Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Јас си ја ставив и во потпис, кога ќе ја земеме на крај на сезона и ќе си ја поцрнам како другите две :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Побрзаа да им свирнат пенал на Шинтер. Ако тоа беше пенал, јас сум Џорџ клуни. Бруки!!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Побрзаа да им свирнат пенал на Шинтер. Ако тоа беше пенал, јас сум Џорџ клуни. Бруки!!!

Да не не беше ? Ај погледај ја снимката уште 2-3 пати ...

+не сме ние клуб кој што зависи од пенал како колегите од Милано :tapp::tv::tv::tv::tv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Да не не беше ? Ај погледај ја снимката уште 2-3 пати ...

+не сме ние клуб кој што зависи од пенал како колегите од Милано :tapp::tv::tv::tv::tv:
По мое не беше затоа што е нормално да падне кога е во дуел со 3-4 противнички играчи. Не е од камен па да го издржи тоа. Затоа не се суди пенал. Сега, според резултатот глупаво е да се коментира за пеналот ама сепак треба да се има предвид дека со него се отвори резултатот и беа уништени амбициите на Палермо кои ќе беа презадоволни со бод од овој натпревар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
По мое не беше затоа што е нормално да падне кога е во дуел со 3-4 противнички играчи. Не е од камен па да го издржи тоа. Затоа не се суди пенал. Сега, според резултатот глупаво е да се коментира за пеналот ама сепак треба да се има предвид дека со него се отвори резултатот и беа уништени амбициите на Палермо кои ќе беа презадоволни со бод од овој натпревар.
Се отвори резултатот по чист пенал, имаше удар во задниот дел од ногата а тоа според сите стандарди е чист фаул, сети се на пеналот врз Неста со Рома и се ке ти стане јасно . :toe:
До утре можеш да дискутираш за оваа ситуација, пак останува фактот дека удар имаше а аналогно на истото и фаул, или удари у нога кога имаш 3ца околу тебе не важат . :toe:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Се отвори резултатот по чист пенал, имаше удар во задниот дел од ногата а тоа според сите стандарди е чист фаул, сети се на пеналот врз Неста со Рома и се ке ти стане јасно . :toe:
До утре можеш да дискутираш за оваа ситуација, пак останува фактот дека удар имаше а аналогно на истото и фаул, или удари у нога кога имаш 3ца околу тебе не важат . :toe:
Ако тоа е пенал, незнам што беше тогаш кога Самуел ќе му го скинеше дресот на Кјаер во шеснаесетникот на интер, ако имаше м*** судијата и тоа беше чист пенал, во однос на тоа како ги анализираш пеналите:toe:, затоа во ЛС не стигнувате подалеку од осминафинале (оваа година и групите тешко да ги поминете) зашо нема кој да ви свири непостоечки пенали.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Ако тоа е пенал, незнам што беше тогаш кога Самуел ќе му го скинеше дресот на Кјаер во шеснаесетникот на интер, ако имаше м*** судијата и тоа беше чист пенал, во однос на тоа како ги анализираш пеналите:toe:
Во врска со влечењето, во еден натпревар според тебе треба да има минимум 15 пенали . :toe:
Кјаер А не кажа по тој дуел, зашто ако примети исто реагираат и они кога Интер изведува корнери, од буткање до влечење, т.е. по твојава логика, и Интер требаа да имаат минимум плус 2 пенали . :smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ако тоа е пенал, незнам што беше тогаш кога Самуел ќе му го скинеше дресот на Кјаер во шеснаесетникот на интер, ако имаше м*** судијата и тоа беше чист пенал, во однос на тоа како ги анализираш пеналите:toe:
Па тоа викам јас, сега изгледа небитно со оглед на резултатот ама кој знае што ќе беше ако на 0-0 не го свирнеше судијата тој пенал или ако на 1-0 свирнеше пенал за Палермо.

Сепак јас ни во еден свој пост од вчера до денес не напишав дека очекувам кикс на Интер на овој натпревар. Воопшто не ни очекував некаква игра од Палермо кои се очајни гости и тоа го потврдија.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Во врска со влечењето, во еден натпревар според тебе треба да има минимум 15 пенали . :toe:
Кјаер А не кажа по тој дуел, зашто ако примети исто реагираат и они кога Интер изведува корнери, од буткање до влечење, т.е. по твојава логика, и Интер требаа да имаат минимум плус 2 пенали . :smir:
По моја логика никогаш во живот не сум видел да свират пенал на играч опкружен од 4 играчи, само кај шинтер го има изгледа тоа, мала помош од судиите и потоа головите сами си доаѓаат (ете така ги добивте титулите до сега) :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па тоа викам јас, сега изгледа небитно со оглед на резултатот ама кој знае што ќе беше ако на 0-0 не го свирнеше судијата тој пенал или ако на 1-0 свирнеше пенал за Палермо.

Сепак јас ни во еден свој пост од вчера до денес не напишав дека очекувам кикс на Интер на овој натпревар. Воопшто не ни очекував некаква игра од Палермо кои се очајни гости и тоа го потврдија.
Тоа е интер помош од судија во 5та мин ќе дадат гол и после нормално дека ќе дадат уште 2-3 на екипа како палермо па сега ќе глеаме приателски натпревар и после интер биле најдобри абе оди бегај таму ете ова е помошта пенал во 5та мин и после 5-0 фала богу дека толку ке биде после пенал.ајде 4-2 стигнете ги педерите

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
4-4 ќе заврши како Милан вчера:haha::haha::haha:...Интер сее интер со кој и да игра мора пенал да му досудат за да им тргне ако не се пеналите неможат да го отворат резултатот:haha::xD:

4-3 :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:ќе се отепам од смеење:haha::haha::haha:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Кои комедии се шинтерашиве, како мали деца се :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:, и да тепат, за смеење се :toe: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ајде ајде Талавенто ти ќе ја решиш, те познавам јас, очигледно и пеналот не им е доволен

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Најидеалната формација на шинтер е : 4-3-3-3 :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop