Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=23259

Наводно Алегри гледа одлично засилување во Диего и ќе се обиде да го донеси меѓутоа главна пречка се парите , Јуве бара 25 милиона за него а Алегри се надева дека ќе го вметне Бориело во договорот .

Пак ќе речам не смееме да го продадеме Диего по мое мислење ...

И ја мислам дека не смеете да го продадете,зошто судејќи како играат поголем дел од бразилците кај нас овој ќе стане најдобар играч на свет,па уште ако го стават во тим со Роналдињо и Пато. :tv:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Benaglio + Dzeko = Diego + Manninger :tv:
овој да не беше голманот на Волсфсбург?Манингер е злато бе не се дава,не го давам ни Диего:)

ма да тргнеме ние по Видич:pipi:

Видич-Киелини-многу слабо ќе го јадеме од секој:)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
овој да не беше голманот на Волсфсбург?Манингер е злато бе не се дава,не го давам ни Диего:)

ма да тргнеме ние по Видич:pipi:

Видич-Киелини-многу слабо ќе го јадеме од секој:)
Да го земеме Красич прво, па да проработи српската врска и да го викне и Видич во Јуве. Слушам ептен биле другарчиња :)

Агентот на ФИФА Petralito, кој лани летото беше дел од трансферот на Диего во Јуве вика дека Јуве не ги продава своите шампиони и уверува дека Диего сигурно останува! Спремен е да се клади во 5000 евра, кои ќе ги донира во дом за сиромашни деца ако Диего биде продаден летово. LINK

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Се надевам дека ќе остане бидејќи верувам другата сезона Диего ќе го искаже сиот свој потенцијал... тој е класа играч еден од најдобрите на неговата позиција а уверен сум дека ќе се снајде на било која позиција од средината или нападот ..,

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Супер.Красич мислам дека доаѓа сигурно само незнам за Галас само пошто нели барал 3,5м годишна плата.Ноу веј.....супермен и келини треба да зимаат по 7м годишно за да може овој да зима 3,5 нека заборави ако сака толкава плата.Ина4е за до 2 милиона плата годишно се согласувам.Нека му дадат добри бонуси ако игра добро и тоа ина4е над 2 милиона плата нема шанси според мене...
Се шпекулира дека понудата на Јуве за Галас е 2.5 милиони евра по сезона + бонуси во зависност од играта на Галас во Јувентус (се споменува сума од 700.000 евра).

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Љуге абе за Красич нели требаше до понеделник, па побараа 48 часа екстра значи денес треба да е одговорено? Има ли некој инфомрации ???

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Љуге абе за Красич нели требаше до понеделник, па побараа 48 часа екстра значи денес треба да е одговорено? Има ли некој инфомрации ???
Си чекаат сакаат да не исцедат до крај,над 15 милиони не се дава,сакаат изглеа неколку гајби вотка,се ценкаат опасни се:)
smirnoff_wodka1.jpg

што викате за овој дрес? juvesira.jpg ми се допаѓа ,класично а и црно најбољи стои,само белата лента ми смета,нема потреба.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Јувентус се инстересира за Елjepo Елиа од Хамбург, Марота барал информации за неговата цена и тие побарале 14 мил. евра, веста ми е од еден Албански сајт на Јувентус. Добро изигра за Холандија, а и млад е не би била лоша зделка ако не успееме да го купиме Варгас.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Јувентус се инстересира за Елjepo Елиа од Хамбург, Марота барал информации за неговата цена и тие побарале 14 мил. евра, веста ми е од еден Албански сајт на Јувентус. Добро изигра за Холандија, а и млад е не би била лоша зделка ако не успееме да го купиме Варгас.
Го гледав на првата утакмица на Холандија кога влезе од замена, се гледа дека дечково има квалитет, брз, дриблинг... на Џовинко ме потсеќа :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Го гледав на првата утакмица на Холандија кога влезе од замена (а и на светсково го викнаа како замена за Нани), се гледа дека дечково има квалитет, брз, дриблинг... на Џовинко ме потсеќа :)
Nani :toe: greska da ne si druze

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom