Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
F

FuckYouAll

Гостин
Уфф, конечно ми помина банот па да кажам и јас нешто.

За Калчополи не сум некој експерт па така немат да ви се мешам.
Ако дојде Бенитез дефинитивно ќе биде подобро решение од Манчини или пак Прандели.

Околу денешната утакмица, со оваа формација и со ваква поставеност на играчите очекувам победа и минимум три гола.:juve3:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас нема да ги кажувам моите очекувања за денес, некако испаѓам баксузен за Јуве. Ќе кажам само дека очекувам добра игра од момците, па што биде нека биде.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
На Sky Sport 24, и на Gazzeta е најавена 4-4-2 формацијата:

Buffon

Zebina--Cannavaro--Chiellini--Grosso

Camoranesi--Felipe Melo--Marchisio--Giovinco

Trezeguet--Del Piero

Со оглед на тоа кој тим го има на располагање Закерони, ова е најдобриот моментален состав со традиционалната 4-4-2 формација.Конечно Џовинко добива шанса од првата минута, и за него ќе има огромен мотив да прикажи одлична игра за да докаже дека грешат тренерите на Јуве дека го заобиколуваат најчесто кога се работи за првиот состав. Конечно 4-4-2 формација со правилна поставеност на играчите. Само може мала корекција, на местото на Каморанези да игра Кандрева па во второто полувреме зависно од резултатот да влезе Каморанези, но и оваа формација е подобра од таа минатиот викенд кога во средината беа тројца играчи со слични карактеристики (Мело,Сисоко и Маркизио).
Со овие играчи во првиот тим и оваа поставеност нема сомнение дека 3те бода се наши само треба да сочекаме :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
ПОБЕДА БЕ! НИШТО ДРУГО!

Џовинко денеска очекувам да си загарантире место во стартните 11.
И што останува друго добра игра на сите, тимска и победа, и тоа не со 1 гол разлика!
Мора еднашка да збеснеме бе.

FORZA JUVE !!!

Edit: Ставајте стримови или на ТВ кажете кај ке ја даваат ?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Формацијава е гром очекувам победа со 2 разлика некако не ми стој дека Зак ја наместил формацијава :pos2:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Јас нема да ги кажувам моите очекувања за денес, некако испаѓам баксузен за Јуве. Ќе кажам само дека очекувам добра игра од момците, па што биде нека биде.

Со добра игра се си доаѓа на свое место, голови, победи...
Сеа ако не тепаат не знам, во знак на протест не пишувам тука до крај на сезона.
Среќно.:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
На Sky Sport 24, и на Gazzeta е најавена 4-4-2 формацијата:

Buffon

Zebina--Cannavaro--Chiellini--Grosso

Camoranesi--Felipe Melo--Marchisio--Giovinco

Trezeguet--Del Piero

Со оглед на тоа кој тим го има на располагање Закерони, ова е најдобриот моментален состав со традиционалната 4-4-2 формација.Конечно Џовинко добива шанса од првата минута, и за него ќе има огромен мотив да прикажи одлична игра за да докаже дека грешат тренерите на Јуве дека го заобиколуваат најчесто кога се работи за првиот состав. Конечно 4-4-2 формација со правилна поставеност на играчите. Само може мала корекција, на местото на Каморанези да игра Кандрева па во второто полувреме зависно од резултатот да влезе Каморанези, но и оваа формација е подобра од таа минатиот викенд кога во средината беа тројца играчи со слични карактеристики (Мело,Сисоко и Маркизио).
мислам дека треба да му се даде шанса и на кандрева на местото од каморанези:vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ги гледав составите на Раи Уно и таму се ставени Де Чеље, Амаури и Јакинта на местата на Џовинко, Дел Пиеро и Трезеге. Не знам колку е ова веродостојно.:toe:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Има некој да ми постира стримови? Телма очигледно се налути по вчерашниот резултат и се решија да ја даваат Рома ...

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
хахахах составов ... најдобрите играчи на клупа

е ова е и да изгубиш да не ти е криво :tv:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
хахахах составов ... најдобрите играчи на клупа

е ова е и да изгубиш да не ти е криво :tv:
Кај гледаш ?
Дај стрим, ако имаш ?
Или се ориентираш по оној горе од Скај? Што му фали ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Има некој да ми постира стримови? Телма очигледно се налути по вчерашниот резултат и се решија да ја даваат Рома ...
Па реално гледано и треба да ја има Рома. Луѓето си се борат за титула:toe:. Како би ни било на нас Јуве да се бори за титула, а на Телма да иде некој меч помеѓу 7мо и 9то пласираните екипи. Тоа е тоа, сами сме криви што не нема на ТВ.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
аааааааааааааааааааааааааааааааххххххххххххххххх ако добро видов Де Чеље место Џовинко аман бееее :tapp:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Кај гледаш ?
Дај стрим, ако имаш ?
Или се ориентираш по оној горе од Скај? Што му фали ?
На сателитска гледам ... иначе ако сакаш преквалитетен стрим регистрирај се на betfair имаш стакло слика

www.betfair.com

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Eве стрим, за нигде е, ама поарно нешто одколку ништо. Ако најдам подобар, ќе го стаам. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom