Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Абе кога ќе дојде време за тоа, ќе правиме муабет, сега подобро е да се сконцентрираме на утрешниот меч со Наполи и да не испаднеме смешни по кој знае кој пат сезонава. Алооооо! Ако не победиме, лошо ни се пишува и може ни Европа Лига да не видиме.
Во право си, не можам ни да замислам да не се квалификува Јуве во ЛШ. Не ми е веројатно...

Жаки не им се плашел на Наполи... Иначе вечер играат другиве конкуренти:)zid:) за четврто место...

Бари - Сампдорија
Џенова - Палермо
(тука ќе фрчи некој црвен картон)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ќе дојде некој од спротивен табор и ќе спомне за тоа каков медиум е Goal.com :)

Искрено не очекувам ништо од ова,пред се поради тоа што доколку се докаже нешто спротивно од тоа што е пресудено,би било огромен удар за целокупното италијанско судство.А секако тоа нема да го дозволат.

Stara Dama сакам да ми одговори пошто некако најупатен ми е за ова Фасрополиво.Дали доколку Моџи по некоја случајност биде ослободен,односно го прогласат за невин,дали тогаш и Јувентус ќе биде невин?Пошто нели Моџи бил тој што местел,а бил на чело на Јувентус.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Stara Dama сакам да ми одговори пошто некако најупатен ми е за ова Фасрополиво.Дали доколку Моџи по некоја случајност биде ослободен,односно го прогласат за невин,дали тогаш и Јувентус ќе биде невин?Пошто нели Моџи бил тој што местел,а бил на чело на Јувентус.
Да да ... мада тоа нема шанси да се случи бидејќи во тој случај државата ќе треба да им исплати милионски оштети на Моџи и Јувентус (да не зборуваме за луѓето кои стојат зад сево ова) што секако не им оди во прилог ... и како што рече тоа би било голем удар за судството и би се потврдила корумпираноста во истото ... процесот тивко ќе си тече до јули 2011 кога Моџи и официјално ќе биде слободен човек ... тоа е целта на сево ова , затоа се одолговлекуваат и одложуваат сослушувањата ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Утре ако не тепаат ништо од ЛШ треба да го фатиме последиот воз.А сигурен сум дека Дел Пиеро и другарите не мислат да не играат ЛШ дека Алекс ги маал со палица пред утрешниот натпревар и само победа и ништо друго ако не ќе искршам се шо иам дома

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
сите сакаме победа,но.............како?

F

FuckYouAll

Гостин
За утре нешто ми кажува дека ќе победиме. Со Келини во одбрана сме многу постабилни, сега само средниот ред и нападот да изиграат како што треба и готово.:juve:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
сите сакаме победа,но.............како?
Со храбра, машка игра без страв. Имаме подобар тим од Наполи и сигурен сум дека можеме да ги тепаме. Наполи се касапи, играат физички фудбал.

Мора Закерони да ги мотивира играчите и да го извлече најдоброто од нив. Додуша од него не очекувам кој знае каква мотивација, тука на сцена треба да стапи Але.

Мислам дека треба да играме 4-3-2-1 зашто мислам дека највеќе ни одговара на моменталниот ростер на играчи. Ако излеземе со ваква средина:

Каморанези - Поулсен - Маркизио

Кандрева--- Диего

Трезеге

мислам дека можеме да ги добиеме. Оваа средина е доста креативна и мислам дека играта ќе оди потечно. Диего и Кандрева ќе имаат огромна поддршка од Каморанези и Маркизио. Според мене клучен играч на натпреваров ќе биде Маркизио. Од една страна треба да ги „храни“ со топки Диего и Кандрава, но подеднакво важно ќе биде и да му помага на Поулсен во одбраната.

FORZA JUVE!!!!!!!:smir:

П.С Заборавив дека се враќа и Келиини, кој е и те како важен

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Знам дека е срамота да се радувам на кикс на шупелки како Палермо ама морав:pos2::pos2::pos2:. Џенова израмни од пенал во 90+8:pos2::pos2::pos2:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Не ми се верува на кое дереџе дојдовме, ама добро е што Палермо, Сампдорија и Фиорентина кикснаа :kesa:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Релативно одлично коло. Ако победиме утре, ке биде без тоа "реалтивно".

Камењариве Палермо им израмнија во 90`. Чаер сисна црвен, па така наредно коло ке се лади.

Сампдорија копуците издишаа као балони. Со нив иаме ист број бодчиња и утакмица мањак.

Џенова - хикс

Фиорентина - пораз.

Мора да се искористи ова. Не ме интересира со кого играме на гости, али утре е Must win утакмица. Првенството полека се затвара. Вакви шанси ке имаме се помалку

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ако тепаме утре делба на четврто место со Палермо ај да завршиме таму сезонава и да ја заборавиме оваа лоша сезона

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Секоја утакмица е must win за Јувентус , ама тoa win нигде го нема :kesa:

Гледајте на посветлата страна , со оглед на денешниве резултати и кикс утре (ако така може да се нарече пораз или реми со екипа од наш ранг) нема многу да се одрази на табелата ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom