Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
Benaglio + Dzeko = Diego + Manninger :tv:
Од каде ти е информацијава?Зделката не е лоша ...Benaglio + Dzeko = Diego + Manninger :tv:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=23259
Наводно Алегри гледа одлично засилување во Диего и ќе се обиде да го донеси меѓутоа главна пречка се парите , Јуве бара 25 милиона за него а Алегри се надева дека ќе го вметне Бориело во договорот .
Пак ќе речам не смееме да го продадеме Диего по мое мислење ...
овој да не беше голманот на Волсфсбург?Манингер е злато бе не се дава,не го давам ни ДиегоBenaglio + Dzeko = Diego + Manninger :tv:
Да го земеме Красич прво, па да проработи српската врска и да го викне и Видич во Јуве. Слушам ептен биле другарчињаовој да не беше голманот на Волсфсбург?Манингер е злато бе не се дава,не го давам ни Диего
ма да тргнеме ние по Видич
Видич-Киелини-многу слабо ќе го јадеме од секој
Си фантазирам само.Од каде ти е информацијава?Зделката не е лоша ...
Се шпекулира дека понудата на Јуве за Галас е 2.5 милиони евра по сезона + бонуси во зависност од играта на Галас во Јувентус (се споменува сума од 700.000 евра).Супер.Красич мислам дека доаѓа сигурно само незнам за Галас само пошто нели барал 3,5м годишна плата.Ноу веј.....супермен и келини треба да зимаат по 7м годишно за да може овој да зима 3,5 нека заборави ако сака толкава плата.Ина4е за до 2 милиона плата годишно се согласувам.Нека му дадат добри бонуси ако игра добро и тоа ина4е над 2 милиона плата нема шанси според мене...
Си чекаат сакаат да не исцедат до крај,над 15 милиони не се дава,сакаат изглеа неколку гајби вотка,се ценкаат опасни сеЉуге абе за Красич нели требаше до понеделник, па побараа 48 часа екстра значи денес треба да е одговорено? Има ли некој инфомрации ???
Го гледав на првата утакмица на Холандија кога влезе од замена, се гледа дека дечково има квалитет, брз, дриблинг... на Џовинко ме потсеќаЈувентус се инстересира за Елjepo Елиа од Хамбург, Марота барал информации за неговата цена и тие побарале 14 мил. евра, веста ми е од еден Албански сајт на Јувентус. Добро изигра за Холандија, а и млад е не би била лоша зделка ако не успееме да го купиме Варгас.
Nani greska da ne si druzeГо гледав на првата утакмица на Холандија кога влезе од замена (а и на светсково го викнаа како замена за Нани), се гледа дека дечково има квалитет, брз, дриблинг... на Џовинко ме потсеќа
Лелее, да да! Сум помешал нештоNani greska da ne si druze