ако ги гледаше натпреварите на Ф.М. за Јуве немаше да мислиш така,а колку натпревари изиграл за Бразил?! и каква била улогата,ајде ви се молам...зошто медиумите не ни го перар умот за Фабрегас,Чави,Меси,Игуаин,Руни и останатите мајстори на фудбалотЈа мислам дека Мело е добар играч и може многу да помогне,борбен е дава се од себе,тип на играч како Гатузо,ене го глеј у Бразил како игра,зашто да не игра така и во јуве?само што јуве е во хаос и сите го гледаат него и Диего како промашај,медиумите ви го перат мозокот
А ти ако пратеше малце ќе видеше дека ко прво Мело е нов играч и не играше на таа позиција која игра,на почетокот виде како игра кога играше на својата позиција значи не е лош играч како што го праиш,ЗОШТО да не игра и сеа така како на почетокот?и последните утакмици ги изигра сосема добро и беше во тимот на колото така да ,за мене е добар и ќе се докаже тоа е мое мислење и тоа е тоа punto.ако ги гледаше натпреварите на мело за Јуве немаше да мислиш така,а колку натпревари изиграл за Бразил?! и каква била улогата,ајде ви се молам...зошто медиумите не ни го перар умот за Фабрегас,Чави,Меси,Игуаин,Руни и останатите мајстори на фудбалот
дали бил нов играч-тоа нема врска...играч од голем калибар му треба малку време за адаптацијаА ти ако пратеше малце ќе видеше дека ко прво Мело е нов играч и не играше на таа позиција која игра,на почетокот виде како игра кога играше на својата позиција значи не е лош играч како што го праиш,ЗОШТО да не игра и сеа така како на почетокот?и последните утакмици ги изигра сосема добро и беше во тимот на колото така да ,за мене е добар и ќе се докаже тоа е мое мислење и тоа е тоа punto.
А ти ако пратеше малце ќе видеше дека ко прво Мело е нов играч и не играше на таа позиција која игра,на почетокот виде како игра кога играше на својата позиција значи не е лош играч како што го праиш,ЗОШТО да не игра и сеа така како на почетокот?и последните утакмици ги изигра сосема добро и беше во тимот на колото така да ,за мене е добар и ќе се докаже тоа е мое мислење и тоа е тоа punto.
која е таа позиција која не му била доделена??!! Ф.М. не играл ни како крило ни како АМФ
За 25-те милиони обрати се кај батково:25 милиони а да не знае пас да даде? и тоа е класа играч хехе далеку е од играчите од типот на Виера,Емерсон,Макалеле,Есиен,Камбијасо...
токму така,не постои играч кој вреди 100 милиони...стојам на ставот дека Ф.М. никогаш нема да ги оправда очекувањата и вложените средства во него,гаранција давам-до завршување на неговиот договор со Јуве:smir:За 25-те милиони обрати се кај батково:
![]()
Мело не го мешај тука. Се согласувам дека е платен малку повеќе од реалната вредност, ама за тоа не е крив Мело! Имаме одличен играч на таа позиција кој не е искористен на правилен начин - тоа е се. Најлесно е да се сере, тешко е да се најде решение :wink:
Moже утре да се најде идиот кој ќе плати 100 милиона за бр.33 па он пак ќе биде камен, без разлика на тоа колку било платено за него.
Поентата ми е дека цената не е мерка за квалитетот на играчот. Нема фудбалер што вреди 100 милиона - дури ни Кики Роналдо
токму така,не постои играч кој вреди 100 милиони...стојам на ставот дека Ф.М. никогаш нема да ги оправда очекувањата и вложените средства во него,гаранција давам-до завршување на неговиот договор со Јуве:smir:
околу натпреварот со Џенова,пишете ја Х слободно,формација со 7 дефанзивни фудбалери и тројца напаѓачи вон форма не носи резултат,односно 3 бода
Фелипе Мело,сигурно останува минимум уште една сезона во Јувентус. Последните натпревари е еден од подобрите играчи на Јувентус,а убеден сум дека ќе биде уште подобар.Новата средина, и неприродната улога во играта која му беше доделена од Чиро, допринесоа да не игра на ниво, ниво кое се очекуваше после 25 милиони евра потрошени за него, и плус кога ќе се надоврзе огромниот медиумски притисок токму поради тие 25 милиони. Неможе да се бара вината за слабата игра на тимот само во еден играч, вината треба да ја понесат сите.Фелипе Мело ке си иде верувај ми.Ке го продадат летово.Им треба друг тим на играч по средина и сватија дека со него направија грешка.Не дека играчот е лош туку дека нив не им треба таков тип на играч.Ке го продадат и ке земат некој друг сигурен сум.Ама ова ке им биде за памет...25 милиони за играч кој не го ни искористија како што треба и сега летово ке му го поклонат некого за многу поевтно...СЕКО идиотот е крив за ова нека му скратат од плата....
Momo zverФелипе Мело,сигурно останува минимум уште една сезона во Јувентус. Последните натпревари е еден од подобрите играчи на Јувентус,а убеден сум дека ќе биде уште подобар.Новата средина, и неприродната улога во играта која му беше доделена од Чиро, допринесоа да не игра на ниво, ниво кое се очекуваше после 25 милиони евра потрошени за него, и плус кога ќе се надоврзе огромниот медиумски притисок токму поради тие 25 милиони. Неможе да се бара вината за слабата игра на тимот само во еден играч, вината треба да ја понесат сите.
Секоја чест за Момо Сисоко.Изјави дека фановите на Јуве треба да бидат близу тимот посебно во овие тешки моменти за тимот.Изјави дека ќе остане во Јувентус, и во случај Јувентус да не се пласира во Лигата на Шампионите наредната сезона. Секоја чест. ЛИНК