Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Има зацртан проект управата,градат тим они за едно 4-5 години како и да е ќе го напраат.:tapp::tapp::tapp: Си мислиш некој аматерски клуб сме.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ако умрат Секо и Блан во сообраќајка , по можност и Џон со нив можеме да се надеваме дека ќе се изгради тим , а вака само назад идеме... :wink:

али злото никогаш не умира, така да, да уживаме во сегашнава доминација на Јувентус :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Имаат проект бе што се секирате :tv:, со истиот "жар" ќе играме и ќе победиме секого, си играат мајтап само со навивачите, мада и они самите се за мајтап после толку бесмислени изјави, само гледаат на крај на сезоната да имаат остварено профит од клубот, па сега дали ќе сме 1 или 6 не е толку битно, од последните 5 утакмици да изгубиш 4 и да велат дека имаат потполна доверба во тренерот човек да се запраша дали се во управата на ЈУВЕ или на шинтер :toe:, тие само го довршуваат проектот од ЈУВЕ да се направи просечен клуб, сме губеле и од рома со 4-0 и он многу други тимови, но ваков Јувентус каков што е во моментов одамна неам видено, се што ќе изјават е само контра на она што го мисли масата на навивачи на Јуве, апсолутно се што се изјавува е спротивно од она што сите го очекуваме :toe:

Ако умрат Секо и Блан во сообраќајка , по можност и Џон со нив можеме да се надеваме дека ќе се изгради тим , а вака само назад идеме... :wink:

али злото никогаш не умира, така да, да уживаме во сегашнава доминација на Јувентус :)
Јувентус со доминација или без неа си е Јувентус, и во Лига Европа и во серија б пак е најтрофејниот Италијански клуб што некои пацери од типот на шинтерашиве уште неможат да го сватат, финтата е таа што раната што ја имаше Јуве после калчополи не се обидоа да ја заздрават туку додаваат само сол на неа и тоа не било кој туку неговите сопственици, човек да се подзамисли малце колку "нашиве патриоти" го сакаат клубот :toe:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дечки уште малку имаме до новата тема, и мислам дека пак Кико треба да ја отвори такашто друже спремај се:helou:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
С

сашенко

Гостин

НЕ се злобни само не разбираат како се води фудбалски клуб.Оваа управа неможе ни цементара да ја води а не па Јувентус.Немаат поима од фудбал.Знаат да препознаат добри игра4и да тоа е то4но ама не ги познаваат добро тактиките, позициите и незнаат што им треба на нив да купат само пари трошат.И незнаат ни да ги организираат игра4ите на терен добро( ЧИРО).Јас мислам игра4ите кои ги имаме да не го сакаат јуве толку многу( буфон, келини, Џовинко, Трезеге,) ке заминеа одамна и ке пропадневме.НИе постоиме благодарение не љубовта на игра4ите спрема клубот.Управата just SUCS!!!!!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не сум во тек деновиве, па нека ми каже некој дали се точни шпекулациите дека ако во Јануарскиот преоден рок не успееме да го донесеме Коларов од Лацио, ќе сме се насочеле кон Бејл од Тотенхем.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.946
Поени од реакции
5.571
На Јувебалкан имаш на порталот...ваљда не ја измислиле таму изјавата.
Во Tuttosport, Tuttojuve и Football Italia ja нема таа реченица, можеби ЈувеБалкан не ја измислиле ама сигурно е извадена од контекст, бидејќи Секо во целото интервју никаде ја нема спомнато таа реченица.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Bologna - Atalanta е одложена, а како што гледав сабајле и во Виново има доста снег, па во опасност е и Јуве да биде одложена утре.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
^^ И Фиорентина - Милан е одложена на неодредено.
Излеа ке нема италијански фудбал овој викенд.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Fiorentina - Milan
Bologna - Atalanta
Udinese - Cagliari
се официјално одложени, другите утакмици остануваат во најава и ако нема поголеми проблеми ќе се одиграат.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Fiorentina - Milan
Bologna - Atalanta
Udinese - Cagliari
се официјално одложени, другите утакмици остануваат во најава и ако нема поголеми проблеми ќе се одиграат.
се надевам ке има италиански фудбал викендов ако не ни останува после нова година ?? или има уште еден меч да се одигра во сериа а

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Манчини е новиот тренер на Манчестер Сити. Добро е што потпиша таму па секаква можност за негово доаѓање во Јуве е елиминирана :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom