Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Незадоволството на Drughi е се поголемо.Не знам дали приметивте дека не навиваат ид енес,туку се одма до оградата од трибините и скандираат цело време против Blanc,secco.Сеа со оглед на ситуацијава се поставува едно прашање:

Дали доколку Клаудио Раниери ни беше тренер сега,ќе се боревме за скудетото??????:wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
да не беше џорџо сеа ќе бевме 10ти.Само храбро нека продолжат и победата е наша а палермо 2-1:nerv:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Јас гледам на иракголс и коментаторо се заебава.
Киело 4 гол сезонава. Скоро најдобар стрелец :kesa:
Па и за заебавање е, напаѓачите ни се ќутуци невидени, и да тепаме наредна сезона нема шанси да играме ЛС, по стоти пат кажав и пак ќе кажам кондиционо сме најслаба екипа во серија А незнам со што ги хранат ама кога се нема кондиција се нема ни игра, навивачите слегле дури до тревата, нека изгубат само ќе летне по некој бокс :tv:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Каква радост на Дел Пиеро :pos2: .. Интересно.

Левата страна ни е катастрофа, мора да влезе Џовинко наместо Де Чеље за да се освежи малку, денеска Де Чеље тапа, ништо не игра.
Браво за Келини, а и да кажам дека Амаури не треба ного ја турка топката нека проба да решава право со удар, на почетокот имаше 1-2 шанси така он ја влечеше напред .... абе право ШУТ и готово.

Ајт, со среќа второ полуврмее уште 1-2 гола да дадиме.
Овие шанса не се направиле.

Едит: Фала Стара дама за сајтот што го даде. Стварно добра слика. ))

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
колку бедна екипа да ти се смачи да гледаш ... литар крв давам дека Јувентус е меѓу најлошите екипи во европа во моментов (од топ 5 лигиве) ....

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
колку бедна екипа да ти се смачи да гледаш ... литар крв давам дека Јувентус е меѓу најлошите екипи во европа во моментов (од топ 5 лигиве) ....
А, зошто не кажеш нешто позитивно, што те радува, што ти прави задоволство, вака со тупање и со пцуење никаде не одиш.
Дај подршка малку .. ))

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Бедност :kesa: како само се влечат по терен тоа е нешто невидено . Ако ништо друго барем нека земат 3 бода зошто во спротивно нечиви муда ќе висат на плоштад во Торино , само Киелини е за пофални зборови другите ништо ама буквално ништо ... со среќа во второ и да се молиме да ни издржи одбраната :tapp:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Бедност :kesa: како само се влечат по терен тоа е нешто невидено . Ако ништо друго барем нека земат 3 бода зошто во спротивно нечиви муда ќе висат на плоштад во Торино , само Киелини е за пофални зборови другите ништо ама буквално ништо ... со среќа во второ и да се молиме да ни издржи одбраната :tapp:
И клаудио маркисио.да не го заборавиме дечкото игра одлично.:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
место кој влезе канаваро?уф сеа тешко нас или игра од прва тоа дека е мн забележителен ми се причини дека влегол сеа

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Не ми е битна сега играта,ништо не ми е битно, единствено сакам само да дојдеме до трите бода кои ни се неопходни во борба за 4 места.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
трампа Де Чеље-Крисито одма.абе кај се секо и блан не ги покажаа хихи

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
:violent1::violent1::violent1::violent1::angry3::angry3::angry3:ааааааааааааааааа де чеље кретенуууууууууууууу

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас не знам што не го дадеме овој Де Чеље во Реџина на позајмица, со можност да го откупат на крајот на истата:tapp:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Јас не знам што не го дадеме овој Де Чеље во Реџина на позајмица, со можност да го откупат на крајот на истата:tapp:
овој брат се дава без пари,не се позајмува.плус еден од младите гратис дие ако го земе некој де чеље без пари:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom