Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ја читам изјавава од нашиот комунален директор Секо и покушавам да најдам логика...

“Добро сме запознати со нашите противници и гарантирам дека во Европската лига ќе настапуваме со иста одлучност и жар како што настапуваме во ЛШ

:kesa:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ја читам изјавава од нашиот комунален директор Секо и покушавам да најдам логика...

“Добро сме запознати со нашите противници и гарантирам дека во Европската лига ќе настапуваме со иста одлучност и жар како што настапуваме во ЛШ

Ако е вака не гледам:haha::haha::haha::haha:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Незнам дали некој го спомна ова на форумов. Ако е така ондак се извинувам :)
Вчера Тутоспорт излезе со информација дека Јуве бил доста загреан за играчот на Парма Даниеле Галопа ( екс играч на Сиена )
Имало средба меѓу Блан и Џирарди и наводно таа била позитивна. Читам сега и по форумиве на Јуве дека навистина сме биле загреани за овој.
Според мене тотално непотребен играч, али знае Јувентус да собере некој ваков анонимец на полусезона линк тука

С

сашенко

Гостин
Интер - Челзи аха.Зна4и ако јас се сеќавам добро некој овде пред некое време ре4е дека интер ке го јаде во 1/8 финале сигурно.СЕКОЈА 4ЕСТ.ОВа не го пропуштам за ништо на светов хаха.НИе барем имаме шанса да го освоиме ова натпреварување кај што играме за разлика......сепак ке биде интересно да се види мурињо против својот екс клуб како ке изигра.:baeh::baeh::baeh:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.947
Поени од реакции
5.571
Незнам дали некој го спомна ова на форумов. Ако е така ондак се извинувам :)
Вчера Тутоспорт излезе со информација дека Јуве бил доста загреан за играчот на Парма Даниеле Галопа ( екс играч на Сиена )
Имало средба меѓу Блан и Џирарди и наводно таа била позитивна. Читам сега и по форумиве на Јуве дека навистина сме биле загреани за овој.
Според мене тотално непотребен играч, али знае Јувентус да собере некој ваков анонимец на полусезона линк тука
Галопа има дебитирано и за Италијанската репрезентација против Северна Ирска, има 2 натпревари за Италијанската репрезентација, и е играч за кого и Интер и Милан имаат пројавено интерес, и значи сепак има некој квалитет, посебно што Липи го повикал за Италија.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со кој паднавте во ждрепката , и кои ви се очекувањатА?:smir:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

Како можеш да најдеш логика кога сите негови изјави се како да ги изјавува некој ретардиран и ментално заостанат човек, незнам бе како нема срам да даде ваква изјава, неможам само да сватам, клуб со над 170 000 000 фанови, со толку титули, да го водат вакви смотанковци, и никако никој не реагира од Ултрасите на Јуве, едноставно ми е несфатливо тоа, барем во Реал се почитува мислењето на навивачите, кренуваат бели марамчиња и утрето лета тренерот, незнам до каде ќе се оди вака, изгледа некој има зацртано да го направи Јувентус просечен клуб, и засега тоа и му успева, дали намерно или случајно само тие си знаат (нашиве слепци), немаат пари за трансфери сега, а Фиат е една од најбогатите ако не и најбогата компанија во Италија, кога тука ќе ги вклучам и Ферари и сите други компании кои се под Фиат, едноставно човек да се зачуди, жално е што дојдовме на тоа дереџе клубот да ни го води обично дете што нема поим што значи името Јувентус. Жално ама вистинито :toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.947
Поени од реакции
5.571

Може линк од оваа „изјава“??

Линк до целата изјава на Секо, и никаде го нема ова:

Еве го и интервјуто на Тутоспорт, и таму никаде ги нема овие зборови. линк

Дури и на goal.com ја нема оваа реченица во интервјуто. линк

Ниту на 24 фудбал. линк

И на Тутојуве ја нема таа реченица во неговата изјава. линк

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Интер - Челзи аха.Зна4и ако јас се сеќавам добро некој овде пред некое време ре4е дека интер ке го јаде во 1/8 финале сигурно.СЕКОЈА 4ЕСТ.ОВа не го пропуштам за ништо на светов хаха.НИе барем имаме шанса да го освоиме ова натпреварување кај што играме за разлика......сепак ке биде интересно да се види мурињо против својот екс клуб како ке изигра.:baeh::baeh::baeh:
Јас реков само да се паднат со Челзи или Реал и се падна со Челзи :)Абе ја ако не урочам интер кој ќе урочи.Иначе Секо нека си ги пакува куферите на живци ми иде се изгуби скроз ако европа лига е успех за него ќе работеше во Рома

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
А бе баталете интер,треба да се фокусираме на Јуве пошто сме во тешка криза и ако купиме ништо во преодниот рок црно ни се пишуе...
Не знам што планира управата но убаво спомна еден член пред мене дека некој има зацртано да го направи Јувентус просечен клуб, и засега тоа и му успева,(за жал).
Лично очекувам во Јануари да си заминат некои играчи (Молинаро,Зебина,Тиаго) и да се донесе барем еден асален лев бек,и штопер кој ќе му биде пертнер на Киело,а исто слаби сме и на средината со оглед дека сисоко повеке е повреден одоклку што е на терено и плус ќе биде отсутен за Африкнскиот куп Нации.Би било добро да се доведе Гојко Качар на таа позиција за конечно мело да заигра таму каде што му е местото.
Сепак со Секо и компанија се е можно и не е чудно да не се доведе ни едно засилување.
Искрено екипа со реноме како што е Јуве,несфатливо е цела полусезона да има само 3-4 добри натпревари.Додека другите да се бледи изданија нерешени и порази со по 2 да не кажам 3 разлика.Факт е дека не мачат повреди но тоа не треба да биде изовор.Сепак и еден Манчестер играше без цела одбрана и пак победи.
Тажно и болно колку само се надевавме дека оваа сезона ќе биде наша и дека ке се вратиме по старите патеки,иако е рано и се е можно до крај на сезоната но доколку не се смени нешто ќе си тапкаме на место.

Позз. ЈУВЕНТИНИ!!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
по мене овие резултати дојдоа од решението на управата да се коцка и да стави тренер почетник....го баравме “новиот Пеп Гвардиола“ го добивме “Кловнот Бозо!“!!! изгледа ништо од Хидинк-ако беше за потпис-досега ќе го имавме,па изгледа заглавивме на тренерската позиција годинава.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Може линк од оваа „изјава“??

Линк до целата изјава на Секо, и никаде го нема ова:

Еве го и интервјуто на Тутоспорт, и таму никаде ги нема овие зборови. линк

Дури и на goal.com ја нема оваа реченица во интервјуто. линк

Ниту на 24 фудбал. линк

И на Тутојуве ја нема таа реченица во неговата изјава. линк
На Јувебалкан имаш на порталот...ваљда не ја измислиле таму изјавата.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
На Јувебалкан имаш на порталот...ваљда не ја измислиле таму изјавата.
Абе мајни дека не знаеш англиски па и српски не си знаел:haha:...Овој Секо ми се чини дека не си ја гледа работата баш како што треба:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom