Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Што ти прави слободно време.. :pos:

Како изгледа Серија А:

:pos:

Oтворено писмо на Моџи до Елкан - тука

HIGHLIGHT:
"I also ask what you mean when you speak of "equal treatment that the defence had asked the Company during the sport trial." Certainly not to have successfully proposed the demotion, and revocation of two league titles won honestly on the pitch, the sell-off of a list of players worldwide and to the strengthening of Inter at promotional costs!"

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Па до ден денес јас не видов никаков притисок од Елканови околу сето ова, незнам зошто не превземаат ништо но со ова му наштетуваат само на клубот, тие му наштетија уште 2006 но ова ги преминува сите граници веќе, нема ни траг ни глас од газдиве наши, страшно :tapp:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па до ден денес јас не видов никаков притисок од Елканови околу сето ова, незнам зошто не превземаат ништо но со ова му наштетуваат само на клубот, тие му наштетија уште 2006 но ова ги преминува сите граници веќе, нема ни траг ни глас од газдиве наши, страшно :tapp:
па друже цела сезона на превземаа нешто сериозно него само грицкаа семки на трибини епа сеа сакаш да помогнат коа знаат дека 99 посто летаат во клубов и може комотно да одат во Лече или торино до година

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Сејте бе не се глупирајте Екан вложи во клубот 180 милиони и го спаси од пропаст , а Блан исто така влезе во менаџментот кога беше најтешко . Тоа не смее да им се заборави :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сејте бе не се глупирајте Екан вложи во клубот 180 милиони и го спаси од пропаст , а Блан исто така влезе во менаџментот кога беше најтешко . Тоа не смее да им се заборави :tv:
абе да 180 милиона од свој џеб да не ги дае и да ќе го купеја Меси за малце ама ништо во последен момент Меси се решил да остане во Барса :)?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
нишо дечки пак ке се нервираме утре со стримој :( :kesa: ебати телмата

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
нишо дечки пак ке се нервираме утре со стримој :( :kesa: ебати телмата
на Телма не даваат само коа мора како во комунизмот.Еј утре ако не тепаме стварно мнооогу ќе се изнервирам еј ќе искршам се околу мене

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
на Телма не даваат само коа мора како во комунизмот.Еј утре ако не тепаме стварно мнооогу ќе се изнервирам еј ќе искршам се околу мене
хаха брат почни од збите хахаа па се даље :D:pos2:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Утре пак ќе протестираат, ваљда до крај на сезона ќе биде вака, пак ќе ги маваат со јајца а можда и на секо да му опнат една да не биде само зебина :pos2::pos2::pos2:, Елкан не ни очекувам да го видам бидејќи до сега откако го води Јуве еднаш нема присуствувано на натпревар, занимливо ќе биде утре :wink:

А што ти очекуваш да тепаме, абе утре ќе го гледаме Лебедово езеро од Чајковски на терен, нели гледаш дека половина од тимот ни се родени балетани :wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Утре пак ќе протестираат, ваљда до крај на сезона ќе биде вака, пак ќе ги маваат со јајца а можда и на секо да му опнат една да не биде само зебина :pos2::pos2::pos2:, Елкан не ни очекувам да го видам бидејќи до сега откако го води Јуве еднаш нема присуствувано на натпревар, занимливо ќе биде утре :wink:
да бе забораив како изгледа тој Елкан а иначе жал ми е за автобусот мн добар дизајн има по жал ми е за него одколку што ќе му удрат заушка на Григера:pos2:боље нека земат од овие ЈСП бар нема криво да им биде :pos2:сепак Форца Јуве и утре само победа.Поз

А што ти очекуваш да тепаме, абе утре ќе го гледаме Лебедово езеро од Чајковски на терен, нели гледаш дека половина од тимот ни се родени балетани :wink:
гледам ама некако се обидувам да не ги видам

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Утре тепаме милијарда % , куќа ставам на кец!
Според другиве резултати се ми се чини дека ќе се "шмугнеме" до 4-то место некако до крај на сезона. :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Утре тепаме милијарда % , куќа ставам на кец!
Според другиве резултати се ми се чини дека ќе се "шмугнеме" до 4-то место некако до крај на сезона. :)
ја утре се фрлам од тераса ако не тепаме жими очи страв ми е на улица да се појавам ќе се фрлам ко Песото

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ја утре се фрлам од тераса ако не тепаме жими очи страв ми е на улица да се појавам ќе се фрлам ко Песото
ахахаха море хахахахах ме искина од смеење

'ТЕНК' КЕ ПРАЈТ САМ СЕБЕ ГО УБИЛ :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom