Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Според Тутоспорт, во почетокот на Мај ќе започнат разговори меѓу Јуве и Палермо за ангажирање на дефанзивецот Симон Кјаер.Се шпекулира дека можно е Екдал да биде искористен во обидот да се доведе Кјаер во Јувентус бидејќи Палермо биле заинтересирани за Албин Екдал кој е играч на Јуве и е позајмен во Сиена, а се споменува дека можно е и да биде искористен и Давиде Ланѕафаме кој е 50-50 сопственост на Палермо и Јувентус.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Според Тутоспорт, во почетокот на Мај ќе започнат разговори меѓу Јуве и Палермо за ангажирање на дефанзивецот Симон Кјаер.Се шпекулира дека можно е Екдал да биде искористен во обидот да се доведе Кјаер во Јувентус бидејќи Палермо биле заинтересирани за Албин Екдал кој е играч на Јуве и е позајмен во Сиена, а се споменува дека можно е и да биде искористен и Давиде Ланѕафаме кој е 50-50 сопственост на Палермо и Јувентус.
Доаѓање на Кјаер да, но давање на Екдал, никако. Имам високи мислења за дечково, го имам гледано повеќе пати сезонава, и сосема солидно изиграл. Евентуално Ланѕафаме или Де Чеље/Гросо да се искористат во таа зделка би било прифатливо. :точно:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
пинтуричио потврди дека заминува за САД:smir: тука

GRANDE CAPITANO!!!!!!!!!!!!!!

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56

Секогаш беше, и остана ГОЛЕМ. Е ваков фудбалер ми значи поише од 100 Роналдовци и Ибровци. Колку и да си голем на терен треба да си голем и во срцето, а тоа несомнено е нашиот (C). :cuc:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добра боја да фати малце. нека потемни.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469

ЦАР е Дел Пиеро ретко се раѓа како него човек.

Околу трансфериве мислам дека премногу се шпекулира а како посериозни ги гледам Бенитез, Курањи другото сеуште ми е како трач повеќе.По се изгледа после СП ќе се започне посериозно ама подобро е да се доведе тренер што побрзо за да навикне малку.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69

Кога го видов постов срцево ми запре, но кога видов што е работата ептен ми олесна :pos2: Немој друг пат вакви работи, напиши ко што треба.:smir: Таман се спремам догодина да одам за Торино да го фатам Капитано на дело.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах Дел Пиеро коа ќе си оди нека ми се јаватттттттт

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Моџи јавно го повикува ЈУВЕ дека сега е моментот кога треба да се притисне а од нашиов клуб нема ни трага ни глас т.е од нашите газди, нели е редно време да ги чукнат тоа главите и да се подзамислат малце што прават (секој нормален човек би се подзамислил но не и овие), на мечот со Бари очекувам некаде околу 2000 публика максимум да има, а можеби нема ни толку да има, Моџи пред некое време даде изјава како Јувентус ги навредува и понижува своите фанови што потполно е точно, јадеме ремет 4 години само заради на некој да му е полн џебот со пари, доколку не се притисне од клубот (што најверојатно нема да се случи) не очекувајте одење на интер во серија Б, можно е само скудетото од 2006 да им се одземе и тоа ќе биде се, да е Морати сега во ситација на Елкан незнам што би се случувало, впрочем го видовме тоа во 2006, веќе 2 месеца јас не сум видел изјава на Елкан, срамота :tapp:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах Дел Пиеро коа ќе си оди нека ми се јаватттттттт
Брат да мењаме овие аватариве у пичку матер ајде да мењаме тамам денеска 7 дена :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom