Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
И јас утре тогаш, ке ја ставаам ова слика axxaxaa
Нека се сетат навивачите на интер чија слика ја држеа на Комунале а како им враќа овој, очигледно не е проблемот до навивачите на ЈУВЕ и до нивните ''расистички'' навивања, по се изгледа во друг бил проблемот :tv: (вака да направи на пример зденката јас не верувам дека ќе излезе жив од стадионот)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Нека се сетат навивачите на интер чија слика ја држеа на Комунале а како им враќа овој, очигледно не е проблемот до навивачите на ЈУВЕ и до нивните ''расистички'' навивања, по се изгледа во друг бил проблемот :tv: (вака да направи на пример зденката јас не верувам дека ќе излезе жив од стадионот)
хаха од коа зборевме дека нешто не е во ред со овој треба на специјален третман да се носи.беше ѕвер за нив вака така очигледно многу брзо менуваат мислења може утре занети ќе промаши празен гол па ќе го плукаат цел стадион после :wink:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Звер е Дедо Перо.
Иначе Хакт Мен јак потпис.:pos2::pos2::pos2:Дупи дур можеш.:pusk:

С

сашенко

Гостин
И ГОСПОД ДА СЕ СИМНЕ ДА ЗАИГРА ЗА ЈУВЕНТУС АКО ОВОЈ ЧОВЕК НЕ СЕ ОПАМЕТИ НИШТО ОД ЈУВЕ...

Да не знаев дека е газда на јувентус да ми пкажеше некој слика негова и да ме прашаше со што зе занимава овој човек ЖИМИ СВЕ дека последно нешто што би ми дошло на памет е дека овој човек ИМА БИЛО КАКВА ВРСКА СО СПОРТ.ПА ДУРИ И ГАЗДА.Пошо мене не ми изгледа како некој кој прати спорт а се гледа и дека не разбира ништо од тоа.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Велат дека се само шпекулации,а Јуве веќе почна да ангажира помошници за Бенитез.Ете,да кажеме дека нема да го донесат.А шестмината поврзани со Јуве сите имале/ат некаква врска со Бенитез.Или во Ливерпул,или во Валенсија,или негови пријатели ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
само насловот го прочитав незнам за вас.

Juventus Prepare To Offer Felipe Melo To Arsenal In Exchange For Robin van Persie - Report
:nesum:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Сопственикот на Сампдорија, Рикардо Гароне изјави дека нема да биде пречка ако Бепе Марота сака да премине во Управата на Јувентус, и дека Јувентус е одлична можност за Марота. ЛИНК

Агентот на Трезеге изјави дека Трезеге сериозно ќе ја разгледа понудата на Милан во претстојниот трансфер рок, а изјави дека и во Јануари имало случувања околу оваа тема. ЛИНК

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сопственикот на Сампдорија, Рикардо Гароне изјави дека нема да биде пречка ако Бепе Марота сака да премине во Управата на Јувентус, и дека Јувентус е одлична можност за Марота. ЛИНК

Агентот на Трезеге изјави дека Трезеге сериозно ќе ја разгледа понудата на Милан во претстојниот трансфер рок, а изјави дека и во Јануари имало случувања околу оваа тема. ЛИНК
Трезеге е више слаб реални да бидеме па нема да ми смета да си оди ама тоа да биде на пр лион а не во големиот ривал незнам дали ќе се продаде за пари или за др.незнам

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Трезеге е више слаб реални да бидеме па нема да ми смета да си оди ама тоа да биде на пр лион а не во големиот ривал незнам дали ќе се продаде за пари или за др.незнам
Тој на почетокот на сезоната изјави дека добил привлечна понуда од Милан, но од почитување на дресот кој го носи и кон навивачите на Јуве ја одбил таа понуда.Изјави дека ако го напушта Јувентус тоа сигурно нема да биде за Италијански клуб.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тој на почетокот на сезоната изјави дека добил привлечна понуда од Милан, но од почитување на дресот кој го носи и кон навивачите на Јуве ја одбил таа понуда.Изјави дека ако го напушта Јувентус тоа сигурно нема да биде за Италијански клуб.
знам за тоа затоа и се чудам зошто па би отишол во милан

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Јас не би сакал да си отиде Трезеге во Милан, не дека е опасен и многу ќе го засили Милан, но едноставно не би сакал да видам легенда на Јувентус во некој ривалски тим, а вака не би било лошо да замине ниту за нас ниту за него, сепак во Француското првентство и натаму може да игра во голема форма, нешто што се сомневам дека може да го направи кај нас.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не се знае точно иднината на Трезеге,меѓутоа ако сериозно се засили средниот ред ќе ни биде потребен ваков ЗАБИВАЧ.....и на 60 години нема да му бидат проблем страшните волеи и прецизните удари со глава

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Прво нека заминат Амаури и Јакинта , па после ќе се мисли за Трезеге ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Прво нека заминат Амаури и Јакинта , па после ќе се мисли за Трезеге ...
не се замарам ја си го сменив аватаров ме изнервиаа интерашиве за инат го сменив ФОРЦА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom