Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
:pop:Амин Боже!
Амаури гол даде. Ееееееееееееееееееееј
Редно беше

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
За ова говорев пред некој ден.На Амаури му треба добро крило да му нафрли топка и тој само да РЕАЛИЗИРА ...
Ова е алката која фали во Јуве.Да се научат Де Чељи и Касерес да нафрлуваат,ете ти ефикасност ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ....
п.с.Алекс денеска далеку подобро игра.Јуве мислам дека денес ќе се разбуди ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Абе луѓе, магарето не ми е нешто арно, дајте кажвајте лек.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Лошо почнавме денеска, но како што течеше времето, све подобри и подобри бевме. Касерес ни е најдобар бек во моментов, без сомнение, секоја чест за дечкото. Одличен гол на Амаури по добро сработена акција, гол кој се надевам ќе ја подигне самодовербата кај него. Да продолжиме во второ како што го завршивме првото полувреме и ќе биде добро. И да, пожелно би било Ѕак да го стави Себа место Дел Пиеро, или евентуално место Де Чеље, бидејќи очигледно е дека потребна е јака офанзива и по левата страна.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па редно и Амаури да даде гол, хаха:vozbud: после колку време дава гол? има едно 2-3 месеци хехе.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дали се разбуди Амаури?? Игра добро денеска, а капак на се беше и одличниот гол, браво и за Касерес.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе луѓе амаури ако одамна немаше даено гол втор стрелец е позади трезеге .. тоа си кажува колку мизерна сезона имаеме добро е со израмнивме на полувреме и се надевам има што да им кажи закерони на полувреме браво за касерес

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.170
Ајде сега во второ да ја завршиме работата до крај и КОНЕЧНО да победиме. Со среќа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Па редно и Амаури да даде гол, хаха:vozbud: после колку време дава гол? има едно 2-3 месеци хехе.
ГУБИ СЕ:) море сеа да ги убаци Камора и Џовинко нема да знаат кај им е гзето посебно тоа гејчето што им игра десен бек:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
aj pak da vidime i sea so ke mapravime...amauri dade gollll:vozbud: leee moze ke ja tepame...imame sansi tesko gol

tuuu ama sansa u p m :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom