Многу ме потсеќа на Јудаимович,на неговата прва година во црно-белиот дрес.На тоа плус би го додал она што Јудаимович никогаш го немаше,игра со глава.Доколку дојде Џеко во Јувентус,веднаш си порачувам негов дрес ...Џеко е гигант , современ напагач , одличен голгетер , а знае да игра и фудбал за разлика од постарава генерација на гол играчи (Трезеге , Инзаги , Нистелрој ) ...
Мислам дека Курањи е стара песна,одамна испеана.Тој си го достигна својот врв во кариерата и мислам дека нема потреба да земаме играчи,кои наместо нагоре,веќе се симнуваат надолу низ патот на успехот.Доколку би можел да бирам помеѓу Џеко и Курањи,дефинитивно Џеко би го избрал.агентот на курајни изјави дека играчот ке има можност да бира помегу три клуба се шпекулираат имињата на клубовите од кои динамо москва сандерленд како и јуве :smir: линк тука
новогодишен подарок од 5000 евра?rulezrulez не бев у тек не бев на форум па не пратев цел ден што се дешава можете ли на кратко да ми кажете дали има нешто од разговорите?Не бил роденденски подарок, денеска Бергамо се правдаше дека тоа бил новогодишен подарок:pos2:. И според Бергамо, било нормално да добива подароци за Нова Година. Вчера цела судница му се смееше, а веќе денеска на неговите глупости се смее и цела Италијанска јавност.
брате биди сигурен дека летово ке има реконструкција на тимов покрај 80 милиончина + некој играчи шо ке бидат продадени ке има доволно пари да се направи топ тим но прашањето е ке им треба време да се уиграат значи уште една утната сезона но не се знаеМногу ме потсеќа на Јудаимович,на неговата прва година во црно-белиот дрес.На тоа плус би го додал она што Јудаимович никогаш го немаше,игра со глава.Доколку дојде Џеко во Јувентус,веднаш си порачувам негов дрес ...
Мислам дека Курањи е стара песна,одамна испеана.Тој си го достигна својот врв во кариерата и мислам дека нема потреба да земаме играчи,кои наместо нагоре,веќе се симнуваат надолу низ патот на успехот.Доколку би можел да бирам помеѓу Џеко и Курањи,дефинитивно Џеко би го избрал.
одличен избор,со ваков состав би биле страв и трепет------------------------------------Torres-Dzeko-------------------------------------
-----------------Diego------Sissoko--------Marchisio--------Krasic----------
-----------------Vargas------Chielini----------Mexes---------Caceres---------
----------------------------------Buffon------------------------------------------