Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Сиена за да се спаси треба да го помине минимум Лацио кој им бега 4 бода затоа ЕПТЕН чудно ми е што ако е местена, зошто не е наместена целосно( со 3 бода за Сиена), туку само со по бод. По таа логика не ми изгледа за договорена, једино за кладилници ако им текнало ама којзнае, се е можно.:toe:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Не знаев дека се олкави местаџии еј, знаев дека се ама до овој степен не.:nenene::nenene:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Сиена за да се спаси треба да го помине минимум Лацио кој им бега 4 бода затоа ЕПТЕН чудно ми е што ако е местена, зошто не е наместена целосно( со 3 бода за Сиена), туку само со по бод. По таа логика не ми изгледа за договорена, једино за кладилници ако им текнало ама којзнае, се е можно.:toe:

Мора да биде интересно на Дното, како што е малце интересен и врвот.
лацио изгуби дома 0-2 од бари. И сеа 4 екипи ќе се борат за опстанок, од кои само 1 ке успее. Не би било интересно лацио да тепаше, и шо ќе правеа задњи 3 екипи? Не би имале желба да играат до крај.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Немаше време за уште еден ...

Не е работата за бодови.Работата е за коефициентите во кладилница ...
Добро значи според тебе газдата на BWIN еве да речеме и му се јавува на газдата на Јуве и му вика ајде примете сега голови ке изгубам многу пари ако тепате?

Е сеа според тебе дали не е пологично Јуве да води 1-0 цела утакмица и на крај да прими гол за да биде помалку сомнително од тоа да води 3-0 и на крај да киксне? Што е пологично? Ако идеме по твојата логика...

А размисли кој ризик е тоа за екипа која што еднаш е казнета за местење и за една лига каде што повеќе екипи се казнети за местење.

Зашто само за италијанско се збори дека се мести? Се мести во Белгија 2 во Австија во тие мувла малите лиги.

Зашто денес Манчестер не ја намести со Фулам? Сигурен сум дека е исто толку уплаќања колку и Јувентус и Рома.
За Барселона, Реал, Баерн вчера на пример не важи тоа за местењето а?

Во денешното време на блоговите, дојавите, паѓаните коефициенти и разноразните дојавувачи изгубен е осетот на луѓето за кладилница и за како играат тимовите. Секој кикс е местење. 38-0-0 е совршениот скор. Нема повредени играчи, нема лоша форма, нема грешка на тренер само местење.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Да ама кога веќе киксираат ја би им дал цел плен и ќе беа на -2 од Лацио, е тек тогаш ќе беше интересно, али мање битно. За мене ова е кикс и нема да се замарам дали била местена или не. Следни 2 меча ќе биде претешко, овој ќе глеам што побрзо да го забораам!

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Добро значи според тебе газдата на BWIN еве да речеме и му се јавува на газдата на Јуве и му вика ајде примете сега голови ке изгубам многу пари ако тепате?

Е сеа според тебе дали не е пологично Јуве да води 1-0 цела утакмица и на крај да прими гол за да биде помалку сомнително од тоа да води 3-0 и на крај да киксне? Што е пологично? Ако идеме по твојата логика...

А размисли кој ризик е тоа за екипа која што еднаш е казнета за местење и за една лига каде што повеќе екипи се казнети за местење.

Зашто само за италијанско се збори дека се мести? Се мести во Белгија 2 во Австија во тие мувла малите лиги.

Зашто денес Манчестер не ја намести со Фулам? Сигурен сум дека е исто толку уплаќања колку и Јувентус и Рома.
За Барселона, Реал, Баерн вчера на пример не важи тоа за местењето а?

Во денешното време на блоговите, дојавите, паѓаните коефициенти и разноразните дојавувачи изгубен е осетот на луѓето за кладилница и за како играат тимовите. Секој кикс е местење. 38-0-0 е совршениот скор. Нема повредени играчи, нема лоша форма, нема грешка на тренер само местење.
:tapp: зборуваме за И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-О со И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-И Т-И-М-О-В-И.Значи Манчестер,Барселона,Реал,Баерн Н-Е С-Е И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-И Т-И-М-О-В-И :helou:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Јас мислам дек треба џаро да го прашаме можда он знае дали е местено...

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Да ама кога веќе киксираат ја би им дал цел плен и ќе беа на -2 од Лацио, е тек тогаш ќе беше интересно, али мање битно. За мене ова е кикс и нема да се замарам дали била местена или не. Следни 2 меча ќе биде претешко, овој ќе глеам што побрзо да го забораам!
Веќе заборавено ... Сега да изиграме подобар натпревар на Craven Cottage од овој денешниов и да одиме само напред ...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
:tapp: зборуваме за И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-О со И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-И Т-И-М-О-В-И.Значи Манчестер,Барселона,Реал,Баерн Н-Е С-Е И-Т-А-Л-И-Ј-А-Н-С-К-И Т-И-М-О-В-И :helou:
После ваков одговор нема ни да се замарам да продолжам со дискусијава.
Се гледа дека гледаш фудбал еднаш годишно.

Поздрав од Сиена, сеа се побогати дека ја фатиле у кладилница! :)

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
После ваков одговор нема ни да се замарам да продолжам со дискусијава.
Се гледа дека гледаш фудбал еднаш годишно.

Поздрав од Сиена, сеа се побогати дека ја фатиле у кладилница! :)
Да де.Ете,ти гледаш нон-стоп фудбал.Ај те молам држи ми предавања,ја не знам.Ај не :pusk: и прошетај си негде,издувај се.Не ми се напињај тука ...

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
И Јувентус има спонзор кладилница Бет Клик и клубот ќе си земе пари од нив.:pos2:

А и Моџи очекувам во наредните денови во некоја статија да искоментира за овој натпревар дали е местен.:tv:

Ајде јебига,Што било-било.Лајф гоус он.Следна утакмица ни е со Фулам во четврток и да бидеме сконцентрирани на таа утакмица за да ги поминиме.

На еден од форумите на Јувентус пишеше дека Мело влегол во војна со фановите на Јувентус а и тоа се виде во последните минути од натпреварот кога им довикуваше на трибината и покажуваше некои гестикулации.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Дај бе без провокации.Ако ви е за ремет најдете си попаметна работа.:pusk:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
еве ги оценките од трач ком
Chimenti- 5.5: Made one good save in the first-half, and had no chance on two of the three goals, was a bit slow to react on Siena's second as Maccarrone's low shot curled onto the post.

Grygera- 4: Basically conceded the equaliser by bringing down Maccarone in the area with 15 minutes to go. Before that point was ineffective.

Cannavaro- 6: Made an error on Siena's first by giving Maccarone too much space, but he saved a sure goal in the second-half with a crucial interception. Thus, we'll award him an even score as he cancelled out his earlier mistake.

Legrottaglie- 6: Was removed due to injury early in the second-half and it was disappointing as he was much more assured in that centre-back position than Grygera.

De Ceglie- 5
: Another disappointing show for the left-sided player and one wonders why Fabio Grosso was not included after his exploits last weekend

Sissoko- 6.5:
As usual a lot of hard work in midfield and also willing to burst forward when necessary. Nullified the experienced Simone Vergassola for long portions of the match and Siena attacked on the flanks to avoid him.

Felipe Melo- 5.5: The Brazilian made a headed goal-line clearance in the first-half and always made himself available for team-mates.

Marchisio- 5: The 24-year-old did not have his best match, perhaps fatigued from the Europa League match in midweek. He was replaced by Mauro Camoranesi at half-time.

Candreva- 7.5: The inspired midfielder was given creative licence and repaid Zaccheroni by being involved in all three goals, creating two and scoring a splendid long range strike. Faded out in the second-half, but will have done his Azzurri chances no harm at all.

Del Piero- 7: The legendary captain reached a milestone by scoring the 300th goals of his career by reacting to slam home Trezeguet's rebound before adding another with a clinical one-time during the first few minutes.

Trezeguet- 5.5:
The former Monaco star scuffed two decent chances when a younger version of himself might have made more of them.

Substitutes

Camoranesi- 6:
Was the catalyst for some attacking moves in the second-half, but needed to be more involved in the match in the latter stages when Siena were making their comeback.

Salihamidzic- 5: Thrown on for the injured Legrottaglie and had little success down the flank.

Diego- N/A

ШТО И ДА СЕ КАЖЕ ЗА УТАКМИЦАВА КЕ СЕ ПОГРЕШИ 3:0 3:3 NO COMMENT!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom