Како каде се? Па Гросо прави киксови цело време (наизменично,де во одбрана де во напад).А за Амаури,како и да е,се бори човекот некако.Толку може моментално ...Мене една работа не ми е јасна и Јувентус. Кој е по грев Амаури или Гросо,па ја играат ли овие двајца утакмицава каде се алооооо :jaj:
Јас ниту еднаш не го обвинив директно Чиро, само бев за тоа тој да си поднесе оставка од морални причини (јебига таков е фудбалот, тренерот е секогаш жртвено јагне). Од самиот почеток викав дека играчите прикажуваат ужасни игри и Чиро тука ништо не можеше да смени. Ако не успеа дресот кој го носат сам по себе да им наметне императив да прикажуваат добри игри и да победуваат, тогаш ниеден човек на светот нема да успее во тоа, па дури ни Чак Норис himself.Тој беше само предмет на обвинување.Марионетка на управата.И ние,навивачите,загризавме.Наместо на управата,плукавме на тренерот ...
А Амаури е еден од најјаките дефанзивци. Пази го во одбрана се чисти(барем за автогол не мора да бериш гајле гол не годи).Легро е 2 класи бољи шпиц од Амаури.
Ајде Легро уште еден мајка, ја чекам за пари![]()
Добро е што Јуве успеа да изедначи, во друг случај ќе беше многу тешко да се добие овој натпревар.Очекувам Гросо да го напушти теренот,бидејќи е најслаб играч на теренот, доста топки загуби, а е најголем виновник за голот на Ливорно.Висок е 1.90cm, а дозволи да го натскока играч што е скоро половина метар понизок.Да не чујам лош ѕбор ѕа Бр 33 .
Ми беше нелогично и контрадикторно да го обвинувам човекот кој редеше победи на почетокот на првенството.Проблемот беше и е од друга природа.Да чекаме и да видиме што ќе биде понатаму.Вака веќе не може ...Јас ниту еднаш не го обвинив директно Чиро, само бев за тоа тој да си поднесе оставка од морални причини (јебига таков е фудбалот, тренерот е секогаш жртвено јагне). Од самиот почеток викав дека играчите прикажуваат ужасни игри и Чиро тука ништо не можеше да смени. Ако не успеа дресот кој го носат сам по себе да им наметне императив да прикажуваат добри игри и да победуваат, тогаш ниеден човек на светот нема да успее во тоа, па дури ни Чак Норис himself.
Во текот на нападот ја стопира играта бидејки наводно играчот на Ливорно е повреден.Еве го сега,стана и излезе.Судијата донесува многу нелогични одлуки и неговото судење вечерва е за остра критика ...Ливорно задоволен со бод,не е ни моќен нешто да стори,Јувентус-килав...изгледа натпреварот е завршен
Подобро Црногорска клетва.Да даде Господ син ти зет да донесе во куќата ...Кој е овој бе Џанштотизнамкој? Кај отиде фудбалов у к***ц!!! На судијата да даде господ дечкото да го остави после мечов.