Добро би било да го купиме али не по оваа цена, Кришито би бил идеален за левата страна, а лоша вест е тоа што штом го купивме Бонучи може да заборавиме на Кјаер, за кого имам многу високо мислење и сигурен сум дека е подобар од Бонучи ама овие нашите решиле да направат изгледа 11 италијански првотимци во тимот и ќе ги купат сите а не гледаат дека моментално Италија е за никаде.La Stampa, најавува дека трансферот на Бонучи е договорен.Кришито станува целосна сопственост на Џенова, а Алмирон останува во Бари, а тоа во замена за целосниот договор на Бонучи.
pa se znae toa, od sekogas bilo takaДобро би било да го купиме али не по оваа цена, Кришито би бил идеален за левата страна, а лоша вест е тоа што штом го купивме Бонучи може да заборавиме на Кјаер, за кого имам многу високо мислење и сигурен сум дека е подобар од Бонучи ама овие нашите решиле да направат изгледа 11 италијански првотимци во тимот и ќе ги купат сите а не гледаат дека моментално Италија е за никаде.
God help us!
Мора некој да го замени Кики Молинаро...Pepe: 4.5 – Failed backheel is up there with Cristian Molinaro's for Juventus earlier in the season in terms of comedy.
...долго време не играше и не ги прими сите голови тој, а и нормално е дека ќе прими многу голови кога пред него играат инвалиди како бројот 33 или старци како Канаваро. :wink:Реално гледано, продавањето на Буфон ќе биде добар „дил“ за Јуве. Буфон веќе не е тоа што беше, а и лани прими речиси шеесет голови. Е сеа, Џиџи е легенда на клубот и нормално е сите да сакаме да остане.Буфон не е ни половина од тоа што некогаш беше, но не е се во парите, играчи како Буфон и Дел Пиеро еднаш се раѓаат.
Ама во договорот со Удинезе е вметнат и Антонио Кандрева, и неговите 7 милиони за откуп на половина од договорот.а јас не можам да разбераm , 12 милиони + Имобиле и Екдал една година на позајмица za Пепе, а за Красич по се изгледа нема да дадат 15 милиони ..