Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
Јуве повторно се поврзува со Ди Мариа, левото крило на Бенфика, и се најавува дека Тиаго може да биде вклучен во зделката за ангажман на Ди Мариа во Јувентус. За Ди Мариа е силно заинтересиран и Алекс Фергусон, а неговата цена се проценува околу 30 милиони евра. ЛИНК

Одлично чувство,техника и преглед на играта.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Јуве повторно се поврзува со Ди Мариа, левото крило на Бенфика, и се најавува дека Тиаго може да биде вклучен во зделката за ангажман на Ди Мариа во Јувентус. За Ди Мариа е силно заинтересиран и Алекс Фергусон, а неговата цена се проценува околу 30 милиони евра. ЛИНК

Добро е, ме радува тоа што се бараат крила, да се отарасиме више од оваа јалова 4-3-1-2 формација со двајца деструктивци.
Иначе за типов -'WOW' ....

С

сашенко

Гостин
Лол.Овој Ди Марија е ептен добар само не ми е јасно ние имаме 80 милиона или 800 милиона за трансфери па.Мислам дека тие 80 милиона јувентус планира да ги добие со продажба на некои играчи што значи над 80 милиона не би имале ние.
А рачувајте вие колку играчи ни требаат.Касерес треба да се плати прво, па двајца нови одбранбени играчи треба да се доведат.Ни требаат две крила добри ако рачунаме на маркизио за средина со нз кој друг.И плус нападот ако е предводен од Диего и некој добар напаѓач пред него кој исто така ке треба добро да се плати, на пример Џеко ама за него бараат 40 милиона а ако нашиве спуштат нема да биде подоле од 30 милиона иако мислам дека е премногу и тоа ама сепак толку е.Па да ги поделиме ние сега тие 80 милиони за да купиме играч на секоја позиција.NO WAY.Добро е што не идеме у лига на шампиони да се брукаме пак.Барем следната сезона да прикупиме нешто од нешто и ако таа сезона после неа играме во Л.Ш барем ке имаме уште еден преоден рок.Мислам дека тешко праиме РЕКОНСТРУКЦИЈА со 80 милиона иако не се малку пари.

F

fantomX

Гостин
Ди Мариа е мета на на цела Европа. Реал, Барселона, Челзи, Манчестер Јунајтед, Манчестер Сити.....
Бар за Челзи сигурно знам, тој спортски директор шо е или шо и да е, многу често локација му била Лисабон, особено настапите на Бенфика во Еропа Лига, каде Ди Мариа е следен во живо и вон Лисабон.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
@Сашептт

80 милиони плус продажба на некои играчи (Мело , Сисоко , Молинаро , Тиаго , Де Чеље , Амаури , Трезеге , Каморанези , а можно е и Диего доколку не се вклопува во плановите на Бенитез) ... ја мислам дека ќе се има минимум 150-60 милиони евра за трансфери ... :)

А за Ди Мариа ми е тешко изводливо да го видам во Јуве ... моментално има само неколку тима во европа кои можат да си дозволат да го платат (Јувентус , Челзи , Манчестер Јунајтед и Сити , Барса и Реал) , а момакот не верувам дека покрај овие би го одбрал Јувентус ...

сепак ништо не е невозможно ако се биде упорен и ако му се дадат на Бенфика Тиаго (за кого се заинтересирани) и уште 3-4 играчи по нивна желба + 25-30 милиони , бидејќи сепак Бенфика прва одлучува за играчот ...

Јас би дал и 50-60 милиони за во пакет да дојдат Давид Луиз и Ди Мариа ... за да се врати стариот Јуве треба да се вложат многу пари и да се направи некоја основа на која ќе се гради тимот во наредните сезони , а не да се носат бескичмењаци за тренери и еден куп Тиаговци , Алмироновци , Меловци , Молинаровци , Григеровци итн ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Moeто мислење за играчов ќе го искажам со една емот икона:

:vozbud:

Стилот на играта ме потсеќа на Zizou.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.160
Ди Марија првпат го гледав на изминатава Олимпијада. Прво се истакна со тоа што утна два пенали со Србија(промаши, па судијата го повтори пеналот и пак промаши, односно голманот му одбрани во два наврати) ама голот што го даде во финалето беше магија:vozbud:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
играчот е добар можи да се смета на него во иднина

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Тие 80 милиони и продажбата на некои играчи (Амаури, Зебина, Трезеге, Каморанези, Тиаго, Молинаро, еден од Мело и Сисоко,) мислам дека ќе бидат и повеќе од доволни за да направиме ѕверска екипа. Да ме прашаат мене со две раце би потпишал за Ди Мариа, Красич и Џеко:vozbud:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
не чекајте брзо решавајне на калчополи најверојатно кон крајот на оваа година или на почетокот на наредната година обвинителсвото во неапол мора да го истражи убаво сето тоа шо беше доставено линк тука

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
за Анхел Фабиан ди Мариа неам коментар во позитивна смисла се разбира.Дечкото е ваууууууууууу.Али тешко да дое кај нас.бар ја така мислам.:toe:
п.с. Судејќи по Football Manager 2010 многу ленсо го зиам у Јуве и тоа за 8 милиони,али цената не е битна битно е шо прифаќа да игра за јуве.:smir:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.515
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=20405

wtf Бенитез го бара Јоветич?дојде овој?немав нет не знам што се дешава ,ај може има уште шанси за Капело,он ми е прв избор а се надевам и на Андреа Ањели:) прочитав за него дека е нов претседател,поздравче до стара дама кој што викаше дека уште многу години ќе останат Блан и Секо,заборави дечкото кој клуб е ова.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Изгледа готово е со Бенитез , следниот месец ќе го видиме во Торино ... Прочитав денес дека Ливерпул дури и му бара замена(Онил , Хидинк , Јол , Хоџсон) ... фала богу , барем не се Прандели или Алегри ...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Друже сезонава имам пропуштено една цела утакмица на Јуве и на две други по едно полувреме само, е сеа гледај ти сто имам гледано. Во сите тие утакмици го видов она што го напишав, (не ги земам во предвид утакмиците во кои Јувентус беше како брод без капетан и во кои сите играчи, ама апсолутно сите, играа послабо и од екипа во македонска општинска лига). Не сакам да навредам никого, а најмалце навивач на Јувентус туку само дебатираме овде, ни твојот пост не го сметам за навреда. :smir:

Извини друже ако нешто те навредив ... Но, според мене за многу порази на Јуве Мело е крив ... Со рома во првите кола баш памтам изгуби топка на средина и одма примивме гол .. Со Бари исто така ... Фиорентина исто ... Лига на Шампиони ... не знам за вас но за мене Мело дефинитивно не го бива ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom