- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
немој бе мани го лошо ќе ти стои би стаил било што само да го мењам ова.нели највише го мрзевме циганов?И јас утре тогаш, ке ја ставаам ова слика
немој бе мани го лошо ќе ти стои би стаил било што само да го мењам ова.нели највише го мрзевме циганов?И јас утре тогаш, ке ја ставаам ова слика
Нека се сетат навивачите на интер чија слика ја држеа на Комунале а како им враќа овој, очигледно не е проблемот до навивачите на ЈУВЕ и до нивните ''расистички'' навивања, по се изгледа во друг бил проблемот :tv: (вака да направи на пример зденката јас не верувам дека ќе излезе жив од стадионот)И јас утре тогаш, ке ја ставаам ова слика axxaxaa
хаха од коа зборевме дека нешто не е во ред со овој треба на специјален третман да се носи.беше ѕвер за нив вака така очигледно многу брзо менуваат мислења може утре занети ќе промаши празен гол па ќе го плукаат цел стадион после :wink:Нека се сетат навивачите на интер чија слика ја држеа на Комунале а како им враќа овој, очигледно не е проблемот до навивачите на ЈУВЕ и до нивните ''расистички'' навивања, по се изгледа во друг бил проблемот :tv: (вака да направи на пример зденката јас не верувам дека ќе излезе жив од стадионот)
Трезеге е више слаб реални да бидеме па нема да ми смета да си оди ама тоа да биде на пр лион а не во големиот ривал незнам дали ќе се продаде за пари или за др.незнамСопственикот на Сампдорија, Рикардо Гароне изјави дека нема да биде пречка ако Бепе Марота сака да премине во Управата на Јувентус, и дека Јувентус е одлична можност за Марота. ЛИНК
Агентот на Трезеге изјави дека Трезеге сериозно ќе ја разгледа понудата на Милан во претстојниот трансфер рок, а изјави дека и во Јануари имало случувања околу оваа тема. ЛИНК
Тој на почетокот на сезоната изјави дека добил привлечна понуда од Милан, но од почитување на дресот кој го носи и кон навивачите на Јуве ја одбил таа понуда.Изјави дека ако го напушта Јувентус тоа сигурно нема да биде за Италијански клуб.Трезеге е више слаб реални да бидеме па нема да ми смета да си оди ама тоа да биде на пр лион а не во големиот ривал незнам дали ќе се продаде за пари или за др.незнам
знам за тоа затоа и се чудам зошто па би отишол во миланТој на почетокот на сезоната изјави дека добил привлечна понуда од Милан, но од почитување на дресот кој го носи и кон навивачите на Јуве ја одбил таа понуда.Изјави дека ако го напушта Јувентус тоа сигурно нема да биде за Италијански клуб.
не се замарам ја си го сменив аватаров ме изнервиаа интерашиве за инат го сменив ФОРЦА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееПрво нека заминат Амаури и Јакинта , па после ќе се мисли за Трезеге ...