Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Еве ги:

Antonio Chimenti – 7.5: Could do little with any of the goals, but still managed to keep the score down with a handful of wonderful saves, clawing Zamora's free-kick from under the bar the pick of the bunch.

Hasan Salihamidzic – 5.5: Hadn't done his homework on Damien Duff and allowed the Irishman to force his way inside far too often.

Jonathan Zebina – 5.5: Did not enjoy playing against Bobby Zamora and was second best against the England hopeful on numerous occasions.

Fabio Grosso – 6: Looked a shadow of the man who scored the winning penalty in the 2006 World Cup final. Struggled against the pace and trickery of the Fulham front men.

Fabio Cannavaro – 5: Not a game the former World Player of the Year will look back on with fond memories. Terrorised by the pace of Zamora and Gera in the opening exchanges and then sent off for hauling down the Hungarian after 25 minutes.

Diego – 6: The match summed up the Brazilian's season - neat and clever in spurts, but largely transparent. Handed Fulham the chance to draw level right after half-time. Literally.

Antonio Candreva– 5: Taken off early on as Juve rejigged after Cannavaro's dismissal and, as a result, spared the blushes of taking part in a second-rate performance.

Mohammed Sissoko – 6: The only Juve player who tried to offer any sort of support to Trezeguet, but was still largely bypassed by the busy Fulham midfield.

Felipe Melo – 5.5: Rarely got on the ball, and seemed frightened of Fulham's energetic midfield.

Mauro Cameronesi – 6: Had little effect on a robust Fulham defence and was taken off early into the second half.

David Trezeguet – 6.5: Looked a lonely figure up front on his own for most of the game. Scored in the first minute with a neat finish but was limited to snap shots from then on. Frustrating night for the Frenchman.

Subs

Zdenek Grygera - 6: Was brought on earlier than expected after Cannavaro received his marching orders, but was no better than the departing Italian, constantly second to the ball against the bullish Zamora and buzzing Gera.

Paolo de Ceglie - N/A

Alessandro Del Piero - N/A

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Па како да признаам дека е срамота кога судијата не осакатува во 20 минута и неоправдано ни го исклучува единствениот стопер во екипата? Потоа при 2-1 за Фулам им дава пенал, потоа уште еден црвен и продолжува две и пол минути.
А кој ви е крив што ви е единствен стопер? Да не сакате да собереме донации да ви купиме уште 3ца стопери па да не дојде до ваква ситуација уште еднаш.... Управата ви е крива со лошите трансфери, со лошиот тренер и крај... 20 страни наназад го повторуваш истото, се тој еден и единствен стопер... убаво ви вика еден фан на Милан, помирете се и не ја барајте кривицата во друг при предност од 4-1...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Греота за Дел Пиеро што го доживува сето ова. Легендата не заслужил да му се случува вакво нешто и срам да им е на сите што му приредуваат ваков финиш на кариерата.

А кој ви е крив што ви е единствен стопер? Да не сакате да собереме донации да ви купиме уште 3ца стопери па да не дојде до ваква ситуација уште еднаш.... Управата ви е крива со лошите трансфери, со лошиот тренер и крај... 20 страни наназад го повторуваш истото, се тој еден и единствен стопер... убаво ви вика еден фан на Милан, помирете се и не ја барајте кривицата во друг при предност од 4-1...
Повредени ни се другите двајца бе човек, треба ли да нацртам? Плус, црвениот беше неоправдан!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Јакинта пак се врати на листата на повредени. Пред натпреварот почувствувал болки во грбот и затоа бил изоставен од првиот состав.Тоа го изјави Закерони. ЛИНК

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Па прашај си го судијата зашто го исклучил,мене ми беше друго муабетот цело време го вртите тој муабет со судиите и кога треба и кога не треба.
Другар ти си ги читаш ли постовите бе?Дискутираш за утакмица која не си ја ни глеал,си видел резултатот на livescore 4-1 си се попалил и ај да пишам нешо кај навивачите на Јуве да фаќам малце сеир:drk: Никој не вика дека Јуве не заслужија да изгубат,него судијата придонесе за таков висок пораз од 4-1 кој не кошташе четврт финале а ако си ја глеал утакмицата ќе си видел и зашо.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Не е до повреди ова, незнаење е у прашање.
Водство од 3-1 Влазрими подобро ќе го сочуваа.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
зборев прееска дека може да се деси ова дека го знам јуве како оче наш.Се виде слабата игра со Сиена и тоа се повтори за жал не мрднаа второ полувреме толку од сезоната па и за 4то место не се радувам не е УСПЕХ !!!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Не е до повреди ова, незнаење е у прашање.
Водство од 3-1 Влазрими подобро ќе го сочуваа.
Абе ако не сака судија да одиш понатаму ни Господ не помага, а не некакво знаење.

Јебига, кажав што мислам за вечерашниов меч и тоа е тоа. Не може никој да ме разубеди дека не бевме осакатени. Кој сака нека кења, не ме интересира веќе. Идам у град на пиво да се опуштам малце и ич не ми чуе. Ми помина нервозата колку толку. Кога ќе дојдам, може ќе се препукувам, може не. Здравје...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
годинава Јувентус не е достоен на просечен англиски тим,за тоа можеме да бидеме реални барем а самиот вкупен резултат од двата дуели го докажува тоа----5-4 за Фулам....сезоната за Јуве пропадна на полусезона,останато беше да се обезбеди ЛШ за следната сезона и друго ништо....освојувањето на ЛЕ не е достојно ни како утешна титула за еден голем клуб....со среќа во недела,многу битен натпревар

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Пак летово 80 милиони буџет ке имало ... на оваа екипа малку и се и 200 милиони евра ... 3 сезони се фрлаа пари в бунар и еве се резултатите ... а тие што се надеваат дека наредната сезона Јуве ќе биде конкурентен и дека ќе се сменат многу работи во екипата залутале со надежда како црвенкапа во шумата ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
за в година нов проект од управата,можеби Гросо ќе ни биди тренер или Чиментото на пример....па ќе има We Trust и слично...само Дел Пиеро ќе биде една година постар и веќе не ќе може ни третина од првенството да го изигра во потребната форма:toe:
летово ќе требаат КОРЕНИТИ промени...
бај `д веј,се надевам еФ.еМ. ќе се загини попат на враќање од Јужна Африка:tv:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Абе овој Закерони навистина е аматер, Канаваро зема црвен картон а овој го извади од игра Кандрева што беше најголемата ГРЕШКА, Каморанези требаше да излезе надвор а не КАНДРЕВА.........................Закерони CIAOOOOOOOOOOOOOO

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
з
бај `д веј,се надевам еФ.еМ. ќе се загини попат на враќање од Јужна Африка:tv:
СП е единствена шанса да му се подигне колку толку цената и да се продаде , бидејќи во моментов не може да се даде ни за пола кило цреши ...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Forza JuVenTuS

Абе ако не сака судија да одиш понатаму ни Господ не помага, а не некакво знаење.

Јебига, кажав што мислам за вечерашниов меч и тоа е тоа. Не може никој да ме разубеди дека не бевме осакатени. Кој сака нека кења, не ме интересира веќе. Идам у град на пиво да се опуштам малце и ич не ми чуе. Ми помина нервозата колку толку. Кога ќе дојдам, може ќе се препукувам, може не. Здравје...
Така е друже ЈЕБИГА, :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom