Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
hahaha kolku si go gledal vo cska vo liga na sampioni so inter samo i taka ednata mislam deka ne ja davaa bese vo 18:30 vo moskva haha de bre daaa ne vekam deka ne go biva ili deka go biva ce vidime ama mislam deka treba da se zeme takov igrac
najdobar vo cska nebare bil najdobar vo real
ce vidime kakov ce bide iako ne mislam deka e greska naprotiv mislam deka ce se snajde
site go ponizuvate pepe ama jas misalm deka on rastur ce prave
mislam deka ce bide prekrasna rabota ako se donese dzo kol bes pari + go imame pepe na pozajmica znaci i krasic za 14 miliona neka bidat na ramnoto toa se malku apri a 3 super zasiluvanja so znaci deka ima fora za dve super dzvezdi od po 40 miliona

Значи друже џабе ќе ни се 2 супер звезди од по 40 милиона кога на другите позиции пак ќе сме дупка. Си треба за секоја позиција квалитетно засилување кое соодветно ќе одговори на предизвиците и честа да се носи дресот на ЈУВЕНТУС. + Јуве не е тим како Реал да се пуни само звезди звезди и пак џабе да нема успех. Јуве одсекогаш бил тим кој гради тимска игра и не чека на поединци да го решат натпреварот. :) :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Значи друже џабе ќе ни се 2 супер звезди од по 40 милиона кога на другите позиции пак ќе сме дупка. Си треба за секоја позиција квалитетно засилување кое соодветно ќе одговори на предизвиците и честа да се носи дресот на ЈУВЕНТУС. + Јуве не е тим како Реал да се пуни само звезди звезди и пак џабе да нема успех. Јуве одсекогаш бил тим кој гради тимска игра и не чека на поединци да го решат натпреварот. :) :)
Одлично напишано. Подобро со 100 милиони да се земат 5-6 играчи, играчи кои ќе се искористат да се зајакне секоја слаба позиција на Јувентус, отколку да се потрошат на 2 ѕвезди по 50 милиони, и пак да биде Григера десен бек,Гросо лев, Легро како централен дефанзивец итн.

Се шпекулира дека Манчестер Јунајтед сериозно ја разгледуваат можноста да достават понуда за Диего. линк

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Не сум опседнат, едноставно сакам хелти компетишн а не Сампдорија и Наполи ако ме разбираш...
Навивам за Интер откако знам за мене така да не давај такви глупи коментари, мислам дека и сите членови на форумов а што се за Интер се постари а не од оваа или претходната сезона... И навивам само за Вардар и Интер, така да не сум јас како дел од вашиот фан-клуб кој менува потписи аватари кога ќе дојде Интер да игра со Барса или Челзи(факт е ова немој да одрекуваш, и со тоа се гледа кој со кого е опседнат, затоа последниот дел од коментарот некако требаше да гласи дека тоа е вашиот живот, жално)....
Не ми беше намера да навредам, или пак да кажам дека некој ваш играч нечини...
Зарем треба да ти дадам факти дека Пепе е просечен играч? Ајде кажи ми што е посебен Пепе?
Хахахха, освен еден член од фан клубов јас не видов друг да мења аватари, а плус тоа тој член навива и за ЈУВЕ и за Барса (да не го именувам човекот) и не гледам јас ништо лошо во тоа, ти ако мислиш дека интер по освоените неколку титули е блиску до тоа што е ЈУВЕ гадно се вараш, едноставно несакам а и неможам да споредувам 29 титули со 18 да бидеме реални малце сега :toe:, и треба да те пофалам за убавиот потпис што го имаш, едноставно цитатот е сосема на место :wink: (освен за вас интерашите), па незнам дали и треба да се сомневаме во кој фан клуб аватарите се мењаат на секој две минути, инаку за твоја информација за ЈУВЕ навивам од кога знам за себе, не велам дека нема верни навивачи и на интер но ебан факт е дека пред 2006 90% од навивачите на интер овде во Македонија се криеа во дупка како глувци, да бидеме реални :toe: и уште нешто, викаш мојот живот бил жален, незнам дали да ти се смеам или да те жалам, за човек што има гледано 4 финалиња во ЛС на клубот за кој навива што има доживеано како безброј пати се слави скудетото во Торино не би рекол дека тоа е жален живот , биди ми поздравен :wink:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Одлично напишано. Подобро со 100 милиони да се земат 5-6 играчи, играчи кои ќе се искористат да се зајакне секоја слаба позиција на Јувентус, отколку да се потрошат на 2 ѕвезди по 50 милиони, и пак да биде Григера десен бек,Гросо лев, Легро како централен дефанзивец итн.

Се шпекулира дека Манчестер Јунајтед сериозно ја разгледуваат можноста да достават понуда за Диего. линк
точно е така али сеа во денешно време играч под 10 милиони ретко да најш ако ни го дат викиќ:smir: се зезам :) мислам дека ако се даде диего ке неаме др плејмејкер

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Марота сака да го искористи интересот на Красич да игра во Јувентус и да го земе колку што може за пониска сума.

Ако му беше на Красич за пари ќе ја прифатеше понудата на Фенербахче од 3.8 милиони плата по сезона, а ЦСКА ќе добиеше 17 милиони, а ЦСКА ќе го притискаше Красич да замине во Фенербахче. Спортскиот директор на ЦСКА изјави дека ја почитуваат желбата на Красич, така да мислам дека денеска ќе се договорат со Јуве.

Преговорите продолжуваат утринава. Ова со Манчестер Сити можно е да се само шпекулации за ЦСКА да земи повеќе пари за Красич, но се надевам дека денеска ќе постигнат договор, и ќе се остварат прогнозите на агентот на Милош, дека во Петок ќе биде официјализиран договорот.
Се е ова точно само сум нервозен што толку многу се одолговлекува работата, ако се веќе решени дека тој е идеално решение за десната страна нека го земаат пред светско не гледам причина зошто се ценка за 1,5 милиони :toe:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе малце да ве расположам ... Линк после кога ќе биде официјално ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Хахахха, освен еден член од фан клубов јас не видов друг да мења аватари, а плус тоа тој член навива и за ЈУВЕ и за Барса (да не го именувам човекот) и не гледам јас ништо лошо во тоа, ти ако мислиш дека интер по освоените неколку титули е блиску до тоа што е ЈУВЕ гадно се вараш, едноставно несакам а и неможам да споредувам 29 титули со 18 да бидеме реални малце сега :toe:, и треба да те пофалам за убавиот потпис што го имаш, едноставно цитатот е сосема на место :wink: (освен за вас интерашите), па незнам дали и треба да се сомневаме во кој фан клуб аватарите се мењаат на секој две минути, инаку за твоја информација за ЈУВЕ навивам од кога знам за себе, не велам дека нема верни навивачи и на интер но ебан факт е дека пред 2006 90% од навивачите на интер овде во Македонија се криеа во дупка како глувци, да бидеме реални :toe: и уште нешто, викаш мојот живот бил жален, незнам дали да ти се смеам или да те жалам, за човек што има гледано 4 финалиња во ЛС на клубот за кој навива што има доживеано како безброј пати се слави скудетото во Торино не би рекол дека тоа е жален живот , биди ми поздравен :wink:
Другар ајде малце реално сега не сакам да ви го полнам фан клубот со офф топици но биди искрен...бенемата дојде и ти образложи дека фанови на Интер отсекогаш имало и ќе има тоа дали се криеле или не е друга работа...јас од кога знам за себе сум за интер и уште кога интер беше најслаб во 2001 година имаше фанови бидејќи доаѓањето на роналдо го овозможи тоа.......како второ секоја чест за освоените скудета на Јувентус.. но мојот клуб има повеќе европски круни од твојот и има освоено тројна круна во една сезона што твојот клуб може да сонува во овој момент..едниствениот италјански тим што постигнал таков успех..е сега размисли уште еднаш пред да го навредуваш мојот клуб...жален живот е тоа што го направија ултрасите на јувентус кои му дадоа целосна подршка на рома за скудетото ,тоа што ултрасите на Интер никогаш нема да го направат за било кој тим..тоа се веќе пусти комплекси.....по твојот пост се гледа дека умираш од желба да си фан на Интер во овој момент и жалиш што твојот Јувентус стигна на вавко тереџе...безброј пати???...ти колку имаш доживеано титули???..имаш доживеано титула од ЛШ???..тројна круна???..сега размисли јас колку имам доживеано па подоцна објаснувај за тоа кој колку фанови има...(ионака знам дека постот ќе биди избришан)..поздрав!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе нераѕуро дај идете уживајте таму радувајте се ... Се гледа кој има комплекси, кој пишува тој ... Ние фановите на Јуве сакаме да објасниме дека во вашиот клуб сите се продадени души почнувајќи од управа па до играчи ... Јас не памтам Интер да има верен играч како Малдини во Милан, Тоти во Рома, Дел Пиеро во Јуве ... Сите се напалени дунди за пари во Интер ... Мурињо за Интер викаше се најбољи дури го бацуваше знакчето али пак на крајот ги остави за поголем предизвик и поголема плата. .. Зашто Буфон не си отиде во друг клуб за поголем предизвик ?

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Другар ајде малце реално сега не сакам да ви го полнам фан клубот со офф топици но биди искрен...бенемата дојде и ти образложи дека фанови на Интер отсекогаш имало и ќе има тоа дали се криеле или не е друга работа...јас од кога знам за себе сум за интер и уште кога интер беше најслаб во 2001 година имаше фанови бидејќи доаѓањето на роналдо го овозможи тоа.......како второ секоја чест за освоените скудета на Јувентус.. но мојот клуб има повеќе европски круни од твојот и има освоено тројна круна во една сезона што твојот клуб може да сонува во овој момент..едниствениот италјански тим што постигнал таков успех..е сега размисли уште еднаш пред да го навредуваш мојот клуб...жален живот е тоа што го направија ултрасите на јувентус кои му дадоа целосна подршка на рома за скудетото ,тоа што ултрасите на Интер никогаш нема да го направат за било кој тим..тоа се веќе пусти комплекси.....по твојот пост се гледа дека умираш од желба да си фан на Интер во овој момент и жалиш што твојот Јувентус стигна на вавко тереџе...безброј пати???...ти колку имаш доживеано титули???..имаш доживеано титула од ЛШ???..тројна круна???..сега размисли јас колку имам доживеано па подоцна објаснувај за тоа кој колку фанови има...(ионака знам дека постот ќе биди избришан)..поздрав!
Фан на интер братче ни мртов нема да бидам, едно ќе ти кажам не споредувај мравка со слон, тоа е факт кој ни ти ни чичко ти морати ни свети петар неможе да го смени, а ти си нашол да ми збориш на мене, кога ќе дочекаш ти братче да гледаш 4 финалиња на ЛС на интер без разлика дали се добиени или изгубени тогаш дојди па ќе правиме муабет, и уште еднаш ќе ти кажам ни мртов не би навивал за интер, поздрав до тебе и другарчето татамата или како и да беше :tv: и останете понатаму да си навивате за хммммммм како беше .......... не ми текнува јебига :wink:
И уште нешто ќе заборавев, ЈУВЕНТУС и на такво тереџе како што го нарекуваш ти пак има повеќе фанови од интер, пак има повеќе титули, ма да не одолговлекувам, ПАК Е ПОГОЛЕМ КЛУБ ОД интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Абе нераѕуро дај идете уживајте таму радувајте се ... Се гледа кој има комплекси, кој пишува тој ... Ние фановите на Јуве сакаме да објасниме дека во вашиот клуб сите се продадени души почнувајќи од управа па до играчи ... Јас не памтам Интер да има верен играч како Малдини во Милан, Тоти во Рома, Дел Пиеро во Јуве ... Сите се напалени дунди за пари во Интер ... Мурињо за Интер викаше се најбољи дури го бацуваше знакчето али пак на крајот ги остави за поголем предизвик и поголема плата. .. Зашто Буфон не си отиде во друг клуб за поголем предизвик ?
После ова не вреди човек да те сваќа сериозно, уште еднаш размисли што напиша па после терај на wannabe smart муабети.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Кога беше Секо на тоа место што е Марота страв ми беше за се во врска со трансферите сега кога е Марота тука слободен сум и сигурен во него :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom