Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
до кога сакаме немој да се криете у петок
Никад не сум се криел и стално сум честитал на противничкиот тим доколку има фан група на форумов.Или пак во Серија А групата,,

,,али според сите статискитки и сезонска форма на Тимовите мислам дека во поголема опасност си ти да се криеш во петок лего ли ја :)

Останува до петок да видиме ;)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Никад не сум се криел и стално сум честитал на противничкиот тим доколку има фан група на форумов.Или пак во Серија А групата,,

,,али според сите статискитки и сезонска форма на Тимовите мислам дека во поголема опасност си ти да се криеш во петок лего ли ја :)

Останува до петок да видиме ;)
нема шо да се кријам ако поштено тепате мада сум убеден дека нема да изгубиме барем

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ке видиме + после ова денес мислам дека играчите на јуве ке имаат мотив повеке :smir:

H

^HITMAN^

Гостин
Во петок МОРА да победиме !!! Палермо МОРА да изгуби !!! Наполи и Фиорентина нека играат нерешено.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
А со Милан шо се дешава ? Ќе има ли нешто казна за нив ?

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Сега не знам дали е ова случајност или не , али пазите :

Пред недела дена Моџи изјавува дека Алегри би бил идеален тренер за Јувентус само доколку има силна управа зад себе.

Денес Алегри добива отказ од Каљари без никаква причина со оглед на тоа што Каљари уште во првиот дел од сезоната го обезбеди опстанокот , дури и беше во игра за позиција која води во европа ,но бидејќи тимот нема линценца за настап во европски натпреварувања во вториов дел од сезонава му изнанадоа бодови на сите на кои им беа потребни ...

Мое мислење е дека, со оглед на последниве случувања, сево ова е изрежирано и полека станува јасно кој ќе биде новиот тренер на Јувентус ...

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Чекајќи К-15 на Алфа ТВ,видов на спортски вести дека Морати наводно го ставил тимот на продажба по најновите докази изнесени на судот,со кои се докажува инволвираноста на Интер во калчополи скандалот.Не знам колку се веродостојни информацииве ...

http://sportal.mk/?ItemID=7764236066D66C4591F434A90517DBD8

H

^HITMAN^

Гостин
:pos2:

Пред недела дена Моџи изјавува дека Алегри би бил идеален тренер за Јувентус само доколку има силна управа зад себе.

Денес Алегри добива отказ од Каљари без никаква причина со оглед на тоа што Каљари уште во првиот дел од сезоната го обезбеди опстанокот , дури и беше во игра за позиција која води во европа ,но бидејќи тимот нема линценца за настап во европски натпреварувања во вториов дел од сезонава му изнанадоа бодови на сите на кои им беа потребни ...

Мое мислење е дека, со оглед на последниве случувања, сево ова е изрежирано и полека станува јасно кој ќе биде новиот тренер на Јувентус ...
Не дај боже ова да се оствари. Ни треба тренер од светски ранг каков што му прилега на тимот, а на Алегри. И немојте да го браните, тапа е тренерот. Добар е за тим како Интер- 17 титули, но за Јуве 27 титули ??? Дај немојте.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69

Интересен сплет на околности, ќе видиме што ќе биде. Јас лично не би сакал да биде вистина, типот е анонимец:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Не дај боже ова да се оствари. Ни треба тренер од светски ранг каков што му прилега на тимот, а на Алегри. И немојте да го браните, тапа е тренерот. Добар е за тим како Интер- 17 титули, но за Јуве 27 титули ??? Дај немојте.

И тоа шо викаш ...

+Интер у серија ЧКЉ ке ги пратат зашо местеле стално 2ри да се :pos2::pos2::pos2:

Него Тенк , стои облогот ? :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

. Добар е за тим како Интер- 17 титули, но за Јуве 27 титули ??? Дај немојте.
господе што нема да изначитам....:uvo::uvo::uvo:..ќе ви дадеме петок една порција па така ќе не запамтите убаво..и после ние сме биле напатени дајте бе:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

H

^HITMAN^

Гостин
господе што нема да изначитам....:uvo::uvo::uvo:..ќе ви дадеме петок една порција па така ќе не запамтите убаво..и после ние сме биле напатени дајте бе:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Е што читаш де ??? Факти кои не ти одговараат, тоа читаш.
Каква порција ќе дадете само незнам. И во првиот дел од сезоната ќе дававте порција па вие го папавте на крај.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Е што читаш де ??? Факти кои не ти одговараат, тоа читаш.
Каква порција ќе дадете само незнам. И во првиот дел од сезоната ќе дававте порција па вие го папавте на крај.
знам дека се факти кои не ми одговараат но и патетични станавте со тие факти..зарем не знаат сите дека јуветнус има најповеќе трофеи..што сакаше да кажеш со напишаното демек интер е никаква екипа,демек ако имал 17 титули не треба да се натрпеварува..ами некои клубови немаат воопшто титули па пак се подобри во моментот од твојот јуве..не те разбирам се најдовте во небрано со резултатите па ми споменувате историја..глупости на квадрат..гледај си го твојот јуве сега каков е и пушти си снимки кога во јувентус играја раванели,виали,баџо,виери,давидс..ионака гледаш назад..а јас ќе си ги гледам интер во ЛШ за една недела во 1/2 против барса..е сега уште еднаш што сакаше да кажеш со напишаното..барем вметни го и милан и тој има 17 титули..:uvo:..за порцијата ќе видиме важно некој најаден ќе биди:smir:ајт(што треба јас сега да пишам за сериа Б кога игравте бла бла бла глупости)..ај позз и надевајтесе на судот

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
знам дека се факти кои не ми одговараат но и патетични станавте со тие факти..зарем не знаат сите дека јуветнус има најповеќе трофеи..што сакаше да кажеш со напишаното демек интер е никаква екипа,демек ако имал 17 титули не треба да се натрпеварува..ами некои клубови немаат воопшто титули па пак се подобри во моментот од твојот јуве..не те разбирам се најдовте во небрано со резултатите па ми споменувате историја..глупости на квадрат..гледај си го твојот јуве сега каков е и пушти си снимки кога во јувентус играја раванели,виали,баџо,виери,давидс..ионака гледаш назад..а јас ќе си ги гледам интер во ЛШ за една недела во 1/2 против барса..е сега уште еднаш што сакаше да кажеш со напишаното..барем вметни го и милан и тој има 17 титули..:uvo:..за порцијата ќе видиме важно некој најаден ќе биди:smir:ајт(што треба јас сега да пишам за сериа Б кога игравте бла бла бла глупости)..ај позз и надевајтесе на судот
а ти мн мн да не идаш овде да провоцираш :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom