- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
па зато пишав останува да видимеТрпение, спасение. Така рекле старите. :wink:
па зато пишав останува да видимеТрпение, спасение. Така рекле старите. :wink:
ова ми се свиѓа - Ipak, pošto Krasiću ugovor ističe 2011, a Rusi žele da zarade na njemu rešili su da spuste cenu sa početnih 20 miliona na cifru između 12 i 15 miliona evra što je Juventus spreman da plati.Ajde bianconeri ke se ostvari li ova ? ))
http://juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1275473722&archive=&start_from=&ucat=2&
Вистина. Штета е Киелини да зема исто плата како Зебина и Гросо, а Поулсен зема 3.5 милиони (скоро двојно повеќе).Блан уште во Март изјави дека влето ќе му биде понуден нов договор на Киелини,и се надевам дека ќе ги исполнат условите. Џорџо е од фундаментално значење за тимот, и мора да се направи се за да се задржи и да го продолжи договорот.Киелини треба да зема плата колку Буфон, а се споменува дека барањето на Киелини за плата е минимум 3 милиони.Срамота е ова што се дешава со платите во Јувентус ...
Киелини - 2 милиони евра по сезона
Амаури - 3.7
Зебина - 2.6
Полсен - 3
Гросо - 2.5
и да не набројувам понатака ... Киелини заслужува да му се даде минимум дупло повисока плата. Исто и на Маркизио мора да му се даде нов договор со поголеми примања бидејќи прима мизерни милион евра по сезона , а е најдобар везњак во екипата ...
му се исполнил сонот да живее у Дубаи:pos2::pos2:
Da se nadevame deka taka ke bide, no i ne treba da se cudime ako Kielini odi vo real M.abe ne se budalite neodi nikade chielini toj premnogu go saka klubov takada
Јас да сум во управана на Јуве на Келини би му давал 4.5м годишно, затоа што ги заслужува.
За Красич нема да коментирам многу, зш не го имам видено како игра, за него знам само дека има голем интерес од големи европски екипи,ништо друго
Повели да видиш дел од неговите способности:За Красич нема да коментирам многу, зш не го имам видено како игра, за него знам само дека има голем интерес од големи европски екипи,ништо друго
Тоа е лошото во управата на Јуве шо незнаат да го ценат она што вреди...Јас да сум во управана на Јуве на Келини би му давал 4.5м годишно, затоа што ги заслужува.
За Красич нема да коментирам многу, зш не го имам видено како игра, за него знам само дека има голем интерес од големи европски екипи,ништо друго
Старата, ќе видиме новава сега како ќе изигра на ова полеТоа е лошото во управата на Јуве шо незнаат да го ценат она што вреди...
Красич - Џеко би било нешто како Красич - Жигич во репрезентација.На видеово на 5:52 се виде неговата способност да ја пронајде бандерава.Би биле тандем - ипол ...Повели да видиш дел од неговите способности:
За него би дал и 20 милиона без проблем! Ако се купи за 15-тина како што се шпекулира, ќе биде маестрален потег од Марота!
Не верувам дека Џеко ќе дојде,ко прво бараат клаузула од 40 милиони тие болните од Волфсбург,ако не даде никој понуда од 40 милиони до понеделник имаат право да ги откажат преговорите така да нека си остане у Волфсбург.Красич - Џеко би било нешто како Красич - Жигич во репрезентација.На видеово на 5:52 се виде неговата способност да ја пронајде бандерава.Би биле тандем - ипол ...