- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.750
- Поени од реакции
- 3.790
Па да веројатно требаше да се согласи да плати 18 милиони, после и Џеко да го донесе за 40, Бонучи за 26, Варгас за 25 - па да сватам дека Јувентус сеуште го има Секо за Спортски :tv:
не ми е јасно како вака мело игра добро во бразилската репрезентација а во Јуве е дрво...
има соиграчи во јуве со кој да игра со сисоко и каморанези?не ми е јасно како вака мело игра добро во бразилската репрезентација а во Јуве е дрво...
Летото е долго незнам какви мерки очекувате на сред светско првенство да се донесат 10 играчи?полека оди тој процес аман бе не сте од вчера тим не се гради преку ноќпосле катастрофалната мината сезона,една од најлошите на клубот-можеби и најлоша,потребни се екстремни мерки.....сега најмалку е потребно водење економија на клуб со армија на навивачи кои спонзорираат добар дел од сметката на клубот ! истите бараат игра и резултат на терен а не резултат на шаховската табла која ја игра Марота и слични на него....минатата управа го намали нивото на клубот,сегашнава треба да знае дека треба за едно лето да скокни 3-4 нивоа за да се врати тимот во добра форма со победнички менталитет......и ќе треба најверојатно да потроши нешто повеќе од предвидените 80 мил. евра зошто пазарот го налага тоа,колку да е нормално или НЕ
za koj vikas deka e vo zalezot na karierata3,5 милиони за играч во залез на кариерата !!! ни Киелини не добива толку со новиот договор......Галас би бил добро решение за 2-3 сезони,меѓутоа со агентот решиле да бараат максимални примања во кој било клуб или дрес.....нека му е со среќа
гледам се расправате за Кришито-секој новајлија треба да е добредојден да се покажи дали го интересира дали сака да настапува во Јуве,меѓутоа дечково може да даде слични перформанси со Молинаро-спремен да истрча 90 минути,меѓутоа не знам колку би ја подобрила играта овој играч....Де Чеље веќе е тука и да го заменуваш со друг за џабе....
Красич уште еднаш ја кажа својата желба:Krasic:Juve prendimi,non ce la faccio più
„Се надевам дека се ќе биде решено набргу. Ситуацијата која се создаде не ми се допаѓа. Јас го направив својот избор, кој го имав некое време: Јас одам само во Јуве“I hope that everything will be resolved quickly.The situation that has been created I do not like.I made my choice I have for some time: I only go to Juve.
статистички гледано се изгледа супер и перфектно,кога ќе видиш и кој беше победник на крајот ќе го прогласиме и играч за мечот-СТАТИСТИЧКИ !!! но,ако го гледаше натпреварот ќе видеше дека 80%од тие негови додавања беа НАЗАД кон халфовите и бековите....иако пред него ги имаше Робињо,Кака,Л.Фабијано-никој од овие не доби употреблива топка од јунаков.....неговата позиција налага да направи прекршок во даден момент,меѓутоа противникот на Бразил скоро и да не се најде во таква позиција да створат некоја сериозна контра или полуконтраhttp://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/player=194818/index.html
Статистиките на Мело за вчерашниот натпревар. Има направено 92 подавања со процент на успешност 91% и само еден прекршок. Сега правев споредби со други играчи на светското на Снајдер,Меси,Кака,Лампард,Џерард,Швајни и никој нема толку подавања колку Мело.
за Јуве летото ќе биде кратко ако сака да конструира тим кој ушалтован ќе влезе во новото првенство...[/COLOR]Летото е долго незнам какви мерки очекувате на сред светско првенство да се донесат 10 играчи?полека оди тој процес аман бе не сте од вчера тим не се гради преку ноќ