Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
ете ако е точно за ди мариа значи едно од крилата и замислата на клубот пропадна ....
Зошто викаш така јас повеќе би го сакал Варгас од овој, на крај краева 40 милиони за едно гомце како Ди Мариа навистина многу се, Барса Вила го купи за 40 овие Ди Мариа, сигурен сум дека за 30 милиони можеме да го купиме Силва од Валенсија.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Зошто викаш така јас повеќе би го сакал Варгас од овој, на крај краева 40 милиони за едно гомце како Ди Мариа навистина многу се, Барса Вила го купи за 40 овие Ди Мариа, сигурен сум дека за 30 милиони можеме да го купиме Силва од Валенсија.
епа ди мариа беше еден од замислата на јуве за во новата сезона

С

сашенко

Гостин
епа ди мариа беше еден од замислата на јуве за во новата сезона

Искрено ми беше многу голема желба да го донесевме Ди Мариа во јуве ама ке ми остане неисполнеа желбата.Си го замислував у црно белиот дрес PERFECT ке беше ама тоа е тоа.Мислам дека ке изиграше супер во јуве.Варгас е исто добар да не викам не ама тоа дека веке доакажно игра добро во серија а не ми значи многу пошто и мело играше добро у серија а и Амаури играше добро у серија а па....

С

сашенко

Гостин
Дел Нери: 4-4-2 НЕ И ВО ЈУВЕНТУС...

Ова е од спорт денес и незнам од каде им е ова и колку е точно ама ако има некоја вистина во ова тогаш шансите Диего да остане се многу големи.
Спомнува и дека во Сампдорија играл со плејмејкер позади напаѓачите(читај диего останува) и тоа што летово планира да го направи во јуве е подобрување во тимот и психички да ги спреми играчите а не да го реконструира тимот.На некои позиции морат да се доведат нови играчи тоа ни е јасно на сите ама мислам дека типов дефинитивно со ова кажува DIEGO STAYS.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Дел Нери: 4-4-2 НЕ И ВО ЈУВЕНТУС...
Дел Нери изјави дека тоа што ја користел 4-4-2 во Сампдорија и најчесто во тимовите кои ги има водено како тренер, не значи дека истата ќе ја користи и во Јувентус, посочувајќи им на оние информации кои со сигурност тврдат дека Јуве ќе се враќа на 4-4-2.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
А уште подобро ќе биде да го купат Швајнштајгер, трансфер кој Јуве нема да го чини повеќе од 25 милиони,а Јуве добива играч кој може да игра буквално на секоја позиција во средината, физички е одлично подготвен, поседува огромна техника. и ги има сите квалитети да успее во Калчото.Ди Мариа не верувам дека веќе потпиша за Реал Мадрид,бидејќи Реал веќе се во преговори со Мурињо, и нема никој да купат пред Мурињо да седне на клупата на Реал.
И да не го купиле искрено не го сакам Ди Мариа во Јувентус, не дека е лош али не вреди за него да се дадат преку 30 милиони евра, сума за која ќе повторам може да се купи Силва, Швајнштајгер, Варгас.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
И да не го купиле искрено не го сакам Ди Мариа во Јувентус, не дека е лош али не вреди за него да се дадат преку 30 милиони евра, сума за која ќе повторам може да се купи Силва, Швајнштајгер, Варгас.
Не знам дали Швајнштајгер би можел да игра како крило, тоа не му е природна позиција?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Не знам дали Швајнштајгер би можел да игра како крило, тоа не му е природна позиција?
Швајни сезонава почна да игра во средината, тој првите 3-4 години од кариерата ги играше како крило.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Швајни сезонава почна да игра во средината, тој првите 3-4 години од кариерата ги играше како крило.
Швајни е супер играч само не верувам дека би можел да го напушти Баерн, особено што годинава играше финале на ЛШ. Мислам дека избор на Јуве за левата крилна позиција ќе биде Варгас.

С

сашенко

Гостин
Ди Мариа не верувам дека веќе потпиша за Реал Мадрид,бидејќи Реал веќе се во преговори со Мурињо, и нема никој да купат пред Мурињо да седне на клупата на Реал
Провери на Википедија-од вчера му пишува дека игра за Реал Мадрид.И не ми се веруе дека стварно 40 милиона дадоа Реал за него.Ина4е се спомнува дека Дренте и уште еден играч од Реал ке им бидат дадени на бенфика со овој трансфер.Дренте нели Јуве го араше едно време?

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Провери на Википедија-од вчера му пишува дека игра за Реал Мадрид.И не ми се веруе дека стварно 40 милиона дадоа Реал за него.Ина4е се спомнува дека Дренте и уште еден играч од Реал ке им бидат дадени на бенфика со овој трансфер.Дренте нели Јуве го араше едно време?
еве шо му пишува на wiki
Senior career* Years Team Apps† (Gls)† 2005–2007 Rosario Central 32 (4) 2007– Benfica 82 (10)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Oстајте Википедија, кој сака што сака може да пише на Вики. Како и да е, ја сум против доаѓање на Ди Марија во Јуве, од причина што е преголем ризик да се дадат 40 милиони за еден млад играч кој нема играно во јако првенство. Поарно ќе ги купам Красич (клаузула околу 15м), Кјаер (клаузула 12м), Дренте (околу 8м) и Касерес (околу 5м) со тие пари.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
еве шо му пишува на wiki
Senior career* Years Team Apps† (Gls)† 2005–2007 Rosario Central 32 (4) 2007– Benfica 82 (10)
Club information Current club Real Madrid Number 17
И ова го има. вака беше и за Мело минатото лето, па после пошо не беше се сигурно, дека маркиони несакаше да иде, го тргнаа тоа, па пак го ставија.

Според Tuttomercatoweb, Ќе се насочат кон Агуеро, а како зделка се вклучени Диего и 8милиони евра, бидејќи не се вклопувал во плановите на Дел Негро. Има нешо и за тиаго.
Ова демек после неупешниот обид Рибери да замине, откако тој го продолжил договорот со Баерн.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Пјерпаоло Марино, поранешниот спортски Директор на Наполи, изјави дека Марота сериозно работи на размена Диего-Џеко, и изјави дека Паломбо и Пацини е многу тешко да преминат во Јувентус после преминувањето на Марота и Дел Нери во Јувентус. линк

A низ некои Шпански медиуми има информации дека Јувентус планирале да ги понудат Диего и Тиаго во Атлетико Мадрид во замена за Кун Агуеро.

На денешното сослушување за фарсополи ќе се појави Роберто Манчини.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Размена Бориело - Амаури ???
Дрво за дрво.Само едново е помладо (ако не се лажам) ...
пс.Замена Диего-Џеко? Ако има можност двајцава да се најдат во еден состав,тоа би било подобро.Мислам дека истите би соработувале одлично во нападот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom