените на играчите не беа како што се сега, но искрено Моџи има извонредно чувство за селекција на фудбалери,многу малку се трансферите кои не ги има погодено,а Моџи за Красич изјави дека е добар играч, но дека не е Шампион и дека во споредба со Недвед само физичкиот изглед им е сличен.

А околу трансферот на Красич,нема никаков официјален став на Марота и Јувентус, и ниту Марота ниту кој и да било друг претставник на Јувентус нема изјавено дека ако го купиле Мартинез нема да го купат Милош Красич. Јуве ако се враќа на формација каде што се употребуваат крила, Пепе и Мартинез нема да бидат доволни да ги пополнат крилните позиции цела сезона, и сигурно ќе бидат купени уште 1-2 крилни играчи.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1479.html

Читам и не знам, некаква нервоза ме фаќа.... Ах ах ах.... Почнува да ми недостига кловнот Секо... Ма досега ќе платеше 20милиони и чао пријатно, барем ќе имавме играч што вреди....
ама имаме доста причини да бидеме среќни, си ги купивме Мартинез, Пепе, па врвниот фудбал не ни бега, а секако и некое од првите 2 места догодина.... не вреди да се коментира повеќе верувам сите размислуваме на исти начин..... како и да е ете, штом Красич нема да дојде, зашто да не фрлиме поглед во составите на Лече, Киево, Бреша да не им го купиме најдобриот играч ( кој притоа ќе има накај 28-29 години и доправа ќе стане звезда) па да им се приклучат на зденката, поулсен и остала мафија, така ќе бидеме комплетен тим на клошари..... кога и ќе ми текне пак кој ни е тренерот, од жал ќе почнам за Милан да навивам.....

П.С а за изјавата на Ањели : 'Svi u klubu, od prvog do poslednjeg, svako u svom domenu, nastojimo da stvorimo uslove finansijske stabilnosti kluba. Moraćemo da razmišljamo o svakom peniju kako bismo obezbedili sigurnost u narednom periodu'.....

Е тука немам коментар, за 1.5 милиони да изгубиш еден од најперспективните крила во светот...... ???? Мислам дека и него го боли к*р за клубот зашо за Јуве 1,5 милиона се сепак како за нас 100 денари..... Да не го сакав клубот толку и да не навивав за него од дете немаше да ми е криво ама вака , само жал ме фаќа, за легендите како Дел Пиеро, трезеге и сл кои несомнено ќего завршат кариерите на начин на кој не ни сонувале....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom