H
^HITMAN^
Гостин
Ок е. И јас како тебе од исто се фрустрирав, кога гледав како Јувентус го споредуваат со Интер. Кажав дека невозможно е да се споредува Интер со Јувентус и тоа ти се допаѓало или не така е. За во ЛШ со Барса подобро ќе ти биде да не ги гледаш.:smir:знам дека се факти кои не ми одговараат но и патетични станавте со тие факти..зарем не знаат сите дека јуветнус има најповеќе трофеи..што сакаше да кажеш со напишаното демек интер е никаква екипа,демек ако имал 17 титули не треба да се натрпеварува..ами некои клубови немаат воопшто титули па пак се подобри во моментот од твојот јуве..не те разбирам се најдовте во небрано со резултатите па ми споменувате историја..глупости на квадрат..гледај си го твојот јуве сега каков е и пушти си снимки кога во јувентус играја раванели,виали,баџо,виери,давидс..ионака гледаш назад..а јас ќе си ги гледам интер во ЛШ за една недела во 1/2 против барса..е сега уште еднаш што сакаше да кажеш со напишаното..барем вметни го и милан и тој има 17 титули..:uvo:..за порцијата ќе видиме важно некој најаден ќе биди:smir:ајт(што треба јас сега да пишам за сериа Б кога игравте бла бла бла глупости)..ај позз и надевајтесе на судот