Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Пандев или Фабијано.

Целиот имот го ставам на нив двајца!
Не се заебавај и ти сеа, ние зборуваме за најдобрите напаѓачи во моментов, ти го спомнуваш Пандев, за Фабијано донекаде би се сложил ама за Горан не, сепак сеуште нема повеќе од 15 гола во сезона, сепак далеку е од класата на Виља, Торес, Дрогба, Ибра . . .

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Значи почнавте да зборите за трансвери а тоа дали Секо и компанија имаат пари за фрлање во јануари незнам тогаш тешко нас што попрво да купиме уште не ми е јасно како изгубивме од Каљари а ние поише се секираме од Чиро изгледа

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
Не е проблемот само во нападот, туку цел тим не игра како што треба. Мотивацијата на Јуве на последните 2 натпревари е на многу ниско ниво, а за да се победи на еден натпревар, прво и основно треба да се има мотивација, со исклучок на неколку играчи кои сепак беа многу малку за да направат позначајна резултатска промена.

Сепак, по денешниот натпревар се покажа дека Џовинко заслужува многу поголема доверба, и потполно заслужува да биде стартер против Интер.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Абе не се глупирајте на празо ... цц Пандев ?!?!?! бетер од Амаури ке биде ...
ФАБИАНО !??!?! Знаете колку ке му се дигне, и му е дигната цената, МНОГУ. .. Со тие пари може да се купи Торес, ем по млад ем по искусен, и ваков играч ни треба. И на Чиро да му дојде аклот, дека не се победува со стари играчи, туку со млади и свежи и брзи ... нека ги зима сите од позајмица и да ги внесува како резерви гаранд подобро би изиграле од колку што сме сега ...

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
ФАБИАНО !??!?! Знаете колку ке му се дигне, и му е дигната цената, МНОГУ. .. Со тие пари може да се купи Торес, ем по млад ем по искусен, и ваков играч ни треба. И на Чиро да му дојде аклот, дека не се победува со стари играчи, туку со млади и свежи и брзи ... нека ги зима сите од позајмица и да ги внесува како резерви гаранд подобро би изиграле од колку што сме сега ...
Za Torres vo nekoi drugi vreminja :) 50 milioni minimum treba da se dadat za nego ,a Liverpool nema ni za tolku da go pusti...

Najrealna opcija vo momentov se Dzeko i Gignac... Dzeko i vo vtornikot i vcera pokaza kakov ubica e...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Џони за играч како Торес управата треба да одвои 80 милиона :uvo: а втора работа е дали Трорес ке сака да дојде во Јуве.Мислам дека треба да произведеме наш Торес,Пато како што напрај Милан да го доведеме на 18 год и да напрај бум после или да се земе Џеко или тој Чигнак као ли се чита такви играчи треба.Иначе за Јуве само Капело и Липи знаат како се работи во Јувентус ми фалат тие времиња.И да огромна глупост напрај Чиро што не го стај Џовинко али после касно беше реков ако не игра Џовинко прва губиме

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
Фабијано е максимум 18 милиони, а Торес во никој случај нема да биде под 50 милиони евра, а Јуве нема шанси да даде толку пари за еден играч. А и Торес доколку се реши да го напушти Ливерпул, мислам дека нема да ја одбери Италија како негова следна дестинација.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Џони за играч како Торес управата треба да одвои 80 милиона :uvo: а втора работа е дали Трорес ке сака да дојде во Јуве.Мислам дека треба да произведеме наш Торес,Пато како што напрај Милан да го доведеме на 18 год и да напрај бум после или да се земе Џеко или тој Чигнак као ли се чита такви играчи треба.Иначе за Јуве само Капело и Липи знаат како се работи во Јувентус ми фалат тие времиња.И да огромна глупост напрај Чиро што не го стај Џовинко али после касно беше реков ако не игра Џовинко прва губиме
Абе 100 милиони. :tapp: ...

Ти дадов само еден пример од еден од најдобрите напаѓачи во светот. Инаку Ливерпул ако дојде во голема криза со парите а и е во неа, тогаш мора да се продават играчи како Торес. Инаку тоа е од јасно по јасно дека нема да сака да дојде во Јуве.

Како на пример, напаѓачи ке споменам кој може да се заинтересире управата за нив: Домингез,Жигич,Вагнер Лов, Силва(иаку не е напаѓач ама делува напаѓачки, слично со Кристијано Роналдо), Жо, Џеко, или некој си трет.

Ги кажувам тие бидејки Јуве нема да му се дават пари за поголем играч а и од овие било кој сигурно пак би и значело на Јуве многу пари.

Инаку што ги споменав играчите барем 2 да дојдат би ми се остварил сонот, и на Јуве би му се променило нешто . . . Јасно ми е дека нема да дојде некој си ТОРЕС,ДРОГБА или слично.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ни треба готов играч а не да лекаме 3 години да биде нешто од него, титула ни е потребна под итно, а без убиец во нападот ништо!

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
FORZA-MILAN

Pozdrav do site navijavi na Juve inace jas sum fan na Milan poentata sto pisav na ovaa strana znam deka e za Juve mi bese da gi zgazite vo sabota kaj vas doma na Sinterive samo via ako im zemete i nie bodovi drug tesko.
Posle Milan vas ve pustuvam ko klub zasto stvarno da imate neznam najtocno kolku okolu 28 nesto vi zemaa ne me fakajte za zbor toa e za respekt koga ke vidime deka se igra vo Italija megu najteskite ligi.
Denes ne ja gledav utakmicata ama posle koga slusnav iskreno se cudev zosto mislev deka 100 posto ke pobedite,duri od Italijanskata liga vo sportska kladilnica vas najveke ve stavija.
Ne e bitno ke se sredite pak ke pobeduvate nego skinete im ja mrezata od golovi vo sabota na Sinterive ne se vo nekoja jaka forma moze da gi pobedite.
Pozdrav do site vasi fanovi....

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ни треба Видич,Иниеста,Торес и Капело за да тргне работава.Денов каков што ми беше лош тука и Јуве ми го уби!Драстични промени требаат во одбраната и нападот.

С

сашенко

Гостин
Ни треба Видич,Иниеста,Торес и Капело за да тргне работава.Денов каков што ми беше лош тука и Јуве ми го уби!Драстични промени требаат во одбраната и нападот.

Хаха убави желби имаш ама...тешко остарливи.Торес не верувам дека ке дојде премногу е скап и ако оди некаде тоа ке биде шпанија сигурен сум.Капело зашто да не супер чоек и знае како да го оди јуве ама се сеќаате коа од кај нас отиде кај реал толку многу што го бараа и и икаа тој е човекот за реал и после кога отиде ништо не напраи.Ако некогаш имал успех со јуве немора да значи дека пак ке има исто како што се деси со реал мадрид ама сепак нека дојде подобар е од чиро ферара.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Како 1во ни треба добар и искусен тренер, не е Јуве школа за тренери :toe:како 2ро ни требат минимум 5 играчи за конплетна ренесанса на тимот, и како 3то, што ќе кажете за првите 2 :haha:...Имам впечаток дека дел од сегашните играчи на Јуве ни најмалку не се ангажираат за тимот, еден од нив е Камо толку ме нервира што ми се иде да му влезам со отворен ѓон, последните две утакмици нема испратенио ниту еден центаршут а пожално е тоа што по 1-2 одеше на противничката половина:tapp:Исто и Сисоко и Мело конплетно се индиспонирани како да не се овие кои ги знаеме, тука некаде е и Амаури кој на натпревар топката ја допора 2-3 пати:tapp: Мислам за играчи кои вредат милиони страмно е ова да го играт:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom